- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #76.841
Biraz daha beklerim ben. Yurtdışı piyasalar kapalı. Onlar da açılsın öyle alırım. Belki bi tık daha düşer. Faiz artırımı beklenenin üstünde oldu. Vergi indirimleri Vs de var. Az bir şey paramız var zaten, mümkün olduğunca dipten almak lazım. Ben Ocak ayında alım yapıcam.
Mantı varsa daha ne olsun.Afiyet olsun tabii.Bu hafta ders ev işi ve başka seyler beni cok yordu...
Aksama yemek yok ve hiç halim de yok..Mantı akşamı olsun bugun dedim...
Ben altını bu seviyelerde görmek için az dua etmedim,altın düştü,dolar düştü,ama hâlâ herşeye zam yağıyor. bu neyin zammı acaba.Biraz daha beklerim ben. Yurtdışı piyasalar kapalı. Onlar da açılsın öyle alırım. Belki bi tık daha düşer. Faiz artırımı beklenenin üstünde oldu. Vergi indirimleri Vs de var. Az bir şey paramız var zaten, mümkün olduğunca dipten almak lazım. Ben Ocak ayında alım yapıcam.
Ben de yufka aldim bugun hafta sonu pırasalı börek yapayım diye...Mantı varsa daha ne olsun.Afiyet olsun tabii.
Bende pırasalı börek,peynirli poğaça,havuçlu kek,lorlu kurabiye vardı. Gün menüsü yapıyorum böyle arada. Kendime de peynir kızartması yaptım,yanına söğüş sebze. Ben yiyemiyorum unlu gıda,sağlık derdinden. Pişirip, koklayıp bizimkilerin önüne koyuyorum.
Çünkü 1 yılda inanılmaz artti...530 civarı bozan kar etti... Artık bu seviyelerde mümkün olduğunca alıp kenara atacağızBen altını bu seviyelerde görmek için az dua etmedim,altın düştü,dolar düştü,ama hâlâ herşeye zam yağıyor. bu neyin zammı acaba.
Dün süt ürünlerine gelmiş ,yumurta zaten malum.Allah dar gelirlinin yardımcısı olsun. Temel besin maddelerini bile alamayacak hale geliyor insanlar. Kötü beslenme hastalıklara da davetiye çıkarıyor. Bizim halkımız etcildir mesela. Et ucuz olsa sebzenin yüzüne bakan olur mu. Yoğunluklu protein beslenme yapılır. Gerçi sebze deyip geçmemek lazım,o da lükse kaçmaya başladı. Bu fiyata sebze meyve alacağımızı rüyamda görsem inanmazdım. Daha da kuraklık bazlı kıtlık alarmı veriyor ülkeler. Arap ülkeleri buğday stokluyor. Bakalım nereye gidiyoruz. Sonu anarşi olmasın inşallah. Aç insan her şeyi yapar sonuçta. Rabbim hayırlara çıkarsın ne diyelim.Çünkü 1 yılda inanılmaz artti...530 civarı bozan kar etti... Artık bu seviyelerde mümkün olduğunca alıp kenara atacağız
Ama dediğn gibi her seyin fiyati artiyor...
Yap yap, çok severim pırasalı böreği. Hele arnavut böreği açıyorum tereyağlı, pirasalisi çok güzel oluyor.Ben de yufka aldim bugun hafta sonu pırasalı börek yapayım diye...
Ayy bense kimseye koklatmiyorum2 fun once gece 11 de kek yaptim 2 gündür onu yiyorumm
Bizdede tahinli kabak tatlısı,kaşarlı pogaca,kısır vardıMantı varsa daha ne olsun.Afiyet olsun tabii.
Bende pırasalı börek,peynirli poğaça,havuçlu kek,lorlu kurabiye vardı. Gün menüsü yapıyorum böyle arada. Kendime de peynir kızartması yaptım,yanına söğüş sebze. Ben yiyemiyorum unlu gıda,sağlık derdinden. Pişirip, koklayıp bizimkilerin önüne koyuyorum.
