- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #76.881
Canim yaa ben de görünmeyince heralde mesajdasın diye düşündüm...Çok gecmis olsun. Zaten söylüyordun hep cok var diye...Moralim bozuluyor koala hele gece olunca.
Çocukları aşağı, kv ye indirdim eşim de dâhil.
Tek başımayım. Kimseye bulaştırmak istemiyorum.
Şu an bazen öksürük oluyor en belirgin.
Baş ağrısı azaldı,sitmalanma geçti.
Canim yaa ben de görünmeyince heralde mesajdasın diye düşündüm...Çok gecmis olsun. Zaten söylüyordun hep cok var diye...Moralim bozuluyor koala hele gece olunca.
Çocukları aşağı, kv ye indirdim eşim de dâhil.
Tek başımayım. Kimseye bulaştırmak istemiyorum.
Şu an bazen öksürük oluyor en belirgin.
Baş ağrısı azaldı,sitmalanma geçti.
Ah tatlum.Canim yaa ben de görünmeyince heralde mesajdasın diye düşündüm...Çok gecmis olsun. Zaten söylüyordun hep cok var diye...
Lütfen moralini bozma sen ilaçlarını düzenli kullan. Iyi beslen insallah çabucak atlatacaksın...
Içim hiç civildamiyor oysa ki esilaHayir hayir lutfen bir dizi sec netflix varmi tam vakti yeni yil dizisi onerebilirim
Yada karli suslu civil civil bir yeni yil filmi
Ben ogrendigimde cogunu yasamistim ve inan rahatladim yanlis birseyi biliyordum ama ispatlayamiyordum vucuduna guven o halleder
Içim hiç civildamiyor oysa ki esila
Ne güzel de yazmışsın ama.
Günaydın kızlar.
Belirtilerimden şüphelenmem ile çarşamba akşam covid testi yaptirdim sonuç pozitif.
Ailede sadece bende belirti vardi.
Ilaclarim o gece geldi ,sabah başladım bugün ilacın 3.günü.
O kadar dikkat ettim ama öyle çok yayılmıştı ki işyerimde, sonuca şaşırmadım.
Bizim okulda borsa da olanlar var ama ben pek fikir sahibi degilim.Ama cok iyi kazanan da var iyi takip ediyorlar...Merhaba kizlar. Herkese iyi hafta sonlari. Bir sey danişmak istiyorum.Borsa hakkinda ne düsünuyorsunuz oynayan var mi?
Kuzucum çok gecmis olsunGünaydın kızlar.
Belirtilerimden şüphelenmem ile çarşamba akşam covid testi yaptirdim sonuç pozitif.
Benimde çamaşır makinesiyle ankastre setim bosh memnunum ben onlardan.Cennetmeyvesii canim benim beuaz esyalarim.bosch. Kahvemsinkn dedigi gibi hic sorun yasamadim. 10 yil bitti kullaniyorum. Sadece camasir makinesinde 1 lere cok ufak bir sey olmustu. Gelip hallettiler. Her sey cok pahali Allah yardimcin olsun umarim.gonlune gore olur
turtişim cok gecmıs olsn canım benımGünaydın kızlar.
Canım benim yeni görüyorum mesajını çok geçmişşş olsunnnnnGünaydın kızlar.
canim ya, cok gecmis olsun. Umarim en hafif sekilde atlatirsinGünaydın kızlar.
ben kitap okuyup ETF olayini cözmege calisiyorum. Yani henüz tercübem yok, ama girismegi planliyorumMerhaba kizlar. Herkese iyi hafta sonlari. Bir sey danişmak istiyorum.Borsa hakkinda ne düsünuyorsunuz oynayan var mi?
Bu konuda gerçekten mesleğinin yaninda vakit ayırıp öğrenen cok kişi var. Bir tanıdığım gecen yil kendi gösterdi. 200000 kâr yapmış 7 ay daben kitap okuyup ETF olayini cözmege calisiyorum. Yani henüz tercübem yok, ama girismegi planliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?