- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #76.621
sonra demedi deme diyeKiiiiz gece gece harcama yaptırma bana
canim arkadasimda 3,5 hafta sürdü. Bi iyiyim, ertesi gün yine kötüyüm diyordu. Ama gecti, atlatdi. Seninkide umarim en kisa zamanda gecer. Cocuklarina sarilamamak cok kötüdürSelam
T tatlu gelmiş hoşgelmişÇok merak etmiştik çok şükür iyisin
Bende durumlar bir garip iyileştim gibi olurken geçen akşam teste gittim yine pozitif çıktı bugün işbaşıydım normalde ama işede pozitifken dönemem haftasonu tatiline denk gelmesi iyi oldu bugünde karantina devam etsin yarın gidip tekrar test vereceğim inşallah negatif olurda artık normale dönebilirim 10 gündür tek başıma odanın içindeyim ve çocuklarımı çok özledim görüyorum konuşuyorum çok şükür ama sarılamıyorum öpüp koklayamıyorum psikolojik olarak çokta iyi değilim...
Dünden beri öksürük arttı sanki onun dışında bir skntım yok ama neden atamıyor vücut anlamıyorum..
Çocuklarda sıkıldı artık hergün ne zaman iyileşeceksin diye soruyor oğlum o nasıl normale dönecek diye düşünüyorum eşim hem bana hem çocuklara yetişmeye çalışıyor alışık değil oda çok yoruldu tabi öylece beklemek ve elimden bişey gelmemesi çok can sıkıcı
Sağlığınızın sevdiklerinizle geçirdiğiniz vaktin kıymetini bilin lütfenbu hastalık benim iç dünyamda çok değişik duygular yarattı iyileşip çıkabilirsem eğer bu odadan çıktıktan sonra hayatımın çok farklı olacağını hissediyorum gerçekten
canim asiya az kaldi. Moralini yüksek tut.Selâm kızlar.
Psikolojim bozuk benim ki kolay kolay modum düşmez, bu aralar daha doğrusu ablam covide yakalanip atlattığından beri böyleyim.
Birde yakin iş cevremde öyle çok kişi şu an pozitif ki.
Canim bence tamamen paranoyak olduk olduk mu kaptık mi ya kaparsak nasil geçer vs...Hele yakın çevren de yaşayanı görüp bilmek iyice tedirgin ediyor...Tedbiri almaktan başka çare yok malesef...Zihnini rahatlatmaya çalış geçecek bu gunler
Çok paranoyak olduk çok.canim asiya az kaldi. Moralini yüksek tut.
Hm çok enteresan bir zamana denk geldi cnm normalbiraz gecikmesi.Selam kizlar,
mail atmislar, mutfagim sali gelmiyormus, pazartesi beni stiyacaklarmis yeni randevu icin.
burda noel bayramlari, yilbasi derken anca ocakta olur.Hm çok enteresan bir zamana denk geldi cnm normalbiraz gecikmesi.
Geç olsun güç olmasın
Maalesef bulur asminburda noel bayramlari, yilbasi derken anca ocakta olur.
Bildiğin tezgahın,dolapların geliyormuş tatlumBen bu mutfak olayını tam anlayamadım... yani evlere mutfak icin boş alan bırakıyorlar ama kişi kendo mi alıyor yaptırıyor
aynı durumdayız turtişim o kdar cok kısı duyuyorumki psıkolojik olarak asırı yoruldumSelâm kızlar.
Psikolojim bozuk benim ki kolay kolay modum düşmez, bu aralar daha doğrusu ablam covide yakalanip atlattığından beri böyleyim.
Birde yakin iş cevremde öyle çok kişi şu an pozitif ki.
aynı durumdayız turtişim o kdar cok kısı duyuyorumki psıkolojik olarak asırı yoruldum
rüyalarımda bıle goruyorum
Şu süreç mahfetti hepimizi uykucum
Bende aynıyımrüyalarımda bıle goruyorum
iş yerınde devamlı cıft maskelıyım
katta tek wc var tuvalete gıtmemek ıcın az su ıcim dedım e o zamanda hem kabızlık oluyor hem de sütüm olmaz. buhranlardayım valla.Allah bugunumuzu aratmasın
Bende öyle tahmin ediyorum muhtemelen mart gibi dimi kahvemsim.Biz sanırım 3.grup asilanacaklar arasındayız, o zamana kadar mümkün olduğunca korunmaya devam etmekten başka yapacak bir şeyimiz yok maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?