bi önce sonra yaparsin artik

Selam kizlar,

bugün münih merkeze ugradik. Biraz isimiz vardi hal ettik. 50€ harcayip geldik. Su gibi para gidiyor disari cikinca.
Mutfagimin ne zaman gelecegini hala bilmiyorum. Tarih bile veremiyorlar.
Yeni yilda su mutfak masraflarini bi düzene sokmaliyim. Son maasimi alcam ocakta.
Kiramiz esimin maasinin yarisi oldugu icin belediyeye bas vurcam kira yardimi icin, umarim ordan birsey gelir, cünkü ben kesin eylüle kadar evdeyim bu gidisle.

Günaydın kızlar
Şimdi benim beyaz eşyalarım 14 yıllık ve artık sorun çıkarmaya başladılar
Buzdolabı ve bulaşık makinesi alacagim 10 bin ediyor toplam
Laptopum 8 yıllık artık cocuklari çıldırtıyor derse girerken 5000de o var
Tv ekranı baya zarar gördü büyük ekrana değiştirelim diyorum 5000de o var etti bana 20000tl
Şimdi altin bozmak istemiyorum.
Taksitle alsam kaç aya kadar taksit var 12 yada 18 ay ise rahat alırım
Karar veremedim ne yapayim

Canım eşinin işleri ne durumda. Hepsini sen üstlenme diye söylüyorum. Hepsini bir arada almak zor,hele altın sakin bozma.
Ben en acil olanı alıp sıraya koyardım herhalde.

Neden hepsini sen alıyorsun, eşinin kk da kullanıp yarı yarıya alsanız.

Canım eşinin işleri ne durumda. Hepsini sen üstlenme diye söylüyorum. Hepsini bir arada almak zor,hele altın sakin bozma.
Ben en acil olanı alıp sıraya koyardım herhalde.
Şu an en acil laptop
Sonra buzdolabı ve bulaşık makinesi
Neden hepsini sen alıyorsun, eşinin kk da kullanıp yarı yarıya alsanız.
Almiyor cnm sonra sinir oluyorum olan bana oluyor. Şu an işleri de iyi değil pandemiden dolayi. Hoş iyi olduğunda da bisey yapmıyor.

Günaydın canım senin kredi kartın ney normalde aldığın yer 2 taksit verme hakkına sahip senin kartında kaç tane yaparsa odur ben böyle biliyorum

Tünaydın arkadaşlarTüm iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorumpazar günü testimi yaptırdım negatif çıktı çok şükür hemen temzlenip çocuklarıma sarıldım daha fazla dayanamadımÇok şükür rabbime
hala kuru öksürüğüm var ve biraz yorgunluk halsizlik kaldı ama olsun en azından normale döndüm yine dikkat ediyorum tabi ama yapabildiğim herşeye şükrederek yapıyorum
dün işe başladım bir süre temizlk yapmam gerek yavaş yavaş yormadan yapıyorum kaldığım odayı birkaç gün sonra girip detaylı temzleyeceğim bakalım... ben karantinadayken evde ipin ucu hayli kaçmış toparlamak zor olucak

Maşallah,çok sevindim. Allah bir daha göstermesin.

çok geçmiş olsun. bir süre daha kan sulandırıcı kullanacaksın değil mi?

Şu an en acil laptop
Sonra buzdolabı ve bulaşık makinesi

Almiyor cnm sonra sinir oluyorum olan bana oluyor. Şu an işleri de iyi değil pandemiden dolayi. Hoş iyi olduğunda da bisey yapmıyor.
anladım, ondan istesen hem almayacak hem de boşu boşuna sinirlenmiş olacaksın. laptop için kampanyaları takip et, parafın mobil uygulamasını inceliyorsun değil mi? halkbankın mobil uygulamasından bahsetmiyorum yanlız. diğer teknoloji marketlerin kampanyalarını da takip edip ucuza getirebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…