En acil olandan almaya başlayıp diğerleri hakkında da net karar verio indirim takip ederek alabilirsin.
Bahsettigin kartlar genelde fazla taksit verir. Beyaz eşya da mağazalar arası bile aynı model de fiyat farki olur...
Sonuçta alınca esin ödeyecek mi

Altınına sakin dokunma hatta bilmesin de ne kadar var

Kızlar balkabagı yapacaklar,dlimleyip üzerine h.cevizi yagı gezdirip fırınlatın.
Sekersiz.
Ama isteyen az seker atabilir üzerine.
Kurabiye gibi oluor cok güzl oluyor.
Bide kuru meyveleri dogalgaz sobası olanlar ,yaglı kagıt üzerine dizip kurutabilir.
1 gece de kuruyormus.
Arkadasım yapmıs.
Muz ,portakal yapmıs.

Bnde bunu çok istiyorum şuan aslında çeyreklerim var ama dokunmak istemiyorum 500 euro var bnde bi 370 euro daha olması lazım dün eşime söyledim de dur diyor şimdi Bnde almak istiyorum ama bilemedim türk parası ilede 7700 tl imiş kızlar

Eklentiler

• 20201222_115422.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 47
Ben bu tarz pek takmadigim icin almıyorum ama eğer takacaksan al derim...370 euro da az eksik degil tabiki...
Ben alsam da burgu alıp koyarim. Takmadigim.icin işçiliksiz olsun diye

Bu bileklik çeyrek altından sanirim

Çok sevindim canım geçmiş gitmiş olsun
Aynen canım. Araştırayım bakayim bi. Sırayla alırım olmazsa. Kız gelecek sene 8. Sınıf olacak masrafım çok olur yaza kadar halletmeliyim alinacaklari
Yok canım ödemez. Söylemiyorum birikimimden haberi yok
Paraf bilmiyorum canım ama word e yaparlar baya bankayı ara istersen tahminimce toplam 11 taksit olur bn tr deyken bu işin içindeydim ondan biliyorum canım beyaz esya işinde
Tamam canım bi arastirayim
Çok guzelmis canım. Alirsin insallah
Ve tatlu taksitle bilezik alarak 2021 e borçla girdikutlayalım borcumu...
Hayırlı olsun bileziğin.
Borç yiğidin kamçısıdır.

En acil olan olanlarindan almaya başla cnm.
Hepsi ayni anda bozulmasa ya.

Ben bu tarz pek takmadigim icin almıyorum ama eğer takacaksan al derim...370 euro da az eksik degil tabiki...
Ben alsam da burgu alıp koyarim. Takmadigim.icin işçiliksiz olsun diye

Bu bileklik çeyrek altından sanirim
Evet canim 6 ceyrekten oluşuyor ben birikimimi genelde fiziki yapıp takıyorum yani evin içinde takıyorum bide düğün falan olursa ne alsam kar diyorum gönlüm var ama bakalim yani Turkiyeye gidine kadar ne alırsam kar sonrada hepsini satıp bir ev almak istiyorum kendi adima nasip kısmet artık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…