Ben ordaki insanlar nasil bas ediyorlar bilmiyorum. Bizdeki zamlar kurus yüksellignde oldu halde fark ediyoruz alisverisde, ama sizdeki zamlar korkunc. Kis...bunun dogalgazi var daha. Askari ücretlilerin Allah yardimcisi olsun gercekten.Dün süt ürünlerine gelmiş ,yumurta zaten malum.Allah dar gelirlinin yardımcısı olsun. Temel besin maddelerini bile alamayacak hale geliyor insanlar. Kötü beslenme hastalıklara da davetiye çıkarıyor. Bizim halkımız etcildir mesela. Et ucuz olsa sebzenin yüzüne bakan olur mu. Yoğunluklu protein beslenme yapılır. Gerçi sebze deyip geçmemek lazım,o da lükse kaçmaya başladı. Bu fiyata sebze meyve alacağımızı rüyamda görsem inanmazdım. Daha da kuraklık bazlı kıtlık alarmı veriyor ülkeler. Arap ülkeleri buğday stokluyor. Bakalım nereye gidiyoruz. Sonu anarşi olmasın inşallah. Aç insan her şeyi yapar sonuçta. Rabbim hayırlara çıkarsın ne diyelim.
Colombre arkadaşımızın dediği gibi eski kalite yok şimdi ne alırsan 5 yıl gittimi şükrediyor insanlar ek garanti falan da yaptır istersen 5 yada 7 yıl oluyor yanlış değilsem siemens güzel oda çok uçuk fiyatları Bosh gibi hayırlısı olsun inşallah canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah çok sıkışmazsın
Saolun kızlar.Siemens Bosch Profilo aynı fabrikanin ürünleri. Kalite sıralamaları da aynen yazdığım gibi.
Sen ürün üzerinden araştır istersen. Yorumlar,şikayetler ne diyor baktığın model hakkında. Beyaz eşya şans işi biraz da.
Evlenirken AEG aldık,15 sene taş gibi kullandık. Memur olunca taşınma sıklığı canına okudu eşyaların. Yoksa hâlâ kullanıyor olurduk. Bozuldukca Bosch a geçtik,o da f/p ürünü olduğu için. Eh işte dedik kullandıkça. Para bolsa Franke, Sharp vs bakılabilir.
Ben 2011 de evlendim, Arkadaş tavsiyesi ile Bosch Almanya üretimi aldım hepsini.Saolun kızlar.
Yorumlara falan bakıyorum da birinin begendigini oburu begenmiyor. Kafam iyice karisti. Bi muddet daha rafa kaldırdım ya
sen nezaman dinleniyorsun bacim? Haftasonu hem temizlik hemde egitimHaftasonu çamaşır yıkarım iki makina.
Ve utu var. Azken yapayım da çıksın aradan.
Online eğitim var yine.
Böylece haftasonu da biter
Evet yumurta fiyarlarinibduyunca şaşırdım . Yağ desen iyice uçmuş gidiyor...Dün süt ürünlerine gelmiş ,yumurta zaten malum.Allah dar gelirlinin yardımcısı olsun. Temel besin maddelerini bile alamayacak hale geliyor insanlar. Kötü beslenme hastalıklara da davetiye çıkarıyor. Bizim halkımız etcildir mesela. Et ucuz olsa sebzenin yüzüne bakan olur mu. Yoğunluklu protein beslenme yapılır. Gerçi sebze deyip geçmemek lazım,o da lükse kaçmaya başladı. Bu fiyata sebze meyve alacağımızı rüyamda görsem inanmazdım. Daha da kuraklık bazlı kıtlık alarmı veriyor ülkeler. Arap ülkeleri buğday stokluyor. Bakalım nereye gidiyoruz. Sonu anarşi olmasın inşallah. Aç insan her şeyi yapar sonuçta. Rabbim hayırlara çıkarsın ne diyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?