- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #77.281
Bekliyorum asmin meraklaAralik ayin kredi karti 1200€ tutdu ya. Ilk kez bukadar yüksek. Normalinde en fazla 200-300 olurdu. Bizim kiz bizim telefonlari düsüre düsüre, üzerine sular döke döke ikimizinde telefonlarini hal etti. Ikimizede 2 tane iphone 8 ismarladik o 780€ tuttdu, sonra kizin dolabi 240€, ezcane, Netflix, sac aldim ekmek icin, misafir gelmisdi 50€ Pizzaya derken 1200€. Bugünki alisverisde gelecek aya yandiyacak.
Bu arada hatirliyormusunuz arkadasim 1200€ luk krem bulmusduGitti kremin icindekilerini arastirdi, ona benzer icerikli kremler buldu. 350€ vermis, ama varya kiz 43 oldu gecen hafta, cildi genc kiz gibi.
Banada bir kismini atti kremlerin, ben hepsini degilde150€ luk cidden alip deniyecem. Nemlendirici var icinde, yüzüne sürüpde yüzünde biraktigin bir peeling. Yani yikamiyorsun yüzünden sürdükten sonra, bide türkcesi ne oldugunu bilmedigim birsey daha
Kendisi bide Vitamin c kullaniyor ve bana attigi kremin daha pahsli verzionunu.
Bakalim bendede ayni etkiyi yaratacak mi. Ise yararsa, hepinize linkleri stiyorum. Gorumun en güzel ciltli grubu olcaz dermisimPek birikimci yazilsr olmadi bunlar simdi ama idare edin artikin
Ay evet yanlış yazmışım448 yazacaktin heralde cnm evet düşmüş...Valla nakit olsa alırdım ama malesef bitti bu ay. Maas da kredi kartı ve kirayı öder zaten...
O 22 ayar fiyatı,biz 24 ayar külçe altın alıyoruz canım.Bizim o taraflarda niye size göre daha uygun annem iki gün önce aldı 436 tl ye bugünde sormuştu 440 demişlerdi ama o bilezik şeklinde almıştı yani fark varmıdır bilmiyorum merak ettigim için sordum açıkçası canım
Yaaa dimi yas 35 olunca ayrı bi aydınlanma yaşadım. Kirismak istemiyorumGünaydın arkadaşlar
A Asmin75 iyi günlerde kullanın anne-kız cicilerinizi
Markasını yaz da ben de bakayım kreme. Merak ettim,etki etmesini bekleyemem şimdiaman tam kadın olduk derken yaşlanıyoruz yahu. Kadının güzellik derdi bitmiyor. Dünya erkeklere güzel. Kendi keline, göbeğine bakmadan Adriana Lima istiyor tipsizler.
Annem benim haftamda hep topallıyorKardeşimin eside acındırır kendini suram ağrıyor buram sızlıyor en son fıldır fıldır gezerken ağrımıyor herhalde biyerin diycem susuyorum.
Kvde de gündüzleri gezerdi. Aksam oğlu gelince soyle hastayım böyle hastayım sizlanip dururdu ben kimseyi pofpoflayamam kardeşim dumduk bi insanim ben. Canim yokmu ben niye sızlanmiyorum ya Onlarda sizlanmasin.
Simdide okuldaki iskurdan gelen abla acinip duruyor esini genc yasta kaybetmiş 3 çocukla kalmış. Sanirim etrafta nazlanacağı kimse yok. Uzuluyorum bi yerde de ama yinede gördüğüm yerde kaçıyorum saklambaç oynuyoruz okulda.. Dışarıdan bakınca Güzin ablaya mi benziyorum acaba
Acinan bir insan daha görmek istemiyorum.
Cok bunaldım imdat diye bagirasim var
Bereketli olsun caagnımSelâm kızlar
Kosusturmacali günler akip giderken diyelim:)
Yemek,bulaşık,çamaşır ayy bitmeyen ev işleri de cabasi.
2 gram altın aldım aylık birikime.
Bu ay gider listemiz epey kabarikti.
Doğrudur canım Bnm aklıma hiç o gelmedi genelde bizde hep bu şekil satın alınırbilezik 22 ayar oluyor genelde canim, en azindan benim bildigim o, onun icin biraz daha uygun.
