- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #76.741
bi önce sonra yaparsin artikPencere de acacagim. Oda hemen yan oda yani Almanlarin yemek odasi mantigi. Cok sacma kocaman bir alan ve arada simdilik duvar yok. Oraya mutfagimi tasiyip, eski mutfagi calisma odasinda dönüstürecegim. Araya duvar örecegim. Yani fazladan bir oda kazanacagim. Bir de ada mutfak yaptiracagim. Sömineyi degistirecegim. Benim bütün yilin maasi bu islere gidecek belli.
Döktüm de kurtarmadı. Kabak güzel değildi herhalde. Anlamıyorum kabaktanTahin döksen üzerine nasil olur abaca.
Canım eşinin işleri ne durumda. Hepsini sen üstlenme diye söylüyorum. Hepsini bir arada almak zor,hele altın sakin bozma.Günaydın kızlar
Şimdi benim beyaz eşyalarım 14 yıllık ve artık sorun çıkarmaya başladılar
Buzdolabı ve bulaşık makinesi alacagim 10 bin ediyor toplam
Laptopum 8 yıllık artık cocuklari çıldırtıyor derse girerken 5000de o var
Tv ekranı baya zarar gördü büyük ekrana değiştirelim diyorum 5000de o var etti bana 20000tl
Şimdi altin bozmak istemiyorum.
Taksitle alsam kaç aya kadar taksit var 12 yada 18 ay ise rahat alırım
Karar veremedim ne yapayim
Planlı üzerine pudra şekeri ele yemeden önce. Ben diyet yaparken şekersiz pişirip hafif tatlandırıcı eliyordum üstüne.Döktüm de kurtarmadı. Kabak güzel değildi herhalde. Anlamıyorum kabaktan
Neden hepsini sen alıyorsun, eşinin kk da kullanıp yarı yarıya alsanız.Günaydın kızlar
Tv ekranı baya zarar gördü büyük ekrana değiştirelim diyorum 5000de o var etti bana 20000tl
Şu an en acil laptopCanım eşinin işleri ne durumda. Hepsini sen üstlenme diye söylüyorum. Hepsini bir arada almak zor,hele altın sakin bozma.
Ben en acil olanı alıp sıraya koyardım herhalde.
Almiyor cnm sonra sinir oluyorum olan bana oluyor. Şu an işleri de iyi değil pandemiden dolayi. Hoş iyi olduğunda da bisey yapmıyor.Neden hepsini sen alıyorsun, eşinin kk da kullanıp yarı yarıya alsanız.
Günaydın canım senin kredi kartın ney normalde aldığın yer 2 taksit verme hakkına sahip senin kartında kaç tane yaparsa odur ben böyle biliyorumGünaydın kızlar
Parafla word var cnmGünaydın canım senin kredi kartın ney normalde aldığın yer 2 taksit verme hakkına sahip senin kartında kaç tane yaparsa odur ben böyle biliyorum
Maşallah,çok sevindim. Allah bir daha göstermesin.Tünaydın arkadaşlarTüm iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum pazar günü testimi yaptırdım negatif çıktı çok şükür hemen temzlenip çocuklarıma sarıldım daha fazla dayanamadım Çok şükür rabbime
hala kuru öksürüğüm var ve biraz yorgunluk halsizlik kaldı ama olsun en azından normale döndüm yine dikkat ediyorum tabi ama yapabildiğim herşeye şükrederek yapıyorum
dün işe başladım bir süre temizlk yapmam gerek yavaş yavaş yormadan yapıyorum kaldığım odayı birkaç gün sonra girip detaylı temzleyeceğim bakalım... ben karantinadayken evde ipin ucu hayli kaçmış toparlamak zor olucak
çok geçmiş olsun. bir süre daha kan sulandırıcı kullanacaksın değil mi?Tünaydın arkadaşlarTüm iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum pazar günü testimi yaptırdım negatif çıktı çok şükür hemen temzlenip çocuklarıma sarıldım daha fazla dayanamadım Çok şükür rabbime
hala kuru öksürüğüm var ve biraz yorgunluk halsizlik kaldı ama olsun en azından normale döndüm yine dikkat ediyorum tabi ama yapabildiğim herşeye şükrederek yapıyorum
dün işe başladım bir süre temizlk yapmam gerek yavaş yavaş yormadan yapıyorum kaldığım odayı birkaç gün sonra girip detaylı temzleyeceğim bakalım... ben karantinadayken evde ipin ucu hayli kaçmış toparlamak zor olucak
anladım, ondan istesen hem almayacak hem de boşu boşuna sinirlenmiş olacaksın. laptop için kampanyaları takip et, parafın mobil uygulamasını inceliyorsun değil mi? halkbankın mobil uygulamasından bahsetmiyorum yanlız. diğer teknoloji marketlerin kampanyalarını da takip edip ucuza getirebilirsin.Şu an en acil laptop
Sonra buzdolabı ve bulaşık makinesi
Almiyor cnm sonra sinir oluyorum olan bana oluyor. Şu an işleri de iyi değil pandemiden dolayi. Hoş iyi olduğunda da bisey yapmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?