En acil olan olanlarindan almaya başla cnm.
Hepsi ayni anda bozulmasa ya.
Su an laptop en acil ama kardeşim hard diskini değiştirelim bi bakalım dedi sömestr da deneyeceğim olmazsa öyle alcağım. Sonra buzdolabı ve bulaşık makinesine bakacagim

Su an laptop en acil ama kardeşim hard diskini değiştirelim bi bakalım dedi sömestr da deneyeceğim olmazsa öyle alcağım. Sonra buzdolabı ve bulaşık makinesine bakacagim
Benimki de bozuldu yeni geldi tamirden yenisini almayayım dedim...Ama tamiri yaoan kisi pek uzun süre gitmez dedi...Sanirim yaza dogru alacağım...Gerçi dolar endeksli iyice uçuyor fiyatlar

Az kilo almanın formülü varsa banada soylermisiniz. Daha 3 aylık hamileyim 2.5 kilo almışım . Oğlumda 17 kilo almıştım
hayırlı olsun bebısınız annem bana hamıleyken tam 27 kılo almıs aslında formul olarak degılde fazla abur cubur yemedim cok canım ıstemedıkce, her gun mutlaka yumurta,ceviz,muz bu üçlüyü hiç ihmal etmedim 13 kılonun hatta 3 kılosunu son haftalarda almısımdır.3650 dogdu oglum, dıyet yapmayın ama saglıklı beslenmeye calısın bnce.
17 kılo da fazla degıl bence.
dogum yaptıktan sonra da afedersınız lohusa kanaması benım cok olmustu onunla ödemimin vs gittiğini dusunuyorum hamılelikte formul veremem ama lohusalıkta süt için tatlıya basvurmamanızı önerırım sütün kaynagı yesıllıkle ve bol su.nacızane onerılerım bunlar

Teşekkür ederim canım benim. Şuan o takintilarim gitti sayılır. Haftada 1cok istersem abur cubur yiyorum artik. Oğlumda 80kilo olmuştum sonra azimle 60a düşmüştüm. Sağ salim evladimi kucağıma alayım insaAllah veririm evelAllah kilomu

Şimdiye kadar okumamakla çok büyük ayıp ettim “Kürk Mantolu Madonna” ya başladım bugün.. Nihayet :)
sabahattin ali romanlarının hepsini tavsiye ederim.bir de ferhat göçerin sabahattin ali şarkıları cd si efsanedir

taksite faiz ödüyormusun? Altin degerlenir bir yil icinde diye düsünüyorum. Taksite ödüyecegin faize bagli derim canim

cok sevindim iylesip cocuklarina kavusmana

Günaydın kızçeler

Cennetmeyvesii canım ben altın bozdurmadan taksitle alabiliyorsan al derim, senet yapan yerler yok mu yakınlarında? Her şey sürekli bir şekilde pahalandığı için ve alınacaksa beyaz eşyaları almak mantıklı bence de. Benim buzdolabım da gerçekten sürünüyor ama nereye kadar gidecek bakalım, eşimin bekar evinden rahat 14 yılı var benim evde de salon masası ve buzdolabı değişecek kalemler ikisi de ihtiyaç halini aldı bakalım ne zaman değişecek

Mutfak tatil sonrasina kaldi desene burda da isler cook yavas gercekten. Hala alisamadim bu yavasliga, slow country

taksite faiz ödüyormusun? Altin degerlenir bir yil icinde diye düsünüyorum. Taksite ödüyecegin faize bagli derim canim
Hayır Canım faiz yok taksitlerde. Peşin fiyatina
Ya bakıyorum yavaş yavaş sinir oldum aksam. bulaşık makinesi yarisini yikamiyo bulaşıkların.
Cennetmeyvesii taksitle al güzelim altina dokunma cizzz
Dokunmam canim taksite bagliycam
Araştırıyorum daha marka fiyat performans açısından. Insallahyillari bulmaz arastirmam

Selamlar, okula gidip geldim. Markete de uğradım. Cıısss her şey çok pahalı. 60 tl verdim. Yufka 13 lira, portakal kilosu 7 tl, muz kilosu 11 lira, 10lu yumurta organik 17 tl.
Akşama köfte var. Dün akşam sarma içi hazırladım. Bu akşam dizi izlerken sararım umarım. Portakalların kabuklarını rendeleyip streç filmle sigara böreği sarar gibi sarıp buzluğa koyucam. Geçen sene yapmıştım, çok güzel bir aroması oluyor kek kurabiyede kesinlikle tavsiyemdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…