- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #76.801
TesekkurlerBereketli olsunnn.
Güle güle kullanın
Bende sebze meyve alışverişi yapacagım portakal geçen hafta 8tl muz 11tl elma 5tl di bakalım bu hafta nasıl.Portakal çiçekleri yazın zarar görmüş portakal bu yıl pahalı olacakmış.Selamlar, okula gidip geldim. Markete de uğradım. Cıısss her şey çok pahalı. 60 tl verdim. Yufka 13 lira, portakal kilosu 7 tl, muz kilosu 11 lira, 10lu yumurta organik 17 tl.
Akşama köfte var. Dün akşam sarma içi hazırladım. Bu akşam dizi izlerken sararım umarım. Portakalların kabuklarını rendeleyip streç filmle sigara böreği sarar gibi sarıp buzluğa koyucam. Geçen sene yapmıştım, çok güzel bir aroması oluyor kek kurabiyede kesinlikle tavsiyemdir.
brokoli 8 liraydı ya, gerçekten her şeye zam gelmiş. yarın toplu alışverişe çıkıcaz, temizlik malzemeleri yağ vs alınması gerekiyor. 1000 lirayı gözden çıkardım artık.
Nickname- karakter uyumlu olmuşbrokoli 8 liraydı ya, gerçekten her şeye zam gelmiş. yarın toplu alışverişe çıkıcaz, temizlik malzemeleri yağ vs alınması gerekiyor. 1000 lirayı gözden çıkardım artık.
buzluğu sadece yazın doldurmuyorum. mesela şimdi pırasa ve ıspanak çok güzel, fiyatların da düşeceği yok nasılsa. pazara gittiğimde ikişer kilo alıp birer kilosunu buzluğa atarım. hem çok kolaylık oluyor. yemek yapmak istediğimde hazır oluyor.
buzluğu kategorize ettim. kırmızı et, balık, bakliyat, meyve, börek-kurabiye. her biri bir rafta.
yemek malzemeleri için kullandıklarım da buzdolabının buzluğunda. onlar da: soğan, sarımsak, yeşil biber, domates-kırmızı biber, havuç, tereyağ.
Canim Allah kabul etsin, ama sagligin el vermiyorsa birdaha düsün bence tutmayi.3 gündür kaza oruçlarını tutuyorum ,Allah kabul etsin . Ama baş dönmesi yaşıyorum akşama kadar. Bir yudum su içince geçiyor iftarda. Neden oluyor bilmem. Daha da tutmam gereken bir dünya borç var,Rabbim ödemeyi nasip eder inşallah.
Sağol canım.Canim Allah kabul etsin, ama sagligin el vermiyorsa birdaha düsün bence tutmayi.
Günaydın kızlarçok geçmiş olsun. bir süre daha kan sulandırıcı kullanacaksın değil mi?
Ek ders yatmadığı için ben de nerdeyse elimde çekirdekle takip ediyorumPiyasalarda düşüş var bakalim nereye kadar düşecek...
Dualarım kabul oldu desem.Merkez bankası faiz kararını açıkladı.Yüzde 15ten yüzde 17ye yükseltti.Altın dolar iyi düştü.
Altın:455tl
Dolar:7.58tl şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?