- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #76.781
Valla gayet iyi döndüm bari borcum var der gereksiz harcamaları frenlerimOo tatlunun muhteşem dönüşü
Hayirli olsun cnm
Su an laptop en acil ama kardeşim hard diskini değiştirelim bi bakalım dedi sömestr da deneyeceğim olmazsa öyle alcağım. Sonra buzdolabı ve bulaşık makinesine bakacagimEn acil olan olanlarindan almaya başla cnm.
Hepsi ayni anda bozulmasa ya.
Benimki de bozuldu yeni geldi tamirden yenisini almayayım dedim...Ama tamiri yaoan kisi pek uzun süre gitmez dedi...Sanirim yaza dogru alacağım...Gerçi dolar endeksli iyice uçuyor fiyatlarSu an laptop en acil ama kardeşim hard diskini değiştirelim bi bakalım dedi sömestr da deneyeceğim olmazsa öyle alcağım. Sonra buzdolabı ve bulaşık makinesine bakacagim
hayırlı olsun bebısınız annem bana hamıleyken tam 27 kılo almısAz kilo almanın formülü varsa banada soylermisiniz. Daha 3 aylık hamileyim 2.5 kilo almışım . Oğlumda 17 kilo almıştım
Teşekkür ederim canım benim. Şuan o takintilarim gitti sayılır. Haftada 1cok istersem abur cubur yiyorum artik. Oğlumda 80kilo olmuştum sonra azimle 60a düşmüştüm. Sağ salim evladimi kucağıma alayım insaAllah veririm evelAllah kilomuhayırlı olsun bebısınız annem bana hamıleyken tam 27 kılo almısaslında formul olarak degılde fazla abur cubur yemedim cok canım ıstemedıkce, her gun mutlaka yumurta,ceviz,muz bu üçlüyü hiç ihmal etmedim 13 kılonun hatta 3 kılosunu son haftalarda almısımdır.3650 dogdu oglum, dıyet yapmayın ama saglıklı beslenmeye calısın bnce.
17 kılo da fazla degıl bence.
dogum yaptıktan sonra da afedersınız lohusa kanaması benım cok olmustu onunla ödemimin vs gittiğini dusunuyorum hamılelikte formul veremem ama lohusalıkta süt için tatlıya basvurmamanızı önerırım sütün kaynagı yesıllıkle ve bol su.nacızane onerılerım bunlar
sabahattin ali romanlarının hepsini tavsiye ederim.bir de ferhat göçerin sabahattin ali şarkıları cd si efsanedirŞimdiye kadar okumamakla çok büyük ayıp ettim“Kürk Mantolu Madonna” ya başladım bugün.. Nihayet :)
taksite faiz ödüyormusun? Altin degerlenir bir yil icinde diye düsünüyorum. Taksite ödüyecegin faize bagli derim canimGünaydın kızlar
Şimdi benim beyaz eşyalarım 14 yıllık ve artık sorun çıkarmaya başladılar
Buzdolabı ve bulaşık makinesi alacagim 10 bin ediyor toplam
Laptopum 8 yıllık artık cocuklari çıldırtıyor derse girerken 5000de o var
Tv ekranı baya zarar gördü büyük ekrana değiştirelim diyorum 5000de o var etti bana 20000tl
Şimdi altin bozmak istemiyorum.
Taksitle alsam kaç aya kadar taksit var 12 yada 18 ay ise rahat alırım
Karar veremedim ne yapayim
cok sevindim iylesip cocuklarina kavusmanaTünaydın arkadaşlarTüm iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum pazar günü testimi yaptırdım negatif çıktı çok şükür hemen temzlenip çocuklarıma sarıldım daha fazla dayanamadım Çok şükür rabbime
hala kuru öksürüğüm var ve biraz yorgunluk halsizlik kaldı ama olsun en azından normale döndüm yine dikkat ediyorum tabi ama yapabildiğim herşeye şükrederek yapıyorum
dün işe başladım bir süre temizlk yapmam gerek yavaş yavaş yormadan yapıyorum kaldığım odayı birkaç gün sonra girip detaylı temzleyeceğim bakalım... ben karantinadayken evde ipin ucu hayli kaçmış toparlamak zor olucak
Mutfak tatil sonrasina kaldi deseneSelam kizlar,
bugün münih merkeze ugradik. Biraz isimiz vardi hal ettik. 50€ harcayip geldik. Su gibi para gidiyor disari cikinca.
Mutfagimin ne zaman gelecegini hala bilmiyorum. Tarih bile veremiyorlar.
Yeni yilda su mutfak masraflarini bi düzene sokmaliyim. Son maasimi alcam ocakta.
Kiramiz esimin maasinin yarisi oldugu icin belediyeye bas vurcam kira yardimi icin, umarim ordan birsey gelir, cünkü ben kesin eylüle kadar evdeyim bu gidisle.
Hayır Canım faiz yok taksitlerde. Peşin fiyatinataksite faiz ödüyormusun? Altin degerlenir bir yil icinde diye düsünüyorum. Taksite ödüyecegin faize bagli derim canim
Ya bakıyorum yavaş yavaş sinir oldum aksam. bulaşık makinesi yarisini yikamiyo bulaşıkların.Günaydın kızçeler
Cennetmeyvesii canım ben altın bozdurmadan taksitle alabiliyorsan al derim, senet yapan yerler yok mu yakınlarında? Her şey sürekli bir şekilde pahalandığı için ve alınacaksa beyaz eşyaları almak mantıklı bence de. Benim buzdolabım da gerçekten sürünüyor ama nereye kadar gidecek bakalım, eşimin bekar evinden rahat 14 yılı var benim evde de salon masası ve buzdolabı değişecek kalemler ikisi de ihtiyaç halini aldı bakalım ne zaman değişecek
Dokunmam canim taksite bagliycam
Bereketli olsunnn.Ve tatlu taksitle bilezik alarak 2021 e borçla girdikutlayalım borcumu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?