canım ıste o gıttıgım zamn 15 gunde 2 kılo vermıstım aslında etsem dedıgın gıbı kolay verırım bence de. bıde suan mesaımız 10-16 ogle tatılımız yok.ogle tatılı olmadıgından karnım asırı acıkıyor gelınce gözüm donuyor resmen. kendıme kuruyemıs aldım ara ögun nıyetıne yerım dıye, ay bu arada onlar da ates pahası olmus ya kucuk kucuk paketler bıle 50-60 lira tuttu nerdeyse haftalık yani

bu arada tünaydın kızlar
oglus uyanınca erkenden kalktım ben de
sabah namazını kılıp vakıa suresı okudum bir haftadır alıskanlık edınmeye calısıyorum önce Allah rızası için sonra bolluk bereket ıcın okuyorum. sabaha boyle baslayınca bı enerjı geldı coktaan kahvaltı yaptık makınayı bosalttım yenılerini koydum yemek yaptım.
bugun mutfak dolaplarının içini duzenlemeyi dusunuyorum oglandan saklıcaz dıye elimize gecenı buldugumuz yere koyuyoruz
alttakıleri zaten alıyor usttekılere de sandalyeyi yanastırıp alıyor tam bi çete

Kargalar ..nu yemeden derler uyanmışsın
De hayde git uyu biraz
Uyudum 8 gibi 11e kadar
Kahvaltiya milföy böreği ile pankek yapacağım.
Börek küçüğümun özel siparişi.
Pankek benim
Afiyet olsun
Bende patates kizarttim sucuklu yumurta
Birde bimden pınarın kroketini almıştım peynirli mısırlı sevdi Çocuklar onu kizarttim dondurucudan poaca cikarttim amaaaaa hiçbirini yemedim
Tatlım bu diyette ogle yemeği yok
10da kahvaltı 6da aksam yemeği saat 2 gibi 3 hurma yada 2 incir 2 cevizle ara ogun

Çok iyi indirim yakalamışsın bence witch.

Beklenen doğalgaz faturasi geldi 495tl cik.
Benim de 475₺ geldi, evim 100 m2

Alkışlar koalaya .

Bana da söyle yazdır.
5 tane pankek yemiş
Böreğe yanaşmamış .

Yazdım gitti turtişim

vereyim kiloları kendime bir küçük altın takıcam bir de 1 gün boyunca sadece abur cubur yicem şaşırtıcam fiçutumu

Cennetmeyvesii bacıt sana da bir küçük altın gönderiyorum ve maşallah

Ütü bitti hepsini yerleştirdim.
Şöyle karşısına geçip dolabıma baktım internetten gelen elbiseler biraz pot yaptı ama iade etmeyeceğim ufak bir tadilat ile çözerim.
Yeni alsam kargo yetişmeyebilir riske atmadım.
Evden de birkaç parça terzilik ayırdım. Haftaici hallederim.
Birazdan kısa bir eğitimim var sonra bakım işine girip akşam biraz çalışırım.

Bugünkü menümüz;
Kabak tatlısı
Tarhana corbası
Bezelye
Yiğidim evi süpürdü ben sildim kayınvalide WC ovup toz aldı hep birlikte bitirdik
Şimdi ara öğün yapıyorum ama zor yutkunuyorumYeşil cay,maydanoz,limon,yeşil elma var içinde.

Eklentiler

• EF0476F6-D24C-48C1-AB19-8F74B34D4306.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 42
Altini Aldim kabul ettim beybisi

Kabak tatlısı mii bayılırım
Ara öğün için de afiyet olsun canım
aman tanrım dedim maydanozlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…