- 22 Kasım 2012
- 1.110
- 5.296
- 358
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #76.661
Kahvaltiya milföy böreği ile pankek yapacağım.
Börek küçüğümun özel siparişi.
Pankek benim
canım ıste o gıttıgım zamn 15 gunde 2 kılo vermıstım aslında etsem dedıgın gıbı kolay verırım bence de. bıde suan mesaımız 10-16 ogle tatılımız yok.ogle tatılı olmadıgından karnım asırı acıkıyor gelınce gözüm donuyor resmen. kendıme kuruyemıs aldım ara ögun nıyetıne yerım dıye, ay bu arada onlar da ates pahası olmus ya kucuk kucuk paketler bıle 50-60 lira tuttu nerdeyse haftalık yaniCanım 2 hafta if diyeti yaparsan muhakkak verirsin o 5 kiloyu
Spor yapmadım kaçamak çok az yaptım pazartesi 1 ay olacak 7 kilo vermiş olacağım inşallah.
Muhtesem inceldim. Koruma programına geçeceğim bi süre devam etmiycem çok ağır geldi 1 ay bana
AlkışlarYaz kızım koala; sevgili günlük bugün milföy börek yemedim
Uyudum 8 gibi 11e kadarKargalar ..nu yemeden derler uyanmışsın
De hayde git uyu biraz
Afiyet olsunKahvaltiya milföy böreği ile pankek yapacağım.
Börek küçüğümun özel siparişi.
Pankek benim
Tatlım bu diyette ogle yemeği yokcanım ıste o gıttıgım zamn 15 gunde 2 kılo vermıstım aslında etsem dedıgın gıbı kolay verırım bence de. bıde suan mesaımız 10-16 ogle tatılımız yok.ogle tatılı olmadıgından karnım asırı acıkıyor gelınce gözüm donuyor resmen. kendıme kuruyemıs aldım ara ögun nıyetıne yerım dıye, ay bu arada onlar da ates pahası olmus ya kucuk kucuk paketler bıle 50-60 lira tuttu nerdeyse haftalık yani
Çok iyi indirim yakalamışsın bence witch.Bu arada gece yarısı trendyoldan 100lu evony maskeyi 50liraya kaptim. Birde cilt lekeleri için iyi dediler madeleb krem 40tl, 120tlye venatura demir ilacı, Kocatepe 500gr kahve 14 tl 200gr salep 10tlye aldım. Yine başladık harcamalara
Evet özellikle maske ve kahve çok uyguna geldiÇok iyi indirim yakalamışsın bence witch.
Yok canım ara vermek yok Inşallah
Benim de 475₺ geldi, evim 100 m2Beklenen doğalgaz faturasi geldi 495tl cik.
Alkışlarkoalaya .
Bana da söyle yazdır.
5 tane pankek yemiş
Böreğe yanaşmamış .
Altini Aldim kabul ettim beybisiBenim de 475₺ geldi, evim 100 m2
Yazdım gitti turtişim
vereyim kiloları kendime bir küçük altın takıcam bir de 1 gün boyunca sadece abur cubur yicem şaşırtıcam fiçutumu
Cennetmeyvesii bacıt sana da bir küçük altın gönderiyorum ve maşallah
Kabak tatlısı mii bayılırımBugünkü menümüz;
Kabak tatlısı
Tarhana corbası
Bezelye
Yiğidim evi süpürdü ben sildim kayınvalide WC ovup toz aldı hep birlikte bitirdik
Şimdi ara öğün yapıyorum ama zor yutkunuyorumYeşil cay,maydanoz,limon,yeşil elma var içinde.
Sağol canımKabak tatlısı mii bayılırım
Ara öğün için de afiyet olsun canım
aman tanrım dedim maydanozlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?