- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #76.721
Pencere de acacagim. Oda hemen yan oda yani Almanlarin yemek odasi mantigi. Cok sacma kocaman bir alan ve arada simdilik duvar yok. Oraya mutfagimi tasiyip, eski mutfagi calisma odasinda dönüstürecegim. Araya duvar örecegim. Yani fazladan bir oda kazanacagim. Bir de ada mutfak yaptiracagim. Sömineyi degistirecegim. Benim bütün yilin maasi bu islere gidecek belli.hm su mu yeterince piriz, özelikle ocakla firin icin piriz...tuzlu ola binir canim ya
Ne güzel eğlenmişsiniz hem de tam kapanmadan önce. İngilterenin bu durumu hepimizi endişelendirdi. ortada daha ciddi bir şey var diye düşündürüyor.Kizlar selam biz maalesef ani bir kararla sıkı bir lock down a girdik.. Christmastan sonra bekliyorduk ama boyle ani olması herkesi biraz endişelendiriyor.. Hülümet bişeyler mi saklıyor diye.. Neladar süreceği konusunda da hiçbir bilgi yok!
Neyseki biz ctesı günü İngiltere tarafına geçip cok hakkettıhimiz bir haftasonu geçirdik 3 çift olarak... Bizim burda 6 dan sonra heryer kapanıyordu ve de alkol servisi yoktu... Çook güzel tarihi bir koydeydı otel.. ilk varinca sirt çantalarımıza içki ayıp yürüyüş yaptık hem de içtik... Akşamina da dişarda çadırda oturduk, ateşte yaktılar bize, çok eğlendik.. Bu yıl hiçnirsey yapamamiştık çook moral oldu... Çok eğlendik.. Kötü haberi de gece eglenceden sonra duyduk..
Ne güzel eğlenmişsiniz hem de tam kapanmadan önce. İngilterenin bu durumu hepimizi endişelendirdi. ortada daha ciddi bir şey var diye düşündürüyor.
Bereketli olsun canımEşim maaşın bir kısmını 15 gün erken aliyor. Dedim at bana hemen parayı
Ve 2021 yılının ilk birikimi 2 gr ile başladım cok sukur...
karamelli_turta cnm kısmetse ek dersi de alayim oyle yazdirayim sana
Teşekkürler canim böyle emek çeken hepimizin birikimi hedeften de fazla olsun insallahBereketli olsun canım
Var var covid gene mutasyona ugramis cook hizli yayiliyormus.Ne güzel eğlenmişsiniz hem de tam kapanmadan önce. İngilterenin bu durumu hepimizi endişelendirdi. ortada daha ciddi bir şey var diye düşündürüyor.
Tahin döksen üzerine nasil olur abaca.
Ben zaten as şekerli yapıyorum ama az şeker atıp fırına atsan olur bence
Canim dikat edin kendinize. Virus mutationa ugramis, özelikle ingilterede su an.Kizlar selam biz maalesef ani bir kararla sıkı bir lock down a girdik.. Christmastan sonra bekliyorduk ama boyle ani olması herkesi biraz endişelendiriyor.. Hülümet bişeyler mi saklıyor diye.. Neladar süreceği konusunda da hiçbir bilgi yok!
Neyseki biz ctesı günü İngiltere tarafına geçip cok hakkettıhimiz bir haftasonu geçirdik 3 çift olarak... Bizim burda 6 dan sonra heryer kapanıyordu ve de alkol servisi yoktu... Çook güzel tarihi bir koydeydı otel.. ilk varinca sirt çantalarımıza içki ayıp yürüyüş yaptık hem de içtik... Akşamina da dişarda çadırda oturduk, ateşte yaktılar bize, çok eğlendik.. Bu yıl hiçnirsey yapamamiştık çook moral oldu... Çok eğlendik.. Kötü haberi de gece eglenceden sonra duyduk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?