- 28 Mart 2020
- 6.386
- 24.797
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #77.301
Nasil tavsiye ediyosun kiz siparişe göre mi geliyoAslinda hepinize de sordumher türlü fikre acigim. asminin yasi yasima yakin ya ondan ona özellikle sordum.
Ikiz iyi bence beraber oynuyorlar. Cook memnunum ben ikiz olmasindan. Tavsiye ederim
Mayista 4 olacaklar.Ikizlerin kaç yaşında canim
Yok canimNasil tavsiye ediyosun kiz siparişe göre mi geliyo
He allah uzun ömürler versin inşallah canım getir bir tane daha bisey olmazMayista 4 olacaklar.
kredi karti bugün kesildi, yarin ismarliyacagimBekliyorum asmin merakla
sabah linkleri atayim canimGünaydın arkadaşlar
A Asmin75 iyi günlerde kullanın anne-kız cicilerinizi
Markasını yaz da ben de bakayım kreme. Merak ettim,etki etmesini bekleyemem şimdiaman tam kadın olduk derken yaşlanıyoruz yahu. Kadının güzellik derdi bitmiyor. Dünya erkeklere güzel. Kendi keline, göbeğine bakmadan Adriana Lima istiyor tipsizler.
yok canim. Gecen ay 45 oldum. Kizim dogdugunda 42 dim. Saglikli dogduguna sükür ediyorum, sansimi daha fazla zorlamak istemiyorum.Tesekkürlerbakayim hemen.
Asmin alakasiz olacak ama bir cocuk daha düsünüyor musun? Ben artik 43 oldum ve bu cocuk fikri birden aklima girdi neden bilmiyorum
Esim asla istemiyoryok canim. Gecen ay 45 oldum. Kizim dogdugunda 42 dim. Saglikli dogduguna sükür ediyorum, sansimi daha fazla zorlamak istemiyorum.
Garip bir sekildede biz ücümüz böyle tamamiz, 4 üncü kisi sanki fazla olurmus gibi bir his var icimde. Esimde ayni duygulari yasiyormus.
Gercekten istiyorsan bencecok fazla bekleme daha. Hem oglanlarda laf anliyacak yasda olcaklar 3 cü dogdugunda, daha kolay olur senin icin.
Esin ne düsünüyor bu konuda?
Ya birak otur oturduğun yerdeGünaydınlar
Hayırlı cumalar kızlar
İtirafcı geldi:)
Normal bi evliliğim ve sülalem olaydı(Hem benim hem koca tarafı)suan 2.yi düsüyır olurdum kesin
CÜnkü annelik bana enerji veren bisey garip ama.
İmkanı olan dogursun
Tabiki bakabileceği kadr .
Biz bakamayacagımız icin susup oturuyorum
Esim asla istemiyorben de istiyorum muyum emin degilim. Böylece bu konu kapanir
Yok kız yapmam benimki iste hayalYa birak otur oturduğun yerde
Cocuklar böyle kalmıyor. Yasi ilerledikce sorumlulugu da artiyor. Dersi ödevi sınavı.
Bide o kocayla o anneyle isin cok zor. Kendi topuğuna sıkma derim
Ay alemlermiş valla çocuklarınValla ben hiç cocuk istemiyodum aslinda.
İlkine komplo düzenlendi bana
Herkes soruyormus daha 5 aylık evlisin sorsunlar yani. Bizle evlenen akrabası hamileymiş falan etkilediler bunu.
Neyse kızım çok kardeş istedi. Arkadaşlarının kardesi olduğunda gider ağlardı.. yatacağında Allah bana kardeş versin diye dua ederdiTamam dedim hadi olsun.
Simdi de kavga ettiklerinde ben dua etmesem sen olmazdin ben istemeseydim sen olmazdın diye psikolojisini bozuyor oglusumun
Annem 3. Baskısı kuruyor her seferinde kavga ediyoruz ama kesinlikle olmaz yani manevi olarak gücüm yok. Bu adama 1 çocuğu daha heba edemem
Dun cocukalrla yürüyüşe çıktık diyorki küçük ne zaman taşınacaz. Büyükte diyorki babaannem ölmeden babam taşınmaz oğluuum.
Bende dedimki sizle yeni eve cikalim baban babaannen de kalsın. Oğlan diyorki olur anne hem televizyonda bize kalir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?