canim arkadasimda 3,5 hafta sürdü. Bi iyiyim, ertesi gün yine kötüyüm diyordu. Ama gecti, atlatdi. Seninkide umarim en kisa zamanda gecer. Cocuklarina sarilamamak cok kötüdür

Selâm kızlar.
Psikolojim bozuk benim ki kolay kolay modum düşmez, bu aralar daha doğrusu ablam covide yakalanip atlattığından beri böyleyim.
Birde yakin iş cevremde öyle çok kişi şu an pozitif ki.
canim asiya az kaldi. Moralini yüksek tut.

canim asiya az kaldi. Moralini yüksek tut.
Çok paranoyak olduk çok.
Instada bir paylaşım var-dı.
Domates suyu bile vursalar aşıyı vurduracagim diye
Bende aşı yaptıracağım.
Böyle kafayi sıyırmaya az kaldı yoksa.
Umarim çalışan ekonomi canisilarini son parta bırakmazlar.

Ben bu mutfak olayını tam anlayamadım... yani evlere mutfak icin boş alan bırakıyorlar ama kişi kendo mi alıyor yaptırıyor
Bildiğin tezgahın,dolapların geliyormuş tatlum
Bizde kizlarla ilk duyduğumuzda çok şaşırmıştık
Ha evden çıkarken mutfağını da alip gidiyormus almanyadakiler.

Selâm kızlar.
Psikolojim bozuk benim ki kolay kolay modum düşmez, bu aralar daha doğrusu ablam covide yakalanip atlattığından beri böyleyim.
Birde yakin iş cevremde öyle çok kişi şu an pozitif ki.
aynı durumdayız turtişim o kdar cok kısı duyuyorumki psıkolojik olarak asırı yoruldum

Şu süreç mahfetti hepimizi uykucum
rüyalarımda bıle goruyorum
iş yerınde devamlı cıft maskelıyım
katta tek wc var tuvalete gıtmemek ıcın az su ıcim dedım e o zamanda hem kabızlık oluyor hem de sütüm olmaz. buhranlardayım valla.Allah bugunumuzu aratmasın

Bende aynıyım
Yakin çevrem hep birer birer pozitif.
Dezenfektanlardan ellerim mahfoldu.
Ya paranoyakligima ne demeli

İşyerinde eskiye nispeten daha rahatım, 4 kadın geliyoruz ofise. Hepsi araciyla geliyor ve gerçekten dikkat ediyorlar. Bir de çay servisi yapan hanım var. O yakın zamanda covid geçirmiş.
İlk başlarda yerimde yalniz otururken bile maskemi çıkartmıyordum.
Sonra dedim bu kadar da fazla, günde 5 kere temizlik yapılıyor, birimizde çıksa zaten hepimiz temaslı olacağız.
Artık tek olduğumda maskesiz çalışiyorum. Ortak kullanım alanlarında maskeye devam tabi.
Ama eve girerken hep tedirgin hissediyorum, hemen banyoya herşey makinaya modu devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…