- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #76.561
Ya çok rahatlık.Bizde alırken Bosch pahalıydı Arçelik aldık.Bütün beyaz eşyalarım Bosch ama bu Arçelik.Memnunum ama 7yıldır kullanıyorum.kurutma demısken okyonus ya ben de taksıtler hafıfleyınce almaya karar verdım gercekten ıhtıyac artık. balkonumda ıp asma kısmı yok zaten tek balkon o da cadde üstü yasak.bizim evın camasırı Allah bıtırmesın hıc bıtmez malesef gerekli gereksız yıkarım turtiş bitir hamamcıya cıkmıstı adım su faturalarından. evın içinde kurutmaktan daha dogrusu kurutamamaktan anam aglıyor.
bosch olanları begendım bıraz tuzlu ama
alırken hepınızın fıkrını aliciiim zaten
Bende 6kez taşındım kurutmaylaYıllar önce biz de arçelik kurutma aldık. Üstüne 4 kere taşındık. Hala da tık demeden çalışıyor.
Dolar artıkça artıyor fiyatları.Tozu falanda topluyor haznesine ben çok memnunum.1 avuc pamukçular çıkıyor.Benim de sirada kurutma var sanirim.
Sanki çamaşırları yıla as kurut derken bazen boş odada kurutuyorum ama toz oluyor sanki etraf...Hiç fiyatlara bakmadim
Şimdi merak edip fiyatlara baktim ciddi bir rakam gerçekten...Dolar artıkça artıyor fiyatları.Tozu falanda topluyor haznesine ben çok memnunum.1 avuc pamukçular çıkıyor.
Aynı canım bıraktığın gibiCennetmeyvesii hoş bulduk nasilsin neler yapiyorsun
Bir yakınım almıştı kirik gelmişti oda iade edip değişti başka bişeyle sağlam geldimi seninki canım aslında güzel şeyler var sitede
Güle güle kullan canımSorunsuz geldi, çok iyi paketlenmişti hersey.
Çok şükür iyiyim cnm teşekkür ederim
Burdayım burdayım,
Ben kalori sayarak verdim koalacim. Az yedigimizi sanarken bayağı yüksek kalori alabiliyoruz. Amaç doyacak kadar ama sağlıklı gıdalardan tüketmek.istersen bir dene.Günaydın kızçeler
Bebeklerin koşturmacasını geçtim vallahi diyet listesine uyucam diye göbeğim çatlıyor. Bir gün uyanıyorum sonra yeniden uyanıyorum sanki günler öyle hızlı geçiyor ki hiç anlamıyorum
Dün kontrolüm vardı, 1.8kg vermişimhergün ne yediğimi ne kadar yediğimi not aldığım bir defter var, bu hafta karar verdim ne yerdim ama yemedim onu da yazıcam beni çok motive ediyor diyet yapan hemşirelerim öneririm bir kakaolu topkek yerdim ama cennet hurması yedim gibi
Emzirirken diyet yapıyor olduğum için sıkı bir diyet yapamıyorum, vücudumda da aşırı ödem var ama tatlı olan hiç bir şey yok listede 2 öğün meyve dışında, resmen temiz hissediyorum inşallah devam ettiiirebilirim kızlar ya
Hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?