- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #76.961
Selamlar güzeller
Turtam nasıl oldun arkadaşım,ağrın sızın azaldı mı.
Selâm kızlar.Günaydin kizlar,
hep selamsiz daliyorum ortaya
karamelli_turta
canim umarim daha iyisindir bugün? Daha kac gün almalisin ilaclari?
Esim sabah erkenden kalkip alisverisi hal etti, tabi evinizin kücük fili oldugu icin, cikardigi seslerden bende uyandimen son kizimida uyandirdi, kendi münihe arkadaslarini görmege gitti, biz uykusuz uykusuz oturuyoruz kizla
Sabah kücük buzluk fiyatlarina baktim, bilindik markalar pahali, cok bilinmiyen markaninki 200-250€ civari 3-4 kasa. Öyle aliriz herhalde ocak sonu. Kurutma makineside ocak sonu alincak.
Benim yanagimda kücük kirmizidamarciklar görünüyor. 6 yil önce laserle cilt doktorunda yok etmisdim, yine olustu cok rahatsiz ediyor beni. Onlarida aldirmak istiyorum yinede, cocukla gidemem, esimde calisacak. Anca ilerde annem yine gelince yaptira bilirim herhalde. Yillar önce 250€ vermistim, bakalim simdi nekadar tutar.
cok sevindim agrinin azalmasinaSelâm kızlar.
Daha iyi olacağım inşallah.
Çok şükür agrim azalıyor.
Ilaclarim bu akşam bitiyor sadece kan sulandırıcı ile vitaminler kalacak.
Tesekkur ederim canim.Evet canim rabbim nasip etti çok erken oldu kızıma üzüldüm biraz açıkçası ama oldu bir kerekiz cidden mi? Allah tamamina erdirsin! Saglikla al kucagina canim
Evet yeni kardes baya sürpriz oldu bizedeYeni kardes mi2021 nin müjdesi desene
Aynen canım teşekkür ederizHadi hayirli olsunnn 2021 hediyeniz
Teşekkür ederim canım seninde en kısa zamanda iyilesmen dileği ile inşallahHayirli olsun cnm
Teşekkür ederiz canım amin inşallahGözünüz aydın canım, sağlıkla tamamına ersin inşallah
Sağol cnm.Selam kızlar
karamelli_turta çok geçmiş olsun yeni gördüm bende hastayken regl olmştum 2. Günü Sanki ağrı sızı azmış gibi bide bu çıktı iyimi dedim, ama benm normaldede yoğun olmadığından bi sıkıntı yaşamadım belkide coraspın kullanmamamında etkisi olmuştur
Kontrole gittikten sonra içmeye başldım içmek gerekiyor pıhtı ihtimaline karşı...
Sana zeytin yaprağı çayı öneririm araştır istersen bizencefil,bal,limon çayıda ferahlatıyor, umarım biran önce toparlarsın kendini
Benim arkadaslarimdan da cok cok.kar edenler var. Esim.de heves etti bana da mantikli geldi. Bi deneyelim.bakalim. esimin is arkadasi var cok iyi anliyor onunla yardimlasarak yapicam dedi umarim.kotu sonuclanmazo normal borsa kagididircanim. ETF daha risksiz ama en fazla 100de 6-8 getirir senede.
Gercek borsa kagidi daha riskli, getiriside ama ona göre daha yüksek ola bilir.
ETF ler altin gibi uzun vadede kazandirir.
Ben ayagimda salliyordum canim. Bir suredir biraktirdim. Yanina uzanip uyutmaya alistirdim. Ama uzhn sure salladim napiyim oyle daha rahatti..su an 2 yasinda.Günaydın kızlar
Gece kaç defa uyandım bilmiyorum, hatırlamıyorum
Bu sefer çocukların ikisi de cozuttu, büyüğe uyku eğitimi vermiştim bebekliğinde ne güzel uyuyordu kendisi, gece deliksiz ve ışıksız uyurdu. Annem ve eşim çocuğumu yeniden bebek yaptılar, şimdi ışıkla uyuyor ve 2 defa uyanıyor#burayaöfkelibirkoalaçizelim
Küçüğe vermicem eğitim filan, sallıcam ayakta
Evet cnm normal hisse. Türk hisselerinden biriymiş..Dediğin ne bilmiyorum cnm. ETF BAKAYIMmerak ettimo normal borsa kagididircanim. ETF daha risksiz ama en fazla 100de 6-8 getirir senede.
Gercek borsa kagidi daha riskli, getiriside ama ona göre daha yüksek ola bilir.
ETF ler altin gibi uzun vadede kazandirir.
Kan sulandırıcıyı ilaçlarla birliktemi verdiler canım?çoğu kişiye sadece ilaç verilmiş kan sulandırıcıyı vermemişlerde artık veriyorlarmı acaba diye merak ettimSelâm kızlar.
Daha iyi olacağım inşallah.
Çok şükür agrim azalıyor.
Ilaclarim bu akşam bitiyor sadece kan sulandırıcı ile vitaminler kalacak.
Ben kendim temin ettirdim onu cnm.Kan sulandırıcıyı ilaçlarla birliktemi verdiler canım?çoğu kişiye sadece ilaç verilmiş kan sulandırıcıyı vermemişlerde artık veriyorlarmı acaba diye merak ettim
burda altin almak karli degil canim. Yatirim yapmak icin sadece birsa sansim var onun icin bende mutlaka deniyecemBenim arkadaslarimdan da cok cok.kar edenler var. Esim.de heves etti bana da mantikli geldi. Bi deneyelim.bakalim. esimin is arkadasi var cok iyi anliyor onunla yardimlasarak yapicam dedi umarim.kotu sonuclanmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?