- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #76.821
Geçen sene 500 e yapılacak alışveriş şimdi bu rakamlarda. İnşallah bunlar iyi günlerimiz değildir.Bugün market alışverişi yaptım. Stokluk malzeme aldım, daha çok deterjanları stokladım diyebilirim, yedek hiç kalmamıştı. Hepücüğü 854,5 lira yaptı.
Geçmiş olsun canım,ben de gittim 3 kere dişçiye. Mecbur yani yapacak bir şey yok.gunaydın kızlarr
nasılsınız ne var ne yok
esımın dolgusu dusmus doktora gıdecek bugun
Ooo çok pahalı yaSelam kızlar
Bugün bosh bayisine gittim
Buzdolabı 7500
Bulaşık makinesi 3000dediler
İthal olan bulaşık makinesi de 5000tl
Vazcaydim gittiği yere kadar
Ben dr ayni durumdayım hayir ek ders gelse de sanki cok bir şey alınacak degil...Bu ay ve gelecek ay ek dersle almalıyız. Çünkü martta ek ders almayacağız somestr olduğu icinEk ders yatmadığı için ben de nerdeyse elimde çekirdekle takip ediyorum
Çok harcamışsın o durum var miydi nasıldıBugün market alışverişi yaptım. Stokluk malzeme aldım, daha çok deterjanları stokladım diyebilirim, yedek hiç kalmamıştı. Hepücüğü 854,5 lira yaptı.
Nasil bir durum var mıydıÇok harcamışsın o durum var miydi nasıldı
Ben bu ara dışarı cikmadigimdan takibi de bıraktım...
sorma canım esimin bide problemli hep gıt gıt dıyordum gıtmıyordu. bugun 2 tanesini acil cekmemiz lazım demıs dolgusu duseni de cekmıs,epey dolgu ve kanal gereken dısı varmıs 2650 lira fıyat cıkarmıs. esıme kalsa acılleri yaptıralım gerısı dursun dıyor, olmaz dedım taksıt yapıyolarmıs böyle dısını kaybetmektense taksıtle falan halletmeye calıscaz bakalımGeçmiş olsun canım,ben de gittim 3 kere dişçiye. Mecbur yani yapacak bir şey yok.
Fiyatların daha da artmasından korkuyorum. A sınıfı enerji olsun da çok markaya takılma olmadı. Bosch 15-20 sene önce iyiydi,şimdi en üst segmenti dışında eski kalitesi yok. Tüm eşyalar Bosch benim. Yeni alirsam başka markalara yonelirim büyük ihtimalle .Selam kızlar
Bugün bosh bayisine gittim
Buzdolabı 7500
Bulaşık makinesi 3000dediler
İthal olan bulaşık makinesi de 5000tl
Vazcaydim gittiği yere kadar
Geçmiş olsun, diş işleri zor ya. İhmale gelmiyor, başlamışken yaptırsın tabii.sorma canım esimin bide problemli hep gıt gıt dıyordum gıtmıyordu. bugun 2 tanesini acil cekmemiz lazım demıs dolgusu duseni de cekmıs,epey dolgu ve kanal gereken dısı varmıs 2650 lira fıyat cıkarmıs. esıme kalsa acılleri yaptıralım gerısı dursun dıyor, olmaz dedım taksıt yapıyolarmıs böyle dısını kaybetmektense taksıtle falan halletmeye calıscaz bakalım
Benimde esyalar arcelik bende memnun olmadığım için bosha bakmistim. Kafa iyice gitti simdi iyimiFiyatların daha da artmasından korkuyorum. A sınıfı enerji olsun da çok markaya takılma olmadı. Bosch 15-20 sene önce iyiydi,şimdi en üst segmenti dışında eski kalitesi yok. Tüm eşyalar Bosch benim. Yeni alirsam başka markalara yonelirim büyük ihtimalle .
Benimde esyalar arcelik bende memnun olmadığım için bosha bakmistim. Kafa iyice gitti simdi iyimi
Siemens Bosch Profilo aynı fabrikanin ürünleri. Kalite sıralamaları da aynen yazdığım gibi.Benimde esyalar arcelik bende memnun olmadığım için bosha bakmistim. Kafa iyice gitti simdi iyimi
Canim indirim yazmaya çalışırken o durum yazmış.Nasil bir durum var mıydıiletişimim koptu valla soruyu anlayamadım
Benim de beyaz eşyalarımın hepsi arçelik cok şükür 9 yıldır sorun çıkarmadı...Bosch pahalı gelmişti evlilik masraf vs diye...Biz de çok tasinmaktan diş yüzeyde bikac yıpranma var....Soyle bakiyorum da 1 tanesinin bile bozulmasi ciddi masrafSiemens Bosch Profilo aynı fabrikanin ürünleri. Kalite sıralamaları da aynen yazdığım gibi.
Sen ürün üzerinden araştır istersen. Yorumlar,şikayetler ne diyor baktığın model hakkında. Beyaz eşya şans işi biraz da.
Evlenirken AEG aldık,15 sene taş gibi kullandık. Memur olunca taşınma sıklığı canına okudu eşyaların. Yoksa hâlâ kullanıyor olurduk. Bozuldukca Bosch a geçtik,o da f/p ürünü olduğu için. Eh işte dedik kullandıkça. Para bolsa Franke, Sharp vs bakılabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?