kurutma makinasi olunca ütüdende cogunluka kurtulcan

K kahvemsi mutluluk kilo verme sürecinde misin ben de pazartesi başlayacağım umarım...Bir-kac gün başlasam devamı geliyor da
Eve kapandıkça sadece çalışıp yiyorum açlıktan degil tabiki
Ben bu kış 17 kilo verdim, işe başlayınca değişen düzen ile biraz geri aldım.
Şimdi tekrar başlangıç kiloma döndüm.
Biraz daha versem fena olmayacak.
Hedefim 59,90 görmek.

Selam
T tatlu gelmiş hoşgelmişÇok merak etmiştik çok şükür iyisin
Bende durumlar bir garip iyileştim gibi olurken geçen akşam teste gittim yine pozitif çıktı bugün işbaşıydım normalde ama işede pozitifken dönemem haftasonu tatiline denk gelmesi iyi oldu bugünde karantina devam etsin yarın gidip tekrar test vereceğim inşallah negatif olurda artık normale dönebilirim 10 gündür tek başıma odanın içindeyim ve çocuklarımı çok özledim görüyorum konuşuyorum çok şükür ama sarılamıyorum öpüp koklayamıyorum psikolojik olarak çokta iyi değilim...
Dünden beri öksürük arttı sanki onun dışında bir skntım yok ama neden atamıyor vücut anlamıyorum..
Çocuklarda sıkıldı artık hergün ne zaman iyileşeceksin diye soruyor oğlum o nasıl normale dönecek diye düşünüyorum eşim hem bana hem çocuklara yetişmeye çalışıyor alışık değil oda çok yoruldu tabi öylece beklemek ve elimden bişey gelmemesi çok can sıkıcı
Sağlığınızın sevdiklerinizle geçirdiğiniz vaktin kıymetini bilin lütfen bu hastalık benim iç dünyamda çok değişik duygular yarattı iyileşip çıkabilirsem eğer bu odadan çıktıktan sonra hayatımın çok farklı olacağını hissediyorum gerçekten

Allah şifa versin bu kötü günler geçip gitsin inş

Çok geçmiş olsun canım umarım herşey daha iyi olur senin için kendini daha iyi hissedersin inşallah yani bilmiyorum ama bazen diyorlar 7. Gün bulaşıcılığı geçiyormuş bide o testlere çok güvenmemek lazım annem bildiğin koronanin tüm belirtilerini yaşıyor du kadin ayağa bile kalkamıyordu kaç defa test yaptılar ise hep negatifti en sonunda hastaneye yatıp iyileşip cıktı umarım daha iyi olur erkenden çocuklarına da kavuşursun canım çok geçmiş olsun tekrardan

Hoş bulduk cok teşekkür ederim canim
Sana öncelikle acil şifalar diliyorum... En kısa sürede sağlıkla normale dönüp çocuklarına sarilmani isterim...
Çok zor süreçler yasayan insanlar daha iyi bilir tabiki...Hep aynı degil miyiz kimi zaman bazı şeylerin kıymetini bilmiyoruz sonra da pişmanlık ve keskeler...
Sen şimdi olumlu dusun guzel planlar yap hayatin da o günler gelecek

Canım sabret daha da iyi olacaksin,herkes ayni atlatmiyor.
Hergün virüs korkusu yaşıyoruz

Selâm kızlar.
Psikolojim bozuk benim ki kolay kolay modum düşmez, bu aralar daha doğrusu ablam covide yakalanip atlattığından beri böyleyim.
Birde yakin iş cevremde öyle çok kişi şu an pozitif ki.
Canim bence tamamen paranoyak olduk olduk mu kaptık mi ya kaparsak nasil geçer vs...Hele yakın çevren de yaşayanı görüp bilmek iyice tedirgin ediyor...Tedbiri almaktan başka çare yok malesef...Zihnini rahatlatmaya çalış geçecek bu gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…