Bende sebze meyve alışverişi yapacagım portakal geçen hafta 8tl muz 11tl elma 5tl di bakalım bu hafta nasıl.Portakal çiçekleri yazın zarar görmüş portakal bu yıl pahalı olacakmış.

P planli her şey pahalı meyvenin kilosu 5 ten aşağı zaten yok...
Kurabiye de portakal ve limon aromasını cok severim ben de...
brokoli 8 liraydı ya, gerçekten her şeye zam gelmiş. yarın toplu alışverişe çıkıcaz, temizlik malzemeleri yağ vs alınması gerekiyor. 1000 lirayı gözden çıkardım artık.

buzluğu sadece yazın doldurmuyorum. mesela şimdi pırasa ve ıspanak çok güzel, fiyatların da düşeceği yok nasılsa. pazara gittiğimde ikişer kilo alıp birer kilosunu buzluğa atarım. hem çok kolaylık oluyor. yemek yapmak istediğimde hazır oluyor.
buzluğu kategorize ettim. kırmızı et, balık, bakliyat, meyve, börek-kurabiye. her biri bir rafta.
yemek malzemeleri için kullandıklarım da buzdolabının buzluğunda. onlar da: soğan, sarımsak, yeşil biber, domates-kırmızı biber, havuç, tereyağ.

Nickname- karakter uyumlu olmuş
Dondurucu alınca dolabinkini et için kullanmayı düşünüyorum ben de. Ayrı olması daha çok içime sinecek. Benim de içimden çok şey stoklamak geliyor ama yer sıkıntısı oluyor malum.
Kıştan çıkarken ben de pırasa, ıspanak,portakal,limon atiyorum dondurucuya. Yazın börek ve limonata yapmaya iyi oluyor.

Faturalar ne durumda kızlar.
Benim su faturası 32 gelmiş,ki 70 bandında seyrederdi,27 günlükmüş. Yine de az geldi.Elektrik 190-200 civarı geliyor. Fırın, kurutma makinesi , çamaşır-bulasik makinesi her gün çalışıyor,o yüzden çok diyemiyorum.
Dogazgaz şaşırttı bir de. Normalde geçen sene bu zamanlarda evde kimse olmazdı,sabah kapatır ,camları açar çıkardım evden. Öğleden sonra gelince açardım kombiyi. En az 7 saat yanmazdi yani,650 gelmişti geçen kış. Şimdi hiç kapanmıyor ve ciddi bir zam gelmesine rağmen 495 fatura gelmiş. Demek ki hep yanmasi lazım.

Canim Allah kabul etsin, ama sagligin el vermiyorsa birdaha düsün bence tutmayi.

çok geçmiş olsun. bir süre daha kan sulandırıcı kullanacaksın değil mi?
Günaydın kızlar
P planli sağlık ocağı doktoru bana başka bir rahatsızlığın yoksa kullanmana gerek yok dediğinden hiç kullanmamıştım...
bugün muayeneye gittim göğüs hastalıklarına ve doktor 6 ay süreyle kullanmamı söyledi geçmeyen öksürük içinde 2 farklı ilaç daha yazdı ciğerlerim temizmiş çok şükür ama dün biraz nefes sıkıntısı çektim vücut toparlayana kadar takviyelere devam

Merkez bankası faiz kararını açıkladı.Yüzde 15ten yüzde 17ye yükseltti.Altın dolar iyi düştü.
Altın:455tl
Dolar:7.58tl şuan.
Dualarım kabul oldu desem. Ama gram paralarını özel derse bağladım,fakirim.
Çok değişik zamanlardan geçiyoruz,kiyaslayacak veri yok kimsenin elinde. Her an her şey olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…