- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #76.681
Çorbası,böreği, tatlisi yaza kadar yenir onlarSağol canımDiyetteyim kabak pek yiyemeyecegım 4 büyük kabak var evde yaza kadar yeter
Çorbasını yapmadım hiç güzel oluyormu corbası?Nasıl yapıyorsun corbasını?Çorbası,böreği, tatlisi yaza kadar yenir onlar
Tek diyet yapmayan ben kaldim galiba
Hepiniz diyettesiniz
bakalm yarın baslıcam artık gıttıgı yere kadarUyudum 8 gibi 11e kadar
Afiyet olsun
Bende patates kizarttim sucuklu yumurta
Birde bimden pınarın kroketini almıştım peynirli mısırlı sevdi Çocuklar onu kizarttim dondurucudan poaca cikarttim amaaaaa hiçbirini yemedim
Tatlım bu diyette ogle yemeği yok
10da kahvaltı 6da aksam yemeği saat 2 gibi 3 hurma yada 2 incir 2 cevizle ara ogun
Ben hiç yapmadim çorbasını cnm ama nefis yemek tariflerinde var çok da vitamin değeri yüksek aslında yapmak lâzım.Çorbasını yapmadım hiç güzel oluyormu corbası?Nasıl yapıyorsun corbasını?
Aşkolsun ay sonu geldi ama.Kızlar altın alamayınca konu diyete mi döndüBende birikim yapmak istiyorum. Bana bı destek verin
Oh ne diyelim afiyet olsunbu arada madem yarın dıyetteyım aksam fasulye pilavı gömdüm ilave pudıng yaptm bıde
Bende 55-56da beğeniyorum kendimi.bakalm yarın baslıcam artık gıttıgı yere kadartartıldım 59.3 52 kıloda begenıyorum kendımı bakalm kısmet emzırdıgım ıcın cokta sıkamıyorum kendımı (cok sukur bahanem hazır)
esım de aksam meyve harıcı bıse yemıcez daha dedi hadı bakalım
Bende ocakta başlarım zaten ayın sonuna geldik para az kaldıAşkolsun ay sonu geldi ama.
Birikimler de yapildi yani
Kendinden bahseder misin tanışalım
Ben Ocak ayında olmak istiyorum. Beni kabul ediyormusunuz aranıza
Ben de mutfagimi baska odaya tasimak istiyorum evde. Ölcü de tutuyor. Acaba ne kadar masraf olurcogu evde aynen öyle canim. Tasindigindada mutfagini götürüyorsun veya satiyorsun. Ama misal benim mutfagim 5000€ degerinde su an, satdigimda 1000€ ala bilirsem bayram ederim. Herkes satdigi icin ucuza gidiyor. E bu eve yaptirdigim mutfak, baska eve uymuya bilir sonucda. Yani türkyedeki durum cok daha iyi bu konuda
Cook güldüm bunaKızlar altın alamayınca konu diyete mi döndüBende birikim yapmak istiyorum. Bana bı destek verin
Gram altın alabilirsin :)Bende ocakta başlarım zaten ayın sonuna geldik para az kaldı. Şimdi ben eşimden 1000 TL para alıyorum. 100tl ocak ayında kuyumcuya vereceğim. 50 lira da perdeciye vereceğim 300 de gün parası. 450 gitti geri kalani benimm . Evdeki giderlere ben karışmıyorum. 550 tlyle nasıl birikim yapabilirim bilmiyorum.
Tabiki kabil ediyoruz.Ben Ocak ayında olmak istiyorum. Beni kabul ediyormusunuz aranıza
Yok kuzum çalışmıyorum ev hanımıyım. İkincisi geliyor Allah nasip ederse. Oğlum. Var 2.5 yaşında. Diyette olunca daha az şey alınıyor dimi. Benimde sağlıkli beslenmem lazım. Bu ay sırf meyveye abur cubura 400 lira harcamisim içinde oğlumun bı kaç tane oyuncağı var okadar.Gram altın alabilirsin :)
Tabiki kabil ediyoruz.
O zamana kadar da yaz.
Ama kızların çoğu diyette
Ona göre yani.
Ilk çocuk mu geliyor,çalışıyor musun
Hayirlisiyla gelsin minisYok kuzum çalışmıyorum ev hanımıyım. İkincisi geliyor Allah nasip ederse. Oğlum. Var 2.5 yaşında. Diyette olunca daha az şey alınıyor dimi. Benimde sağlıkli beslenmem lazım. Bu ay sırf meyveye abur cubura 400 lira harcamisim içinde oğlumun bı kaç tane oyuncağı var okadar.
Aslında haftalık kayinpderim herşeyi alıyor. Benim alışverişim çok keyfi oluyor. Ama doğum ücreti ikici çocuk masrafı vs derken artık biriktirmem gerektiğini düşündüm. Sanırım 4 5 gramım var. 1 tane de atam var ama onları yokmuş gibi saymak istiyorum. Bu ay bakalım hiç gereksiz bişey almicam .hayırlısı bakalım. İnsaAllah istikrarlı giderimHayirlisiyla gelsin minis
Ben diyetteyken daha çok harcama yapiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?