- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #76.641
Turtisim daha da geç olabilir bana gore, insanları gruplara ayirmislar ama uygulamada mutlaka farklı birşeyler çıkar.Bende öyle tahmin ediyorum muhtemelen mart gibi dimi kahvemsim.
Böğürmek istiyorum şu anTurtisim daha da geç olabilir bana gore, insanları gruplara ayirmislar ama uygulamada mutlaka farklı birşeyler çıkar.
esım dıyorki basladıgından beri 10 kere covıd oldun 10 kere ıyılestınBende aynıyım
Yakin çevrem hep birer birer pozitif.
Dezenfektanlardan ellerim mahfoldu.
Ya paranoyakligima ne demeli
Ya her evin mutfağı aynı mi pek anlayamadim. Yani mutfak sabit olsa ne oluyor...Bildiğin tezgahın,dolapların geliyormuş tatlum
Bizde kizlarla ilk duyduğumuzda çok şaşırmıştık
Ha evden çıkarken mutfağını da alip gidiyormus almanyadakiler.
Canım 2 hafta if diyeti yaparsan muhakkak verirsin o 5 kiloyukızlar ben de kılo vermek ıstıyorum ya ömrü hayatımda bir kere dıyet yaptım 15 gun onda da dıyetısyene gıttım param zıyan olmasjn dedım uydumcok abartılı bı kılom yok ama eski fıt halıme donmek ıstıyorum boyumda kısa zaten 5 kılo versem super
Tam bir fıstık oldunCanım 2 hafta if diyeti yaparsan muhakkak verirsin o 5 kiloyu
Spor yapmadım kaçamak çok az yaptım pazartesi 1 ay olacak 7 kilo vermiş olacağım inşallah.
Muhtesem inceldim. Koruma programına geçeceğim bi süre devam etmiycem çok ağır geldi 1 ay bana
Tenk yu bebisimTam bir fıstık oldun
Azcik tüyolar ver bana da zayıflayayımCanım 2 hafta if diyeti yaparsan muhakkak verirsin o 5 kiloyu
Spor yapmadım kaçamak çok az yaptım pazartesi 1 ay olacak 7 kilo vermiş olacağım inşallah.
Muhtesem inceldim. Koruma programına geçeceğim bi süre devam etmiycem çok ağır geldi 1 ay bana
Sana gecen yil da cok gelirdi 1. Olmaya devam galiba bu yıl daBeklenen doğalgaz faturasi geldi 495tl cik.
cogu evde aynen öyle canim. Tasindigindada mutfagini götürüyorsun veya satiyorsun. Ama misal benim mutfagim 5000€ degerinde su an, satdigimda 1000€ ala bilirsem bayram ederim. Herkes satdigi icin ucuza gidiyor. E bu eve yaptirdigim mutfak, baska eve uymuya bilir sonucda. Yani türkyedeki durum cok daha iyi bu konudaBen bu mutfak olayını tam anlayamadım... yani evlere mutfak icin boş alan bırakıyorlar ama kişi kendo mi alıyor yaptırıyor
Canım 2 hafta if diyeti yaparsan muhakkak verirsin o 5 kiloyu
Teşekkür ederim cnm hem az yediigm hemde belirli yiyecekler tükettiğim için verdim sanırımsüperverdin canim!
Ama az yemeden mi yoksa, belli seyleri yemedigin icin mi? Sen kan grubu rejimi yapiyordun di mi?
Kargalar ..nu yemeden derler uyanmışsınGunaydin kızlar
1de yatıp 5te kalkmış biri olarak selamliyorum sizi.
Derdime neyse
Sinir oldum .gideyim zorla uyumaya calisayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?