- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #76.901
karamelli_turta cok gecmis olsun simdi okudum
Allah acil.sifa versin insaallah kolayca ve cabucak gelip gitsin.
Teşekkür ederim kızlar.Canım benim yeni görüyorum mesajını çok geçmişşş olsunnnnn
Sağol cnm,herkes öyle çok uyuyorken benim uykular kaçıyor bu süreçte.Kuzucum çok gecmis olsun
Allah acil şifalar versin inşallah
BOl bol dinlen vitaminlerini al iyi beslen
Cocuklari gondermen iyi olmuş.
Iyi düşün çok kısa zamanda iyileseceksin daha yi olacaksın.
Her hasta olanla yaşadıklarım gözümün önüne geliyor.
Sağol uykucum bol bol dinleniyorum tâbi bu süreçte oram mi ağrıyor buram mi şöyle diye düşünmek cabasi. Ins geçecek.turtişim cok gecmıs olsn canım benım
moralinizi bozma lütfen dınlenmeye calıs beslenmene dıkkat et bunca kosturmanın içinde biraz sessızlıkte zıhnını dınlendır ınsAllah öksürük halsızlıkte bı an evvel gecer canım
Asmin sağol cnm.canim ya, cok gecmis olsun. Umarim en hafif sekilde atlatirsinsimdi nasilsin?
Günaydın tatlum ilaçlarımı içeceğim cnm.
Gecmis olsun dis isi bekletmeye gelmez canim.sorma canım esimin bide problemli hep gıt gıt dıyordum gıtmıyordu. bugun 2 tanesini acil cekmemiz lazım demıs dolgusu duseni de cekmıs,epey dolgu ve kanal gereken dısı varmıs 2650 lira fıyat cıkarmıs. esıme kalsa acılleri yaptıralım gerısı dursun dıyor, olmaz dedım taksıt yapıyolarmıs böyle dısını kaybetmektense taksıtle falan halletmeye calıscaz bakalım
Acil ihtiyacina göre canim. Bulasik makinesi dogru düzgün yikamiyor demistin onu al bariSelam kızlar
Bugün bosh bayisine gittim
Buzdolabı 7500
Bulaşık makinesi 3000dediler
İthal olan bulaşık makinesi de 5000tl
Vazcaydim gittiği yere kadar
Boschun yabanci üretimleri (ehem Almanya) iyi gercekten.Benimde esyalar arcelik bende memnun olmadığım için bosha bakmistim. Kafa iyice gitti simdi iyimi
Yoruyor cnm şu an.Günaydın hanımlar
Turtişimkaramelli_turta regl olmak da yormuştur bünyeni değil mi ama uykusuzluğun geçebilir belki regl olduktan sonra
Almanyaya geldim, Boscha veda edip Mieleye döndüm hemenBen 2011 de evlendim, Arkadaş tavsiyesi ile Bosch Almanya üretimi aldım hepsini.
Maşallah diyeyim kullanıcı hataları dışında bir sorun yaşamadım.
Çamaşır makinasında lastik yirtigi, bulasikda bardak kırığı, buzlugu fazla doldurup ayar bozma gibi7 yil garantisi vardı. Son vukaatim hariç hepsini ücretsiz yapmışlardı.
Allah korusun bozulmasın ama birşey olursa yine Bosch alman üretimi alırım.
Ya da param çok k gelirse mielle
Aaa simdi gördümGünaydın kızlar.
Belirtilerimden şüphelenmem ile çarşamba akşam covid testi yaptirdim sonuç pozitif.
Ailede sadece bende belirti vardi.
Ilaclarim o gece geldi ,sabah başladım bugün ilacın 3.günü.
O kadar dikkat ettim ama öyle çok yayılmıştı ki işyerimde, sonuca şaşırmadım.
sagol canımGecmis olsun dis isi bekletmeye gelmez canim.
Evet fiyat olacakta 2000 falan farkediorBoschun yabanci üretimleri (ehem Almanya) iyi gercekten.
Miele coook pahaliii burdaAlmanyaya geldim, Boscha veda edip Mieleye döndüm hemen
Aaa simdi gördümcok gecmis olsun canim ya. Nasil oldun simdi?
Teşekkürler kızlar, bazen öksürük oluyor onun dışında ağrı vs yok.karamelli_turta canim. Nasıl oldun. Dualarim seninle
İlaçların bittikçe oksurugunde azalacak. Ağrının olmaması çok iyi. Çok kısa zamanda bitip gidecek insallahTeşekkürler kızlar, bazen öksürük oluyor onun dışında ağrı vs yok.
Ins witcherim.İlaçların bittikçe oksurugunde azalacak. Ağrının olmaması çok iyi. Çok kısa zamanda bitip gidecek insallah
Canim ilaçlar yarın bitiyorsa geçiyor o zaman hastalık değil miIns witcherim.
Bugün ilacın 4.günü.
Yarin akşam sununcuları içeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?