Evet cnm normal hisse. Türk hisselerinden biriymiş..Dediğin ne bilmiyorum cnm. ETF BAKAYIMmerak ettim
ETF fon olarak satiliyor canim. Fonlarin icinde 1500 civari sirket var. Bankada altin alinca 20 liraya bile ala biliyorsun ya, onun gibi füsün. Yatirdigin parayla o fonun bir kismini aliyorsun. ETF ler faiz getiriyor satmazsan. Ardindan faizin faizi isliyor. Yani nekadar uzun süre birakip üstüne para yatirirsan okadar kar edersin. Türkcem biliyorsun kötü daha iyi bir aciklamasini bulursun kesin

Anladim cnm dedigin gibi kar getiren neyse ona yonelmen en dogrusu

Öksürük yavaş yavaş geçiyormuş zaten.
Bende arasira öksürüyorum.
Nasıl oldun güzelim. İştahın iyi mi,yemek yiyebiliyor musun. Tat koku kaybı falan var mı.
Daha iyiyim cnm sağol.
Güzel bir kahvalti ettim.
Özellikle iştahım pek olmasa da yemeye çalışıyorum.
Tat koku kaybı yok.

0
Öksürük yavaş yavaş geçiyormuş zaten.
Bende arasira öksürüyorum.

Daha iyiyim cnm sağol.
Güzel bir kahvalti ettim.
Özellikle iştahım pek olmasa da yemeye çalışıyorum.
Tat koku kaybı yok.
Canimm
Daha iyisin inşallah
Haftasonuna kadar iyice toparlanmis olursun
Kotu anı olarak kalıyor sadece

Selamlar hatuncanlar, yeni yıl yeni düzenler oluşturmak için iyi bir motivasyon kaynağı. Evde durmanın ve hamileliğin getirdiği iştah artışına paralel olarak beklediğimden de fazla kilo almış bulunuyorum. Artık çocuk saatlerinde oğlumla birlikte yürüyüşe çıkmaya karar verdim. Biz kaçıyoruz, her seferinde farklı güzergahlar kullanarak biraz hareket edelim. Ev kaçmıyor. Aynı dağınıklıkla bizi bekleyeceğine inancım tam

Evde durdukça hareket azaldı yemeler artti zaten vücudumda hissediyordum...Once bir moral düzeltme ve hemen ardından sağlıklı rutine geçmeliyim yoksa önünü alamayabilirim...Bir de siyle bir şeyin kiyasini yaptim
Bulunduğum yerdeki devlet ya da özel arasında fark yok. Boşuna aynı yere gidip para vermeyeceğim. 1 ay sonra devlette kontrole eski gittigime giderim

Ek dersim yatmış hemen yemeden içmeden az cok demeden biraz gr aldim. Ocak 1 de bildirim yapacagim.
karamelli_turta iyi ol yine burda neşeli günlerini bekliyorum arkadasim
Az kaldı tatlum yine neselendiricim sizi
Ama ne kadar duygusal yapti beni bu süreç bilsen.
Eksik olmayın,ailem gibi merak ettiniz sordunuz hep.
Insan en çok hastalikta yalniz hissediyormuş ailesine,dostlarina ihtiyaç duyuyormuş.
Inanir misiniz şu 1 haftada gözlerim hep istemsiz,kendi kendine akti bazı durum ve sebeplerde
Covid psikolojimi etkiledi en çok.
Ama toparlayacağım.
Hergün kendimi bir nebze daha iyi hissediyorum daha da iyi olacağım.
Iyiki varsiniz, iyiki yüreği güzel insanlarla bu platformda buluştuk.
Hepinizi çok seviyorum ve değer veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…