- 21 Ağustos 2015
- 32.173
- 97.678
- 798
- 38
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #76.761
Sokdan al avakodayı:)5 tl orda.:)Ben diyetteyken daha çok mutfak masrafı oluyor, zira bir avakado bir ananas 30 TL
Yumurta zaten lüks tüketime doğru kosuyor
En acil olandan almaya başlayıp diğerleri hakkında da net karar verio indirim takip ederek alabilirsin.Günaydın kızlar
Şimdi benim beyaz eşyalarım 14 yıllık ve artık sorun çıkarmaya başladılar
Buzdolabı ve bulaşık makinesi alacagim 10 bin ediyor toplam
Laptopum 8 yıllık artık cocuklari çıldırtıyor derse girerken 5000de o var
Tv ekranı baya zarar gördü büyük ekrana değiştirelim diyorum 5000de o var etti bana 20000tl
Şimdi altin bozmak istemiyorum.
Taksitle alsam kaç aya kadar taksit var 12 yada 18 ay ise rahat alırım
Karar veremedim ne yapayim
Güzel düşmüş altın dolar.Bizimde alacağımız bir para var cumaya kadar gelecek inş. Bende hemen almak istiyorum.Altin düşüşte ben de pesin fiyatına taksitle alsam mi diyor um hemen hesap kitap yapip karar vermeliyim
Paraf bilmiyorum canım ama word e yaparlar baya bankayı ara istersen tahminimce toplam 11 taksit olur bn tr deyken bu işin içindeydim ondan biliyorum canım beyaz esya işindeParafla word var cnm
Ben bu tarz pek takmadigim icin almıyorum ama eğer takacaksan al derim...370 euro da az eksik degil tabiki...Bnde bunu çok istiyorum şuan aslında çeyreklerim var ama dokunmak istemiyorum 500 euro var bnde bi 370 euro daha olması lazım dün eşime söyledim de dur diyor şimdi Bnde almak istiyorum ama bilemedim türk parası ilede 7700 tl imiş kızlar
Çok sevindim canım geçmiş gitmiş olsunTünaydın arkadaşlarTüm iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum pazar günü testimi yaptırdım negatif çıktı çok şükür hemen temzlenip çocuklarıma sarıldım daha fazla dayanamadım Çok şükür rabbime
hala kuru öksürüğüm var ve biraz yorgunluk halsizlik kaldı ama olsun en azından normale döndüm yine dikkat ediyorum tabi ama yapabildiğim herşeye şükrederek yapıyorum
dün işe başladım bir süre temizlk yapmam gerek yavaş yavaş yormadan yapıyorum kaldığım odayı birkaç gün sonra girip detaylı temzleyeceğim bakalım... ben karantinadayken evde ipin ucu hayli kaçmış toparlamak zor olucak
Aynen canım. Araştırayım bakayim bi. Sırayla alırım olmazsa. Kız gelecek sene 8. Sınıf olacak masrafım çok olur yaza kadar halletmeliyim alinacaklarianladım, ondan istesen hem almayacak hem de boşu boşuna sinirlenmiş olacaksın. laptop için kampanyaları takip et, parafın mobil uygulamasını inceliyorsun değil mi? halkbankın mobil uygulamasından bahsetmiyorum yanlız. diğer teknoloji marketlerin kampanyalarını da takip edip ucuza getirebilirsin.
Yok canım ödemez. Söylemiyorum birikimimden haberi yokEn acil olandan almaya başlayıp diğerleri hakkında da net karar verio indirim takip ederek alabilirsin.
Bahsettigin kartlar genelde fazla taksit verir. Beyaz eşya da mağazalar arası bile aynı model de fiyat farki olur...
Sonuçta alınca esin ödeyecek mi
Altınına sakin dokunma hatta bilmesin de ne kadar var
Tamam canım bi arastirayimParaf bilmiyorum canım ama word e yaparlar baya bankayı ara istersen tahminimce toplam 11 taksit olur bn tr deyken bu işin içindeydim ondan biliyorum canım beyaz esya işinde
Çok guzelmis canım. Alirsin insallahBnde bunu çok istiyorum şuan aslında çeyreklerim var ama dokunmak istemiyorum 500 euro var bnde bi 370 euro daha olması lazım dün eşime söyledim de dur diyor şimdi Bnde almak istiyorum ama bilemedim türk parası ilede 7700 tl imiş kızlar
Hayırlı olsun bileziğin.Ve tatlu taksitle bilezik alarak 2021 e borçla girdikutlayalım borcumu...
Bereketli olsun birikimin.Güzel bir borç altın borçlanmasıVe tatlu taksitle bilezik alarak 2021 e borçla girdikutlayalım borcumu...
En acil olan olanlarindan almaya başla cnm.Günaydın kızlar
Şimdi benim beyaz eşyalarım 14 yıllık ve artık sorun çıkarmaya başladılar
Buzdolabı ve bulaşık makinesi alacagim 10 bin ediyor toplam
Laptopum 8 yıllık artık cocuklari çıldırtıyor derse girerken 5000de o var
Tv ekranı baya zarar gördü büyük ekrana değiştirelim diyorum 5000de o var etti bana 20000tl
Şimdi altin bozmak istemiyorum.
Taksitle alsam kaç aya kadar taksit var 12 yada 18 ay ise rahat alırım
Karar veremedim ne yapayim
Oo tatlunun muhteşem dönüşüVe tatlu taksitle bilezik alarak 2021 e borçla girdikutlayalım borcumu...
Evet canim 6 ceyrekten oluşuyor ben birikimimi genelde fiziki yapıp takıyorum yani evin içinde takıyorum bide düğün falan olursa ne alsam kar diyorum gönlüm var ama bakalim yani Turkiyeye gidine kadar ne alırsam kar sonrada hepsini satıp bir ev almak istiyorum kendi adima nasip kısmet artık canımBen bu tarz pek takmadigim icin almıyorum ama eğer takacaksan al derim...370 euro da az eksik degil tabiki...
Ben alsam da burgu alıp koyarim. Takmadigim.icin işçiliksiz olsun diye
Bu bileklik çeyrek altından sanirim
Bugün baslayacagım canım okudukça yorumumu yazarım sana
Kristin Hannah kitaplari güzel oluyor gerçi severiz bence:)Bugün baslayacagım canım okudukça yorumumu yazarım sana
Teşekkürler cnm cok cici borcBereketli olsun birikimin.Güzel bir borç altın borçlanması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?