- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #76.921
Ne zaman test yapacaksın tekrardan canımIns witcherim.
Bugün ilacın 4.günü.
Yarin akşam sununcuları içeceğim.
Geçmiş olsun.Ins witcherim.
Bugün ilacın 4.günü.
Yarin akşam sununcuları içeceğim.
O diyetlere ben de girmeliyim. Hep erteliyorumBugün kendimle oylanma günü oldu.
Sabahtan online eğitime girdim.
Netten gördüğüm bütün organik maskeleri denedim.Saçıma, yüzüme, kremlendim falan.
Full bakım oldu.
Ütü yaptim. Güya azdı ama yapınca yine çok olduğunu gördüm.
Neyse çıktı aradan.
Yemek olayına hiç girismedim.
Malum diyetteyim, buzluktan birşeyler yapacak eşim.
Biraz da el bakımı yapıp yarınki toplantıya hazırlanırim.
İki gün su gibi geçti ozetle
Ilaclar bittikten sonra genelde şikayetler bitiyormuş cnm.Canim ilaçlar yarın bitiyorsa geçiyor o zaman hastalık değil mi
Hep iyi düşün, kendi kendine moral ver.
Darlanirsan da beni ara, seni neselendiririm
Karantina bitmesini beklerim, acele edip yaptirinca yine pozitif çıkıyormuşNe zaman test yapacaksın tekrardan canım
Sagol canım.Geçmiş olsun.
1 ocakta başlaO diyetlere ben de girmeliyim. Hep erteliyorum
Ben hep yürüyüşle dengede tutuyordum. Koronadan çıkamayınca kilo aldım. Yine başarırım.1 ocakta başla
Ben eski fotolara baktım da bugün, gecen sene bu hafta detoks ile kilo vermeye başlamışım.
Tartı fotolarını görünce gözyaşlarım pıt pıt
Detoks sonrası tartı fotom 78,5.
Öncesi 81+ idi.
Bugün sabah 63,90 gördüm tartıda.
En büyük mutluluğum 2020 de kendime verdiğim sözü tuttum. Yeni yıla kilo sorunu olmadan gireceğim demiştim ve oldu.
Umarım artık hep dengeleyerek giderim. Ama öncesinde biraz daha vermek istiyorum.
Sonra da kendimi ödüllendirmek için bir sufle yedim
Inşallah en kısa zamanda atlatırsın canımKarantina bitmesini beklerim, acele edip yaptirinca yine pozitif çıkıyormuş
Sagol canım.
o normal borsa kagididircanim. ETF daha risksiz ama en fazla 100de 6-8 getirir senede.Bu konuda gerçekten mesleğinin yaninda vakit ayırıp öğrenen cok kişi var. Bir tanıdığım gecen yil kendi gösterdi. 200000 kâr yapmış 7 ay da
tam zamaniydi deseneSağol cnm,herkes öyle çok uyuyorken benim uykular kaçıyor bu süreçte.
Sağol uykucum bol bol dinleniyorum tâbi bu süreçte oram mi ağrıyor buram mi şöyle diye düşünmek cabasi. Ins geçecek.
Asmin sağol cnm.
Öksürük gelince tam geliyor meselâ bunun üzerine bir de adet oldum gece de onun ağrısı bu kez kivrandirdi. Sanirim ilaçlardan erken geldi.
en mantiklisini yapiyorsun. Simdiden hayirli olsunGünaydın kızlarMaaşa az kaldı Gram alacağım için çok heyecanlıyım Ben gibi heyecan yaşayan var mı acaba. Yani bu şu konuda ilk oluyor. Genelde herşeyi alır sonra kalan parayla gram alırdım. Yok bu sefer direk gram alicam. Elimdeki kalan parayla yetinmeyi ogrenicem
miele burdada cok pahali canoEvet fiyat olacakta 2000 falan farkedior
Miele coook pahaliii burda
senin diyetisyene baslamayi cok istiyorumda, ama su an hem mutfak yok, hemde western union subeleride yakinimda yok, ücreti bile yolluyamam kadina.1 ocakta başla
Ben eski fotolara baktım da bugün, gecen sene bu hafta detoks ile kilo vermeye başlamışım.
Tartı fotolarını görünce gözyaşlarım pıt pıt
Detoks sonrası tartı fotom 78,5.
Öncesi 81+ idi.
Bugün sabah 63,90 gördüm tartıda.
En büyük mutluluğum 2020 de kendime verdiğim sözü tuttum. Yeni yıla kilo sorunu olmadan gireceğim demiştim ve oldu.
Umarım artık hep dengeleyerek giderim. Ama öncesinde biraz daha vermek istiyorum.
Sonra da kendimi ödüllendirmek için bir sufle yedim
Sağol canımsenin diyetisyene baslamayi cok istiyorumda, ama su an hem mutfak yok, hemde western union subeleride yakinimda yok, ücreti bile yolluyamam kadina.
Neyse yeni yilda insallah.
Sen formunu cok güzel koruyorsun, en zorudao zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?