bakalm yarın baslıcam artık gıttıgı yere kadar tartıldım 59.3 52 kıloda begenıyorum kendımı bakalm kısmet emzırdıgım ıcın cokta sıkamıyorum kendımı (cok sukur bahanem hazır)
esım de aksam meyve harıcı bıse yemıcez daha dedi hadı bakalım

Bende 55-56da beğeniyorum kendimi.
Hele 60 olursam tartiya küsüyorum

Son düzenleme:
Aşkolsun ay sonu geldi ama.
Birikimler de yapildi yani

Kendinden bahseder misin tanışalım
Bende ocakta başlarım zaten ayın sonuna geldik para az kaldı . Şimdi ben eşimden 1000 TL para alıyorum. 100tl ocak ayında kuyumcuya vereceğim. 50 lira da perdeciye vereceğim 300 de gün parası. 450 gitti geri kalani benimm . Evdeki giderlere ben karışmıyorum. 550 tlyle nasıl birikim yapabilirim bilmiyorum.

Ben de mutfagimi baska odaya tasimak istiyorum evde. Ölcü de tutuyor. Acaba ne kadar masraf olur

Gram altın alabilirsin :)
Ben Ocak ayında olmak istiyorum. Beni kabul ediyormusunuz aranıza
Tabiki kabil ediyoruz.
O zamana kadar da yaz.
Ama kızların çoğu diyette
Ona göre yani.
Ilk çocuk mu geliyor,çalışıyor musun

Gram altın alabilirsin :)

Tabiki kabil ediyoruz.
O zamana kadar da yaz.
Ama kızların çoğu diyette
Ona göre yani.
Ilk çocuk mu geliyor,çalışıyor musun
Yok kuzum çalışmıyorum ev hanımıyım. İkincisi geliyor Allah nasip ederse. Oğlum. Var 2.5 yaşında. Diyette olunca daha az şey alınıyor dimi. Benimde sağlıkli beslenmem lazım. Bu ay sırf meyveye abur cubura 400 lira harcamisim içinde oğlumun bı kaç tane oyuncağı var okadar.

Hayirlisiyla gelsin minis
Ben diyetteyken daha çok harcama yapiyorum ben

Hayirlisiyla gelsin minis
Ben diyetteyken daha çok harcama yapiyorum ben
Aslında haftalık kayinpderim herşeyi alıyor. Benim alışverişim çok keyfi oluyor. Ama doğum ücreti ikici çocuk masrafı vs derken artık biriktirmem gerektiğini düşündüm. Sanırım 4 5 gramım var. 1 tane de atam var ama onları yokmuş gibi saymak istiyorum. Bu ay bakalım hiç gereksiz bişey almicam .hayırlısı bakalım. İnsaAllah istikrarlı giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…