Ya çok rahatlık.Bizde alırken Bosch pahalıydı Arçelik aldık.Bütün beyaz eşyalarım Bosch ama bu Arçelik.Memnunum ama 7yıldır kullanıyorum.

Benim de sirada kurutma var sanirim.
Sanki çamaşırları yıla as kurut derken bazen boş odada kurutuyorum ama toz oluyor sanki etraf...Hiç fiyatlara bakmadim
Dolar artıkça artıyor fiyatları.Tozu falanda topluyor haznesine ben çok memnunum.1 avuc pamukçular çıkıyor.

Bir yakınım almıştı kirik gelmişti oda iade edip değişti başka bişeyle sağlam geldimi seninki canım aslında güzel şeyler var sitede

Çok şükür iyiyim cnm teşekkür ederim
Bu aralar sanki zaman koşuyor sürekli ben yetişmeye çalışıyorum ...Sen nasilsinn

Günaydın kızçeler

Bebeklerin koşturmacasını geçtim vallahi diyet listesine uyucam diye göbeğim çatlıyor. Bir gün uyanıyorum sonra yeniden uyanıyorum sanki günler öyle hızlı geçiyor ki hiç anlamıyorum

Dün kontrolüm vardı, 1.8kg vermişim hergün ne yediğimi ne kadar yediğimi not aldığım bir defter var, bu hafta karar verdim ne yerdim ama yemedim onu da yazıcam beni çok motive ediyor diyet yapan hemşirelerim öneririm bir kakaolu topkek yerdim ama cennet hurması yedim gibi

Emzirirken diyet yapıyor olduğum için sıkı bir diyet yapamıyorum, vücudumda da aşırı ödem var ama tatlı olan hiç bir şey yok listede 2 öğün meyve dışında, resmen temiz hissediyorum inşallah devam ettiiirebilirim kızlar ya

Hayırlı cumalar

Günaydın arkadaşlar
Cumanız mübarek olsun.
Bim e spor malzemeleri gelecek bugün. Fiyatları piyasa fiyatının altında. Marka olarak da iyi. Benim de mat,lastik gibi ihtiyaçlarım vardı. Onları alırım hatunlardan kalırsa. Sakin bir zamanda giderim artık. Market kuyruğu Corona falan dinlemiyor.

Ben kalori sayarak verdim koalacim. Az yedigimizi sanarken bayağı yüksek kalori alabiliyoruz. Amaç doyacak kadar ama sağlıklı gıdalardan tüketmek.istersen bir dene.
Ben de meyve çok severim. Hele Cennet hurması favorim kışın. Hafif sertlerinden alıp dilimleyip kurutuyorum. Bütün kurutulmuşundan daha güzel geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…