Selam kizlar,

aksam aksam yine internetden 180€ luk alisveris yaptim.
Burda fena kar yagdi bugün, benim kiz sevincden uctu resmen tabi kar tulumu yok. Dedik alalim birtane, bide cizme aldim kar icin. Kamik diye bir markanin indiriminden aldim, cok cok iyi isitiyormus o marka. Tulum 119€ dan 70€ ya düsmüstü, cizmedede 70 den 37€ya. Bide benim kislik kisa ceketim yok. 120 den 70€düsmüsdi birtanesi, onuda ekledim. Umarim bedenler tutar.
mavimli
limango diye bir sayfa var, marka ve kaliteli eysalari gayet uygun fiyata satiyorlar. Istersen bi göz at canim

Aralik ayin kredi karti 1200€ tutdu ya. Ilk kez bukadar yüksek. Normalinde en fazla 200-300 olurdu. Bizim kiz bizim telefonlari düsüre düsüre, üzerine sular döke döke ikimizinde telefonlarini hal etti. Ikimizede 2 tane iphone 8 ismarladik o 780€ tuttdu, sonra kizin dolabi 240€, ezcane, Netflix, sac aldim ekmek icin, misafir gelmisdi 50€ Pizzaya derken 1200€. Bugünki alisverisde gelecek aya yandiyacak.
Bu arada hatirliyormusunuz arkadasim 1200€ luk krem bulmusdu Gitti kremin icindekilerini arastirdi, ona benzer icerikli kremler buldu. 350€ vermis, ama varya kiz 43 oldu gecen hafta, cildi genc kiz gibi.
Banada bir kismini atti kremlerin, ben hepsini degilde150€ luk cidden alip deniyecem. Nemlendirici var icinde, yüzüne sürüpde yüzünde biraktigin bir peeling. Yani yikamiyorsun yüzünden sürdükten sonra, bide türkcesi ne oldugunu bilmedigim birsey daha
Kendisi bide Vitamin c kullaniyor ve bana attigi kremin daha pahsli verzionunu.
Bakalim bendede ayni etkiyi yaratacak mi. Ise yararsa, hepinize linkleri stiyorum. Gorumun en güzel ciltli grubu olcaz dermisim Pek birikimci yazilsr olmadi bunlar simdi ama idare edin artikin

Bekliyorum asmin merakla

Günaydın arkadaşlar
A Asmin75 iyi günlerde kullanın anne-kız cicilerinizi
Markasını yaz da ben de bakayım kreme. Merak ettim,etki etmesini bekleyemem şimdi aman tam kadın olduk derken yaşlanıyoruz yahu. Kadının güzellik derdi bitmiyor. Dünya erkeklere güzel. Kendi keline, göbeğine bakmadan Adriana Lima istiyor tipsizler.

O 22 ayar fiyatı,biz 24 ayar külçe altın alıyoruz canım.

Yaaa dimi yas 35 olunca ayrı bi aydınlanma yaşadım. Kirismak istemiyorum. Tamda şimdi hayati akbasi inceliyordum instagramdan. Harika yuz gerdirmeler estetikler yapıyor. Ben yaşlandığında o adam emekli olur ya. Uzay çağındayiz bir yaşlanmaya bir kiloya care bulamadilar

Annem benim haftamda hep topallıyor
Bacakları agrıyormus.
Tmm git dra anne diyorz yok pandemi var gidemezmis.
Düğün düğün gezdin bütün yaz diyorum ben artık
Bazı insanlar cidden seviyor hastayım demegi

Selâm kızlar
Kosusturmacali günler akip giderken diyelim:)
Yemek,bulaşık,çamaşır ayy bitmeyen ev işleri de cabasi.

2 gram altın aldım aylık birikime.
Bu ay gider listemiz epey kabarikti.
Bereketli olsun caagnım

Annem benim haftamda hep topallıyor
Bacakları agrıyormus.
Tmm git dra anne diyorz yok pandemi var gidemezmis.
Düğün düğün gezdin bütün yaz diyorum ben artık
Bazı insanlar cidden seviyor hastayım demegi
Sanirim oyle ilgi çekmeye çalışıyorlar canim oyle kabul etmeliyiz ama bi yerde de ipler kopuyor

canım karamelli_turta 6 aylık hedefi tekrar yapmayı düşünüyor musunuz????

Tesekkürler bakayim hemen.
Asmin alakasiz olacak ama bir cocuk daha düsünüyor musun? Ben artik 43 oldum ve bu cocuk fikri birden aklima girdi neden bilmiyorum

Tesekkürler bakayim hemen.
Asmin alakasiz olacak ama bir cocuk daha düsünüyor musun? Ben artik 43 oldum ve bu cocuk fikri birden aklima girdi neden bilmiyorum
Mavimlicim bana sormamışsın gerçi ama yazmak istedim.
Kız sende birde ikiz var
Yine de düşünüyor musun aynı anda iki bebek büyütmek daha zor olsa gerek.
Bizim iki tarafin genlerinde de ikiz durumlari vardi ve bu yüzden çok tırsmıştım ikiz olacak diye

Aslinda hepinize de sordum her türlü fikre acigim. asminin yasi yasima yakin ya ondan ona özellikle sordum.
Ikiz iyi bence beraber oynuyorlar. Cook memnunum ben ikiz olmasindan. Tavsiye ederim

Aslinda hepinize de sordum her türlü fikre acigim. asminin yasi yasima yakin ya ondan ona özellikle sordum.
Ikiz iyi bence beraber oynuyorlar. Cook memnunum ben ikiz olmasindan. Tavsiye ederim
Itiraf ediyorum ödüm kopmuştu ikiz gelirse diye
Çok severim çocukları kız çocuklarını hele.
Ama ben oğlan geçirmiştim içimden gönlüme göre oldu çok şükür ikisi de erkek geldi.
Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin de 3. cocuk ben düşünmüyorum.
Ama senin için neden olmasin belki birde kiz gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…