Günaydin kizlar,
hep selamsiz daliyorum ortaya

karamelli_turta
canim umarim daha iyisindir bugün? Daha kac gün almalisin ilaclari?

Esim sabah erkenden kalkip alisverisi hal etti, tabi evinizin kücük fili oldugu icin, cikardigi seslerden bende uyandim en son kizimida uyandirdi, kendi münihe arkadaslarini görmege gitti, biz uykusuz uykusuz oturuyoruz kizla
Sabah kücük buzluk fiyatlarina baktim, bilindik markalar pahali, cok bilinmiyen markaninki 200-250€ civari 3-4 kasa. Öyle aliriz herhalde ocak sonu. Kurutma makineside ocak sonu alincak.
Benim yanagimda kücük kirmizidamarciklar görünüyor. 6 yil önce laserle cilt doktorunda yok etmisdim, yine olustu cok rahatsiz ediyor beni. Onlarida aldirmak istiyorum yinede, cocukla gidemem, esimde calisacak. Anca ilerde annem yine gelince yaptira bilirim herhalde. Yillar önce 250€ vermistim, bakalim simdi nekadar tutar.

Selamlar güzeller
Turtam nasıl oldun arkadaşım,ağrın sızın azaldı mı.

Selâm kızlar.
Daha iyi olacağım inşallah.
Çok şükür agrim azalıyor.
Ilaclarim bu akşam bitiyor sadece kan sulandırıcı ile vitaminler kalacak.

Günaydın kızlar
Yakın arkadaş mevzusu bendede var bir buçuk yıldır burdayım gerçekten kimse yakın olamıyor insana iki arkadaş edindim ikiside baktım işlerine nasıl geliyorlarsa öyle hareket ediyorlar en iyisi sen uzak dur dedim yavaş yavaş görüşmeyi kestim arada bir hal hatır sorma tek oluyor böylesi kafi bnce yabancı inşallah daha iyiler bana karsi vallahi binamda fransiz dolu her karsilasmada illaki kizi severler hal hatir bir kagit isi olursa soyler derler arkadaş konusunda Bnde muzdaribim yani

Selam kızlar
karamelli_turta çok geçmiş olsun yeni gördüm bende hastayken regl olmştum 2. Günü Sanki ağrı sızı azmış gibi bide bu çıktı iyimi dedim, ama benm normaldede yoğun olmadığından bi sıkıntı yaşamadım belkide coraspın kullanmamamında etkisi olmuştur
Kontrole gittikten sonra içmeye başldım içmek gerekiyor pıhtı ihtimaline karşı...
Sana zeytin yaprağı çayı öneririm araştır istersen bizencefil,bal,limon çayıda ferahlatıyor, umarım biran önce toparlarsın kendini

Sağol cnm.
Kontrole ne zaman gittin?

o normal borsa kagididircanim. ETF daha risksiz ama en fazla 100de 6-8 getirir senede.
Gercek borsa kagidi daha riskli, getiriside ama ona göre daha yüksek ola bilir.
ETF ler altin gibi uzun vadede kazandirir.
Benim arkadaslarimdan da cok cok.kar edenler var. Esim.de heves etti bana da mantikli geldi. Bi deneyelim.bakalim. esimin is arkadasi var cok iyi anliyor onunla yardimlasarak yapicam dedi umarim.kotu sonuclanmaz

Ben ayagimda salliyordum canim. Bir suredir biraktirdim. Yanina uzanip uyutmaya alistirdim. Ama uzhn sure salladim napiyim oyle daha rahatti..su an 2 yasinda.

o normal borsa kagididircanim. ETF daha risksiz ama en fazla 100de 6-8 getirir senede.
Gercek borsa kagidi daha riskli, getiriside ama ona göre daha yüksek ola bilir.
ETF ler altin gibi uzun vadede kazandirir.
Evet cnm normal hisse. Türk hisselerinden biriymiş..Dediğin ne bilmiyorum cnm. ETF BAKAYIMmerak ettim

Selâm kızlar.
Daha iyi olacağım inşallah.
Çok şükür agrim azalıyor.
Ilaclarim bu akşam bitiyor sadece kan sulandırıcı ile vitaminler kalacak.
Kan sulandırıcıyı ilaçlarla birliktemi verdiler canım?çoğu kişiye sadece ilaç verilmiş kan sulandırıcıyı vermemişlerde artık veriyorlarmı acaba diye merak ettim

Benim arkadaslarimdan da cok cok.kar edenler var. Esim.de heves etti bana da mantikli geldi. Bi deneyelim.bakalim. esimin is arkadasi var cok iyi anliyor onunla yardimlasarak yapicam dedi umarim.kotu sonuclanmaz
burda altin almak karli degil canim. Yatirim yapmak icin sadece birsa sansim var onun icin bende mutlaka deniyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…