Hoşgeldin Z Z P canım

Hoşgeldin her ay o parayla bir gram altın alabilirsin

P planli ben de son 1 ay da aldim kiloları dedig8n gibi hunharca karbonhidrat tuketiyorum bir de tatlı va derken duramıyorum...
karamelli_turta ben de henüz başlayamadım diyete
Bugün kabak tatlısı ve portakallı kek yaptım. Fazla elma vardı, bir kısmını elmalı kurabiye içi için hazırladım, dolaba koydum. Yarın ya buzluğa kaldırırım ya da elmalı kurabiye yaparım. Diğer elmalarla da elmalı mozaik pasta tarifi görmüştüm onu yaparım.
Aklım tatlıdan başka bir şeye çalışmıyor
Yarına şehriyeli domates çorbası düşündüm. Yanına ne yemek yapsam bulamadım. Olmazsa yoğurtlu makarna yapayım bari.
Sen haftalık yemek planı yaptın mı? Yaptıysan yazsana azcık feyz alalım

Aslında şu an ideal kilomdayim diyetisyene göre ama kemikli bir yapım var azıcık narin olmak istiyorum.
Birkaç kilo daha verip 59,90 görmek istiyorum.
Plazada salatadan başka bir şey yemiyollar diyollar salatayla da iyi kilo verilir ama. Bir gün ton balıklı, bir gün kırmızı etli, sonra peynirli derken proteini de içine dahil edince süper bir şey oluyor.

Diyet topigi kızları
Z Z P diyet yapacaksan buyur gel diyecektim ama hamileymişsin hoşgeldin.
Her ay gram altın alabilirsin.
Üstünü kumbaraya atar birikince yine altin yaparsın
Üstünü atamayabilirim kesin ustuyle abur cubur alırım Ama insaAllah her ay 1 gram alacağım. Ayrıdan 300 lirada gundeyim. Beş kuruşsuz kalacağım

ben de ılk defa bu kılodayım canım hamıleliğimde 56ıle baslayıp 69la bıtırmıstım. zaten dogumun pesıne hemen verdım ben kıloları. abur cubura sardım aldım
Az kilo almanın formülü varsa banada soylermisiniz. Daha 3 aylık hamileyim 2.5 kilo almışım . Oğlumda 17 kilo almıştım

Plazada salatadan başka bir şey yemiyollar diyollar salatayla da iyi kilo verilir ama. Bir gün ton balıklı, bir gün kırmızı etli, sonra peynirli derken proteini de içine dahil edince süper bir şey oluyor.
Bizim hatunlar hep fit, haftada bir gün kötü beslenme günleri. Fasfood, tatlı Allah ne verdiyse yiyorlar.
Diğer günler salata ama ona da dünyanın parasini veriyorlar.
Rastaurant yasagindan önce güzel ve kaliteli yiyorduk ama sonra alternatif azaldı.
Olan yerlerde fiyat arttırdı.
Dedim ben bu tempoya uyamam, hem aç kalicam hem de bir tabak ota dünyanin parasını vericem.
Derken diyet serüvenim tekrar başladı

Kizlar selam biz maalesef ani bir kararla sıkı bir lock down a girdik.. Christmastan sonra bekliyorduk ama boyle ani olması herkesi biraz endişelendiriyor.. Hülümet bişeyler mi saklıyor diye.. Neladar süreceği konusunda da hiçbir bilgi yok!

Neyseki biz ctesı günü İngiltere tarafına geçip cok hakkettıhimiz bir haftasonu geçirdik 3 çift olarak... Bizim burda 6 dan sonra heryer kapanıyordu ve de alkol servisi yoktu... Çook güzel tarihi bir koydeydı otel.. ilk varinca sirt çantalarımıza içki ayıp yürüyüş yaptık hem de içtik... Akşamina da dişarda çadırda oturduk, ateşte yaktılar bize, çok eğlendik.. Bu yıl hiçnirsey yapamamiştık çook moral oldu... Çok eğlendik.. Kötü haberi de gece eglenceden sonra duyduk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…