Canim yaa ben de görünmeyince heralde mesajdasın diye düşündüm...Çok gecmis olsun. Zaten söylüyordun hep cok var diye...
Lütfen moralini bozma sen ilaçlarını düzenli kullan. Iyi beslen insallah çabucak atlatacaksın...

Canim yaa ben de görünmeyince heralde mesajdasın diye düşündüm...Çok gecmis olsun. Zaten söylüyordun hep cok var diye...
Lütfen moralini bozma sen ilaçlarını düzenli kullan. Iyi beslen insallah çabucak atlatacaksın...

Ah tatlum.
Keşke öyle olsaydı.
Hep söylüyordum kendimi köşeye sıkışmış hissediyorum diye.
Kullaniyorum herşeyi zaten yakalanırsan verilen ilaçları kullanacağım demiştim.
Inş geçecek.

Içim hiç civildamiyor oysa ki esila
Ne güzel de yazmışsın ama.

Içim hiç civildamiyor oysa ki esila
Ne güzel de yazmışsın ama.

Haklisin o kdr haklisinki
Bak ben kac gun esimle ayni evde yasadim ne kdr dikkat ediyorsak o kdr ettik ama o belirti gostermedi yada yeteri kdr bulasmadi herkes kendi payina duseni yasiyor kimse secemiyor
sanma icim eski gunleri aramiyor sanma umursamazim ama ayakta kalmaya calisiyorum elimdekilerin tadini cikarmaya calisiyorum cunku hic kiymet bilmemisiz hic farketmemisiz bir kac gune toparlarsin insallah ablanda sana yol gosterir

karamelli_turta cok gecmis olsun simdi okudum
Allah acil.sifa versin insaallah kolayca ve cabucak gelip gitsin.

Kuzucum çok gecmis olsun
Allah acil şifalar versin inşallah
BOl bol dinlen vitaminlerini al iyi beslen
Cocuklari gondermen iyi olmuş.
Iyi düşün çok kısa zamanda iyileseceksin daha yi olacaksın.
Her hasta olanla yaşadıklarım gözümün önüne geliyor.

Benimde çamaşır makinesiyle ankastre setim bosh memnunum ben onlardan.
Şimdilik bi sure rafa kaldırdım. Belki bi sefer daha servis çağırabilirim son ana kadar diren witcher

turtişim cok gecmıs olsn canım benım
moralinizi bozma lütfen dınlenmeye calıs beslenmene dıkkat et bunca kosturmanın içinde biraz sessızlıkte zıhnını dınlendır ınsAllah öksürük halsızlıkte bı an evvel gecer canım

Canım benim yeni görüyorum mesajını çok geçmişşş olsunnnnn

canim ya, cok gecmis olsun. Umarim en hafif sekilde atlatirsin simdi nasilsin?

ben kitap okuyup ETF olayini cözmege calisiyorum. Yani henüz tercübem yok, ama girismegi planliyorum
Bu konuda gerçekten mesleğinin yaninda vakit ayırıp öğrenen cok kişi var. Bir tanıdığım gecen yil kendi gösterdi. 200000 kâr yapmış 7 ay da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…