Bugün market alışverişi yaptım. Stokluk malzeme aldım, daha çok deterjanları stokladım diyebilirim, yedek hiç kalmamıştı. Hepücüğü 854,5 lira yaptı.
Geçen sene 500 e yapılacak alışveriş şimdi bu rakamlarda. İnşallah bunlar iyi günlerimiz değildir.

Ek ders yatmadığı için ben de nerdeyse elimde çekirdekle takip ediyorum
Ben dr ayni durumdayım hayir ek ders gelse de sanki cok bir şey alınacak degil...Bu ay ve gelecek ay ek dersle almalıyız. Çünkü martta ek ders almayacağız somestr olduğu icin

Bugün market alışverişi yaptım. Stokluk malzeme aldım, daha çok deterjanları stokladım diyebilirim, yedek hiç kalmamıştı. Hepücüğü 854,5 lira yaptı.
Çok harcamışsın o durum var miydi nasıldı
Ben bu ara dışarı cikmadigimdan takibi de bıraktım...

Geçmiş olsun canım,ben de gittim 3 kere dişçiye. Mecbur yani yapacak bir şey yok.
sorma canım esimin bide problemli hep gıt gıt dıyordum gıtmıyordu. bugun 2 tanesini acil cekmemiz lazım demıs dolgusu duseni de cekmıs,epey dolgu ve kanal gereken dısı varmıs 2650 lira fıyat cıkarmıs. esıme kalsa acılleri yaptıralım gerısı dursun dıyor, olmaz dedım taksıt yapıyolarmıs böyle dısını kaybetmektense taksıtle falan halletmeye calıscaz bakalım

Selam kızlar
Bugün bosh bayisine gittim
Buzdolabı 7500
Bulaşık makinesi 3000dediler
İthal olan bulaşık makinesi de 5000tl
Vazcaydim gittiği yere kadar
Fiyatların daha da artmasından korkuyorum. A sınıfı enerji olsun da çok markaya takılma olmadı. Bosch 15-20 sene önce iyiydi,şimdi en üst segmenti dışında eski kalitesi yok. Tüm eşyalar Bosch benim. Yeni alirsam başka markalara yonelirim büyük ihtimalle .

Geçmiş olsun, diş işleri zor ya. İhmale gelmiyor, başlamışken yaptırsın tabii.

Benimde esyalar arcelik bende memnun olmadığım için bosha bakmistim. Kafa iyice gitti simdi iyimi

Benimde esyalar arcelik bende memnun olmadığım için bosha bakmistim. Kafa iyice gitti simdi iyimi
Colombre arkadaşımızın dediği gibi eski kalite yok şimdi ne alırsan 5 yıl gittimi şükrediyor insanlar ek garanti falan da yaptır istersen 5 yada 7 yıl oluyor yanlış değilsem siemens güzel oda çok uçuk fiyatları Bosh gibi hayırlısı olsun inşallah canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah çok sıkışmazsın

Siemens Bosch Profilo aynı fabrikanin ürünleri. Kalite sıralamaları da aynen yazdığım gibi.
Sen ürün üzerinden araştır istersen. Yorumlar,şikayetler ne diyor baktığın model hakkında. Beyaz eşya şans işi biraz da.
Evlenirken AEG aldık,15 sene taş gibi kullandık. Memur olunca taşınma sıklığı canına okudu eşyaların. Yoksa hâlâ kullanıyor olurduk. Bozuldukca Bosch a geçtik,o da f/p ürünü olduğu için. Eh işte dedik kullandıkça. Para bolsa Franke, Sharp vs bakılabilir.

Benim de beyaz eşyalarımın hepsi arçelik cok şükür 9 yıldır sorun çıkarmadı...Bosch pahalı gelmişti evlilik masraf vs diye...Biz de çok tasinmaktan diş yüzeyde bikac yıpranma var....Soyle bakiyorum da 1 tanesinin bile bozulmasi ciddi masraf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…