P planli altin i takipteyim bizim ek derse yetişir mi düşük fiyatlar bakalim
Biraz daha beklerim ben. Yurtdışı piyasalar kapalı. Onlar da açılsın öyle alırım. Belki bi tık daha düşer. Faiz artırımı beklenenin üstünde oldu. Vergi indirimleri Vs de var. Az bir şey paramız var zaten, mümkün olduğunca dipten almak lazım. Ben Ocak ayında alım yapıcam.

Bu hafta ders ev işi ve başka seyler beni cok yordu...
Aksama yemek yok ve hiç halim de yok..Mantı akşamı olsun bugun dedim...
Mantı varsa daha ne olsun.Afiyet olsun tabii.
Bende pırasalı börek,peynirli poğaça,havuçlu kek,lorlu kurabiye vardı. Gün menüsü yapıyorum böyle arada. Kendime de peynir kızartması yaptım,yanına söğüş sebze. Ben yiyemiyorum unlu gıda,sağlık derdinden. Pişirip, koklayıp bizimkilerin önüne koyuyorum.

Ben altını bu seviyelerde görmek için az dua etmedim,altın düştü,dolar düştü,ama hâlâ herşeye zam yağıyor. bu neyin zammı acaba.

Ben de yufka aldim bugun hafta sonu pırasalı börek yapayım diye...
Ayy bense kimseye koklatmiyorum2 fun once gece 11 de kek yaptim 2 gündür onu yiyorumm

Ben altını bu seviyelerde görmek için az dua etmedim,altın düştü,dolar düştü,ama hâlâ herşeye zam yağıyor. bu neyin zammı acaba.
Çünkü 1 yılda inanılmaz artti...530 civarı bozan kar etti... Artık bu seviyelerde mümkün olduğunca alıp kenara atacağız
Ama dediğn gibi her seyin fiyati artiyor...

Çünkü 1 yılda inanılmaz artti...530 civarı bozan kar etti... Artık bu seviyelerde mümkün olduğunca alıp kenara atacağız
Ama dediğn gibi her seyin fiyati artiyor...
Dün süt ürünlerine gelmiş ,yumurta zaten malum.Allah dar gelirlinin yardımcısı olsun. Temel besin maddelerini bile alamayacak hale geliyor insanlar. Kötü beslenme hastalıklara da davetiye çıkarıyor. Bizim halkımız etcildir mesela. Et ucuz olsa sebzenin yüzüne bakan olur mu. Yoğunluklu protein beslenme yapılır. Gerçi sebze deyip geçmemek lazım,o da lükse kaçmaya başladı. Bu fiyata sebze meyve alacağımızı rüyamda görsem inanmazdım. Daha da kuraklık bazlı kıtlık alarmı veriyor ülkeler. Arap ülkeleri buğday stokluyor. Bakalım nereye gidiyoruz. Sonu anarşi olmasın inşallah. Aç insan her şeyi yapar sonuçta. Rabbim hayırlara çıkarsın ne diyelim.

Ben de yufka aldim bugun hafta sonu pırasalı börek yapayım diye...
Ayy bense kimseye koklatmiyorum2 fun once gece 11 de kek yaptim 2 gündür onu yiyorumm
Yap yap, çok severim pırasalı böreği. Hele arnavut böreği açıyorum tereyağlı, pirasalisi çok güzel oluyor.
Kendime mısır nisastali kurabiye yaptım,ne kadar yiyebildin dersen,kızlardan kalan kadarını
Bir de leblebi unundan kurabiye yapıyorum,o da çok güzel oluyor,glutensiz. Tavsiye ederim.

Bizdede tahinli kabak tatlısı,kaşarlı pogaca,kısır vardıBen hepsinden az az yedim bugün ödül günüm vücudumu şaşırttım haftaya inş o beni şaşırtmaz kilo alarak

Ben ordaki insanlar nasil bas ediyorlar bilmiyorum. Bizdeki zamlar kurus yüksellignde oldu halde fark ediyoruz alisverisde, ama sizdeki zamlar korkunc. Kis...bunun dogalgazi var daha. Askari ücretlilerin Allah yardimcisi olsun gercekten.

Destek zamani. Herkes elinden geldikce birine yardimci olurda anca bu zor zamanlari atlatiriz.

Saolun kızlar.
Yorumlara falan bakıyorum da birinin begendigini oburu begenmiyor. Kafam iyice karisti. Bi muddet daha rafa kaldırdım ya

Saolun kızlar.
Yorumlara falan bakıyorum da birinin begendigini oburu begenmiyor. Kafam iyice karisti. Bi muddet daha rafa kaldırdım ya
Ben 2011 de evlendim, Arkadaş tavsiyesi ile Bosch Almanya üretimi aldım hepsini.
Maşallah diyeyim kullanıcı hataları dışında bir sorun yaşamadım.
Çamaşır makinasında lastik yirtigi, bulasikda bardak kırığı, buzlugu fazla doldurup ayar bozma gibi 7 yil garantisi vardı. Son vukaatim hariç hepsini ücretsiz yapmışlardı.
Allah korusun bozulmasın ama birşey olursa yine Bosch alman üretimi alırım.
Ya da param çok k gelirse mielle

Yemek sonrası eşim evi supurdu, mop atti, toz aldım bende
Mutfak dolaplarını epeydir silemiyordum.
Onlara el attım, birkaç fazlalık ayikladim.
Buzdolabini iç dış sildim
Mutfak halı ve perdesini yıkadım.
Banyoyu cifledim.
Salon perdelerini attım makinaya.
Biraz Stoklara göz attım. Marta kadar büyük kalemler yeter gibi görünüyor.
Ama indirim kovalayıp yerine koysam fena olmaz.
Bugün markette 5 lt yudum 69,90 di şok oldum.
Evde iki teneke var ama illaki bitecek
Herşey çok çok pahalı.
Bugün işleri halletmenin rahatlığı ilr
Yarın öğlene kadar uyumayı planlıyorum.

Evet yumurta fiyarlarinibduyunca şaşırdım . Yağ desen iyice uçmuş gidiyor...
Aslında her gecen gün dar gelirli taban genişliyor...
Ben de düşündüm ac olan arttıkça farkli felaketler oluşacak...Dediğin gibi kuraklık devam ediyor...Bari bol bol yağsa da topraklarda ürünler olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…