A Asmin75 görünmüyon hiç geç geç giriyon Napiyon nasılsın
canim esimde evde oldugu icin cocugu yatirinca sarabimizi acip saat iki ücekadar sohbet ediyoruz, onun icin hep gec giriyorum gündüzde ev ve kizla ilgilen cok firsat bulamiyorum.
Esim haftaise baslayinca yine normal düzene gireriz bebis nasil? sen?

Yok cnm elimizde ama almak lâzım bencede.

Sağol cnm, Allah razı olsun hepinizden.
tam zamaniydi desene hizir yardimcin olsun canim cok iyi beslen ve bizi habersiz birakma olur mu?
Aynen asmin bekleyemedi ilacım bitsin.

Günaydın kızlar

Gece kaç defa uyandım bilmiyorum, hatırlamıyorum

Bu sefer çocukların ikisi de cozuttu, büyüğe uyku eğitimi vermiştim bebekliğinde ne güzel uyuyordu kendisi, gece deliksiz ve ışıksız uyurdu. Annem ve eşim çocuğumu yeniden bebek yaptılar, şimdi ışıkla uyuyor ve 2 defa uyanıyor #burayaöfkelibirkoalaçizelim

Küçüğe vermicem eğitim filan, sallıcam ayakta

Iyi canım keyfiniz daim olsun inşallah bizde napalim canım evdeyiz sürekli bebek yatmıyor ya su An bile benle telefona bakıyor Çok şükür şimdilik iyiyiz elhamdülillah canım bebeğe ufukta yeni kardeş görünüyor bakalım nasip inşallah kızını çok öp yerime

Bnde vermiyorum uyku egitimi ve halim ortada şuan yatmıyor ve burda saat daha çok erken bnce sen gene ver canım

Vay be hamaratsin sen ben mutfak varken bu kadar sey yapmiyorum

kiz cidden mi? Allah tamamina erdirsin! Saglikla al kucagina canim

Vay be hamaratsin sen ben mutfak varken bu kadar sey yapmiyorum
kizey tefal opti grill almistik, eti o kizartiyor ben zahmete girmiyorum kelle pacada annemden gelmisdi, sadece buzluktan cikardim, e salatayla pilavda kolay zaten

Gecen biz ayni arkadaslardaydik, hep beraber cupra, salata ve midye dolma yaptik. Yeminle onlarla bir araya gelince 10 kislik yemek yiyoruz. Daha sofradayken bizim adamlar haftaya ne yesek planlarini yapiyor evin hanimi 25 yasinda, 5 yildir evliler, baya yemek biliyor masallah

Yeni kardes mi 2021 nin müjdesi desene

Midye dolmaya bayilirim en son istanbulda yemistim 3 sene oldu.
Ne güzel böyle bir arkadasin var kizin yasida kizininkine yakin. Ben cok ozluyorum yakin arkadaslarimi. Bu sehirde kimse yok kendime yakin hissettigim sadece günlük muhabbetler.

Hadi hayirli olsunnn 2021 hediyeniz

Hayirli olsun cnm

Gözünüz aydın canım, sağlıkla tamamına ersin inşallah

canim cok yakin degilim. Benim yakin olup, güvendiklerim hep uzakta. Durumumuz cok farkli degil yani malesef. Telefonla, kamerayla idare ediyoruz arkadaslarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…