Günaydın kızlar.
Belirtilerimden şüphelenmem ile çarşamba akşam covid testi yaptirdim sonuç pozitif.
Ailede sadece bende belirti vardi.
Ilaclarim o gece geldi ,sabah başladım bugün ilacın 3.günü.
O kadar dikkat ettim ama öyle çok yayılmıştı ki işyerimde, sonuca şaşırmadım.

Turtisim çok geçmiş olsun
Nasılsın peki

Turtaamm çok çok geçmiş olsun, şimdi nasılsın canım?

Turtaamm çok çok geçmiş olsun, şimdi nasılsın canım?
Moralim bozuluyor koala hele gece olunca.
Çocukları aşağı, kv ye indirdim eşim de dâhil.
Tek başımayım. Kimseye bulaştırmak istemiyorum.
Şu an bazen öksürük oluyor en belirgin.
Baş ağrısı azaldı,sitmalanma geçti.

Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Allah şifa versin arkadaşım. Atlatacaksin inşallah,hiç moralini bozma. Bak ablan da toparladı kendini. Dinlen,güzel beslen, kötü şeyler düşünme. Geçip gidecek Allah'ın izniyle.

Canım canım Allahım acil şifalar versin çocukları indirmek içini rahatlatmıştır. Dualarım seninle

Geçmis olsun canım rabbim şifa versin

Sağol canım amin..

Cok gecmis olsun
Bol su bol uyku kafa bosaltma kitap okuma film izleme ile gunler gecicek bk bakmissin hersey iyi hersey geride kalmis
Hayatimizin en onemli kismi tek gercegi oldu gecirmen aslinda iyi bile sayilir
Bana zencefil bal limon karabiber cok iyi gelmisti

Sağol esila,canım hiçbirşey yapmak istemiyor.
Tv açıyorum o bana bakıyor ben bakmiyorum sırf ses olsun.
Limon vs çok tüketiyorum bende geçer inş.
Allah şifa versin arkadaşım. Atlatacaksin inşallah,hiç moralini bozma. Bak ablan da toparladı kendini. Dinlen,güzel beslen, kötü şeyler düşünme. Geçip gidecek Allah'ın izniyle.
Amin cnm inşallah..
Canım canım Allahım acil şifalar versin çocukları indirmek içini rahatlatmıştır. Dualarım seninle
Evet tâbi böyle de özlüyorum yukaridan aşağıya msj atiyorum onlara .
Geçmiş olsun turta, evde yanlız olman iyi olmuş, evdekilere bulaştırma endişen olmaz. Bol bol dinlen. Çabuk atlatacağına inanıyorum.
Sağol cnm inşallah..

Hayir hayir lutfen bir dizi sec netflix varmi tam vakti yeni yil dizisi onerebilirim
Yada karli suslu civil civil bir yeni yil filmi
Ben ogrendigimde cogunu yasamistim ve inan rahatladim yanlis birseyi biliyordum ama ispatlayamiyordum vucuduna guven o halleder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…