Bugün kendimle oylanma günü oldu.
Sabahtan online eğitime girdim.
Netten gördüğüm bütün organik maskeleri denedim.Saçıma, yüzüme, kremlendim falan.
Full bakım oldu.
Ütü yaptim. Güya azdı ama yapınca yine çok olduğunu gördüm.
Neyse çıktı aradan.
Yemek olayına hiç girismedim.
Malum diyetteyim, buzluktan birşeyler yapacak eşim.
Biraz da el bakımı yapıp yarınki toplantıya hazırlanırim.
İki gün su gibi geçti ozetle

O diyetlere ben de girmeliyim. Hep erteliyorum

Hafta sonu hızla gecti...Yeerince dinlenemedim...Online dersler ayrıca kendi derslerim üstüme ufaklığın da dersleri derken hızla geçiyor...Bu hafta dondurucudan tüketerek hem masrafsız hem de pratik seyler yaparız...
Ah eski ortamlar olsa yılbaşında sevdiğimiz kişilerle giler eglenrdik...

Canim ilaçlar yarın bitiyorsa geçiyor o zaman hastalık değil mi
Hep iyi düşün, kendi kendine moral ver.
Darlanirsan da beni ara, seni neselendiririm
Ilaclar bittikten sonra genelde şikayetler bitiyormuş cnm.
Ablamin da öyle oldu,öksürük hemen geçmiyormuş.
Canimsin

O diyetlere ben de girmeliyim. Hep erteliyorum
1 ocakta başla
Ben eski fotolara baktım da bugün, gecen sene bu hafta detoks ile kilo vermeye başlamışım.
Tartı fotolarını görünce gözyaşlarım pıt pıt
Detoks sonrası tartı fotom 78,5.
Öncesi 81+ idi.
Bugün sabah 63,90 gördüm tartıda.
En büyük mutluluğum 2020 de kendime verdiğim sözü tuttum. Yeni yıla kilo sorunu olmadan gireceğim demiştim ve oldu.
Umarım artık hep dengeleyerek giderim. Ama öncesinde biraz daha vermek istiyorum.
Sonra da kendimi ödüllendirmek için bir sufle yedim

Ben hep yürüyüşle dengede tutuyordum. Koronadan çıkamayınca kilo aldım. Yine başarırım.

Selam kizlar, Noel telasi, ugrasi bakamadim size.. Karantinadayiz ama sadece iki aile bi araya gelme izniyle, eşimin kardeşi başka memleketten yaşadığı için biz ailesinde geçirdik.. Eşimle oğlum orda kaldı, ben pek bişey içmesigim için eve döndüm tekrar..

karamelli_turta çok geçmiş olsun, lütfen çök iyi bak kendine, moralini ıyı tut, bolca dinlen.

Bu konuda gerçekten mesleğinin yaninda vakit ayırıp öğrenen cok kişi var. Bir tanıdığım gecen yil kendi gösterdi. 200000 kâr yapmış 7 ay da
o normal borsa kagididircanim. ETF daha risksiz ama en fazla 100de 6-8 getirir senede.
Gercek borsa kagidi daha riskli, getiriside ama ona göre daha yüksek ola bilir.
ETF ler altin gibi uzun vadede kazandirir.

tam zamaniydi desene hizir yardimcin olsun canim cok iyi beslen ve bizi habersiz birakma olur mu?

en mantiklisini yapiyorsun. Simdiden hayirli olsun

Selam kizlar,
dün arkadaslar spontanebir sekilde misafirlige geldiler. 4 yasinda kizi var arkadasin, benim kizla onun kizi cok seviyorlar birbirilerini. En fazla kizim icin sevindim, baska bir cocukla oyun oynuya bildigi icin.
Mutfak olmadigi icin buzlukta annemin gönderdigi kelle paca vardi onu pisirdik, ardindan et kizartik tefal grillinde bide pilav salata yaptik.
Yankiz cikan bulasiklar baya zorladi beni legende yikayinca bulasik makinemi 4 gözle bekliyorum.
Ardindan cay keyfi, sarap sohbet güzel gecti.
Bugünde yufka ekmegi actim sacimin üstünde. Gecen sefer iyi olmamisti, bugün iyi oldu, sekili hep tuturamadim ama tadi iyidi bide yagli ekmek yaptim, oda gecen sefer cok iyi olmamisti, bugün iyidi.
Ardindan ev temizligi, haftaya ne pisircegimize dahil liste yaptik, esim yarin eksikleri alcak.

Son düzenleme:
senin diyetisyene baslamayi cok istiyorumda, ama su an hem mutfak yok, hemde western union subeleride yakinimda yok, ücreti bile yolluyamam kadina.
Neyse yeni yilda insallah.
Sen formunu cok güzel koruyorsun, en zorudao zaten

senin diyetisyene baslamayi cok istiyorumda, ama su an hem mutfak yok, hemde western union subeleride yakinimda yok, ücreti bile yolluyamam kadina.
Neyse yeni yilda insallah.
Sen formunu cok güzel koruyorsun, en zorudao zaten
Sağol canım
İş kafada bitiyor karar vermek ve iradeli devam etmek önemli.
Senin mutfak ne kadar uzun sürdü öyle.
Bir an önce düzenini kurarsın gelsin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…