- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #76.981
ETF fon olarak satiliyor canim. Fonlarin icinde 1500 civari sirket var. Bankada altin alinca 20 liraya bile ala biliyorsun ya, onun gibi füsün. Yatirdigin parayla o fonun bir kismini aliyorsun. ETF ler faiz getiriyor satmazsan. Ardindan faizin faizi isliyor. Yani nekadar uzun süre birakip üstüne para yatirirsan okadar kar edersin. Türkcem biliyorsun kötüEvet cnm normal hisse. Türk hisselerinden biriymiş..Dediğin ne bilmiyorum cnm. ETF BAKAYIMmerak ettim
Anladim cnm dedigin gibi kar getiren neyse ona yonelmen en dogrusuETF fon olarak satiliyor canim. Fonlarin icinde 1500 civari sirket var. Bankada altin alinca 20 liraya bile ala biliyorsun ya, onun gibi füsün. Yatirdigin parayla o fonun bir kismini aliyorsun. ETF ler faiz getiriyor satmazsan. Ardindan faizin faizi isliyor. Yani nekadar uzun süre birakip üstüne para yatirirsan okadar kar edersin. Türkcem biliyorsun kötüdaha iyi bir aciklamasini bulursun kesin
Selam kizlar herkese mutlu ve sağlıklı günler diliyorum.Altin daha ne kadar inecek.bakalim.
karamelli_turta umarim.iyisindir bugun.
Teşekkürler kızlar.karamelli_turta az kaldı cnm bikac güne daha iyi olacaksin insallah...Moralin biras daha iyi mi
C çinko ve D vitamini özellikle öneriliyor. C vitamini de kanı bir miktar sulandırır aklında olsun.Teşekkürler kızlar.
Daha iyi olurum inş.
Ilacim bitti artik bu akşam.
Sadece vitaminlerim var.
C,d,çinko uzun zamandır kullaniyorum canım ama kanı sulandirdigini duymamıştım.C çinko ve D vitamini özellikle öneriliyor. C vitamini de kanı bir miktar sulandırır aklında olsun.
agrin var mi?C,d,çinko uzun zamandır kullaniyorum canım ama kanı sulandirdigini duymamıştım.
Nasıl oldun güzelim. İştahın iyi mi,yemek yiyebiliyor musun. Tat koku kaybı falan var mı.Günaydın kızlar
Öksürük yavaş yavaş geçiyormuş zaten.Günaydın
karamelli_turta canım perşembe gittim ben pazar negatif çıktm ve Pazartesi işe başladım ama tüm gün öksürdüm kuru kuru sonra yavaş yavaş geçti
Bir süre devam etmesi normal diyor herkes...
Daha iyiyim cnm sağol.Nasıl oldun güzelim. İştahın iyi mi,yemek yiyebiliyor musun. Tat koku kaybı falan var mı.
CanimmÖksürük yavaş yavaş geçiyormuş zaten.
Bende arasira öksürüyorum.
Daha iyiyim cnm sağol.
Güzel bir kahvalti ettim.
Özellikle iştahım pek olmasa da yemeye çalışıyorum.
Tat koku kaybı yok.
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah rabbim senin de evlatlarına zihin açıklığı versin inşallahGünaydın arkadaşlar
S Saricivcivim1 hayırlı olsun canım. Güle güle büyütün, sağlıkla gelsin bebeğin inşallah.
Az kaldı tatlum yine neselendiricim siziEk dersim yatmış hemen yemeden içmeden az cok demeden biraz gr aldim. Ocak 1 de bildirim yapacagim.
karamelli_turta iyi ol yine burda neşeli günlerini bekliyorum arkadasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?