- 22 Kasım 2012
- 1.110
- 5.296
- 358
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #76.701
Ben de 58 de çok iyi oluyorum ama şimdi hedefim 62, neden çünkü daha fazlasını minnoş kalbim kaldırmayacakBende 55-56da beğeniyorum kendimi.
Hele 60 olursamtartiya küsüyorum
Hoşgeldin Z Z P canımBende ocakta başlarım zaten ayın sonuna geldik para az kaldı. Şimdi ben eşimden 1000 TL para alıyorum. 100tl ocak ayında kuyumcuya vereceğim. 50 lira da perdeciye vereceğim 300 de gün parası. 450 gitti geri kalani benimm . Evdeki giderlere ben karışmıyorum. 550 tlyle nasıl birikim yapabilirim bilmiyorum.
Hoşbulduk canım benim
ben de ılk defa bu kılodayım canım hamıleliğimde 56ıle baslayıp 69la bıtırmıstım. zaten dogumun pesıne hemen verdım ben kıloları. abur cubura sardım aldımBende 55-56da beğeniyorum kendimi.
Hele 60 olursamtartiya küsüyorum
HoşgeldinBende ocakta başlarım zaten ayın sonuna geldik para az kaldı. Şimdi ben eşimden 1000 TL para alıyorum. 100tl ocak ayında kuyumcuya vereceğim. 50 lira da perdeciye vereceğim 300 de gün parası. 450 gitti geri kalani benimm . Evdeki giderlere ben karışmıyorum. 550 tlyle nasıl birikim yapabilirim bilmiyorum.
Bende 55 olmak istiyorum ilk zaman iyiydi ama şimdiler hep açımBen de 56 da iyiyim aslında ama su an 60 i geçtim küstüm yargıya konuşmuyorum onunla
Bugün kabak tatlısı ve portakallı kek yaptım. Fazla elma vardı, bir kısmını elmalı kurabiye içi için hazırladım, dolaba koydum. Yarın ya buzluğa kaldırırım ya da elmalı kurabiye yaparım. Diğer elmalarla da elmalı mozaik pasta tarifi görmüştüm onu yaparım.P planli ben de son 1 ay da aldim kiloları dedig8n gibi hunharca karbonhidrat tuketiyorum bir de tatlı va derken duramıyorum...
karamelli_turta ben de henüz başlayamadım diyete
Plazada salatadan başka bir şey yemiyollar diyollarAslında şu an ideal kilomdayim diyetisyene göre ama kemikli bir yapım var azıcık narin olmak istiyorum.
Birkaç kilo daha verip 59,90 görmek istiyorum.
Üstünü atamayabilirim kesin ustuyle abur cubur alırım
Az kilo almanın formülü varsa banada soylermisiniz. Daha 3 aylık hamileyim 2.5 kilo almışım . Oğlumda 17 kilo almıştımben de ılk defa bu kılodayım canım hamıleliğimde 56ıle baslayıp 69la bıtırmıstım. zaten dogumun pesıne hemen verdım ben kıloları. abur cubura sardım aldım
Bizim hatunlar hep fit, haftada bir gün kötü beslenme günleri. Fasfood, tatlı Allah ne verdiyse yiyorlar.Plazada salatadan başka bir şey yemiyollar diyollarsalatayla da iyi kilo verilir ama. Bir gün ton balıklı, bir gün kırmızı etli, sonra peynirli derken proteini de içine dahil edince süper bir şey oluyor.
hm su mu yeterince piriz, özelikle ocakla firin icin piriz...tuzlu ola binir canim yaBen de mutfagimi baska odaya tasimak istiyorum evde. Ölcü de tutuyor. Acaba ne kadar masraf olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?