- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #76.941
canim esimde evde oldugu icin cocugu yatirinca sarabimizi acip saat iki ücekadar sohbet ediyoruz, onun icin hep gec giriyorum
Yok cnm elimizde ama almak lâzım bencede.karamelli_turta oksimetre var mı evde? Oksijen seviyeni takip etmen iyi bir fikir olabilir. Yoksa eczaneden eşin alabilir, kullanımı kolay. Bu aralar benim de aklımdaydı ben de alıcam. Şu corona döneminde almadığım bir zımpırtı o kalmıştı bir de şu robot.
Sağol cnm, Allah razı olsun hepinizden.Selam kizlar, Noel telasi, ugrasi bakamadim size.. Karantinadayiz ama sadece iki aile bi araya gelme izniyle, eşimin kardeşi başka memleketten yaşadığı için biz ailesinde geçirdik.. Eşimle oğlum orda kaldı, ben pek bişey içmesigim için eve döndüm tekrar..
karamelli_turta çok geçmiş olsun, lütfen çök iyi bak kendine, moralini ıyı tut, bolca dinlen.
Aynen asmin bekleyemedi ilacım bitsin.tam zamaniydi desenehizir yardimcin olsun canim cok iyi beslen ve bizi habersiz birakma olur mu?
simdi nasilsin canimIyi geceler kizlar covidli ev sahibi geldi
Âdet durumum öyle yoğundu ki geceden beri,hastaneye gittik.
Kan sulandiriciyi kessem olmaz kesmesem olmaz of of.
Iyi canım keyfiniz daim olsun inşallah bizde napalim canım evdeyiz sürekli bebek yatmıyor ya su An bile benle telefona bakıyorcanim esimde evde oldugu icin cocugu yatirinca sarabimizi acip saat iki ücekadar sohbet ediyoruz, onun icin hep gec giriyorumgündüzde ev ve kizla ilgilen cok firsat bulamiyorum.
Esim haftaise baslayinca yine normal düzene girerizbebis nasil? sen?
Bnde vermiyorum uyku egitimi ve halim ortada şuan yatmıyor ve burda saat daha çok erken bnce sen gene ver canımGünaydın kızlar
Gece kaç defa uyandım bilmiyorum, hatırlamıyorum
Bu sefer çocukların ikisi de cozuttu, büyüğe uyku eğitimi vermiştim bebekliğinde ne güzel uyuyordu kendisi, gece deliksiz ve ışıksız uyurdu. Annem ve eşim çocuğumu yeniden bebek yaptılar, şimdi ışıkla uyuyor ve 2 defa uyanıyor#burayaöfkelibirkoalaçizelim
Küçüğe vermicem eğitim filan, sallıcam ayakta
Vay be hamaratsin senSelam kizlar,
dün arkadaslar spontanebir sekilde misafirlige geldiler. 4 yasinda kizi var arkadasin, benim kizla onun kizi cok seviyorlar birbirilerini. En fazla kizim icin sevindim, baska bir cocukla oyun oynuya bildigi icin.
Mutfak olmadigi icin buzlukta annemin gönderdigi kelle paca vardi onu pisirdik, ardindan et kizartik tefal grillinde bide pilav salata yaptik.
Yankiz cikan bulasiklar baya zorladi beni legende yikayincabulasik makinemi 4 gözle bekliyorum.
Ardindan cay keyfi, sarap sohbet güzel gecti.
Bugünde yufka ekmegi actim sacimin üstünde. Gecen sefer iyi olmamisti, bugün iyi oldu, sekili hep tuturamadim ama tadi iyidibide yagli ekmek yaptim, oda gecen sefer cok iyi olmamisti, bugün iyidi.
Ardindan ev temizligi, haftaya ne pisircegimize dahil liste yaptik, esim yarin eksikleri alcak.
kiz cidden mi? Allah tamamina erdirsin! Saglikla al kucagina canimIyi canım keyfiniz daim olsun inşallah bizde napalim canım evdeyiz sürekli bebek yatmıyor ya su An bile benle telefona bakıyorÇok şükür şimdilik iyiyiz elhamdülillah canım bebeğe ufukta yeni kardeş görünüyor bakalım nasip inşallah kızını çok öp yerime
kizey tefal opti grill almistik, eti o kizartiyor ben zahmete girmiyorumVay be hamaratsin senben mutfak varken bu kadar sey yapmiyorum
Yeni kardes miIyi canım keyfiniz daim olsun inşallah bizde napalim canım evdeyiz sürekli bebek yatmıyor ya su An bile benle telefona bakıyorÇok şükür şimdilik iyiyiz elhamdülillah canım bebeğe ufukta yeni kardeş görünüyor bakalım nasip inşallah kızını çok öp yerime
Midye dolmaya bayilirim en son istanbulda yemistimkizey tefal opti grill almistik, eti o kizartiyor ben zahmete girmiyorumkelle pacada annemden gelmisdi, sadece buzluktan cikardim, e salatayla pilavda kolay zaten
Gecen biz ayni arkadaslardaydik, hep beraber cupra, salata ve midye dolma yaptik. Yeminle onlarla bir araya gelince 10 kislik yemek yiyoruz. Daha sofradayken bizim adamlar haftaya ne yesek planlarini yapiyorevin hanimi 25 yasinda, 5 yildir evliler, baya yemek biliyor masallah
Hadi hayirli olsunnn 2021 hediyenizIyi canım keyfiniz daim olsun inşallah bizde napalim canım evdeyiz sürekli bebek yatmıyor ya su An bile benle telefona bakıyorÇok şükür şimdilik iyiyiz elhamdülillah canım bebeğe ufukta yeni kardeş görünüyor bakalım nasip inşallah kızını çok öp yerime
Kesmedi cnm,birak diyemem dedi.karamelli_turta canım nasılsın, kestiler mi kan sulandırıcıyı yoksa devam mı?
Hayirli olsun cnmIyi canım keyfiniz daim olsun inşallah bizde napalim canım evdeyiz sürekli bebek yatmıyor ya su An bile benle telefona bakıyorÇok şükür şimdilik iyiyiz elhamdülillah canım bebeğe ufukta yeni kardeş görünüyor bakalım nasip inşallah kızını çok öp yerime
Gözünüz aydın canım, sağlıkla tamamına ersin inşallahIyi canım keyfiniz daim olsun inşallah bizde napalim canım evdeyiz sürekli bebek yatmıyor ya su An bile benle telefona bakıyorÇok şükür şimdilik iyiyiz elhamdülillah canım bebeğe ufukta yeni kardeş görünüyor bakalım nasip inşallah kızını çok öp yerime
canim cok yakin degilim. Benim yakin olup, güvendiklerim hep uzakta. Durumumuz cok farkli degil yani malesef. Telefonla, kamerayla idare ediyoruz arkadaslarla.Midye dolmaya bayilirim en son istanbulda yemistim3 sene oldu.
Ne güzel böyle bir arkadasin var kizin yasida kizininkine yakin. Ben cok ozluyorum yakin arkadaslarimi. Bu sehirde kimse yok kendime yakin hissettigimsadece günlük muhabbetler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?