Anladım.canim bn hiç 24 ayarı düşünmedim doğrusu genelde bizde hep 22 ayardır ondanO 22 ayar fiyatı,biz 24 ayar külçe altın alıyoruz canım.
Sanirim oyle ilgi çekmeye çalışıyorlar canim oyle kabul etmeliyiz ama bi yerde de ipler kopuyorAnnem benim haftamda hep topallıyor
Bacakları agrıyormus.
Tmm git dra anne diyorz yok pandemi var gidemezmis.
Düğün düğün gezdin bütün yaz diyorum ben artık
Bazı insanlar cidden seviyor hastayım demegi
canım2021 Hedeflerimiz
1. @mutlu1988 =12 çeyrek altın
2. A Asmin75 =250 €
3. S Saricivcivim1 =50 gram altın
4.karamelli_turta =70 gram altın
5.Cennetmeyvesii =50 gram altın
6. @minikkoala =12 gram altın +500 €
7.mavimli = 250 gram altın
8. @kahvemsi mutluluk =12 altin
9.okyonus =50 gram altın +1.000$
10.asivemai =5 çeyrek altın
11. @kronikuykucu =12 gram altın
12. @Nurov =30 gram altın
13. @planli =40 gram altın
14. @klbk33 =25 gram altın
15. @tatlu =70 gram altın
Ocak birikim listemiz
1. @tatlu=7 gram altın
2.asivemai =1 gram altın
3.Cennetmeyvesii =6 gram altın
4.karamelli_turta =2 gram altın
5.
6.
7.
8.
9.
10.
2020 yili 2. 6 aylik hedeflerimiz;
1.karamelli_turta =20 bin tl
2.mavimli =150 gram altın
3. @tatlu =15 bin tl
4. @kahvemsi mutluluk =6 adet altın
5.okyonus =6 cumhuriyet altin
6 @minikkoala =6 gram altın +400 €
7. @klbk33 =20 gram altın
8. @Huysuzd =10 çeyrek altın
9. @Nurov =30 gram altın
10. @blondemary =10 gram altın
11. @Gurbetci-NL =15 çeyrek altın
Kumbara birikimi 1 Eylül / 31 Aralik 2020
1.karamelli_turta
2. @kahvemsi mutluluk
3.Cennetmeyvesii
4.mavimli
5. A Asmin75
6. @Huysuzd
7. @minikkoala
8. @Sahandayumurta
9.asivemai
Olabilir cnm taleplerinize bağlıcanımkaramelli_turta 6 aylık hedefi tekrar yapmayı düşünüyor musunuz????
TesekkürlerSelam kizlar,
aksam aksam yine internetden 180€ luk alisveris yaptim.
Burda fena kar yagdi bugün, benim kiz sevincden uctu resmen tabikar tulumu yok. Dedik alalim birtane, bide cizme aldim kar icin. Kamik diye bir markanin indiriminden aldim, cok cok iyi isitiyormus o marka. Tulum 119€ dan 70€ ya düsmüstü, cizmedede 70 den 37€ya. Bide benim kislik kisa ceketim yok. 120 den 70€düsmüsdi birtanesi, onuda ekledim. Umarim bedenler tutar.
mavimli
limango diye bir sayfa var, marka ve kaliteli eysalari gayet uygun fiyata satiyorlar. Istersen bi göz at canim
Mavimlicim bana sormamışsın gerçi ama yazmak istedim.Tesekkürlerbakayim hemen.
Asmin alakasiz olacak ama bir cocuk daha düsünüyor musun? Ben artik 43 oldum ve bu cocuk fikri birden aklima girdi neden bilmiyorum
Aslinda hepinize de sordumMavimlicim bana sormamışsın gerçi ama yazmak istedim.
Kız sende birde ikiz var
Yine de düşünüyor musun aynı anda iki bebek büyütmek daha zor olsa gerek.
Bizim iki tarafin genlerinde de ikiz durumlari vardi ve bu yüzden çok tırsmıştım ikiz olacak diye
Itiraf ediyorum ödüm kopmuştu ikiz gelirse diyeAslinda hepinize de sordumher türlü fikre acigim. asminin yasi yasima yakin ya ondan ona özellikle sordum.
Ikiz iyi bence beraber oynuyorlar. Cook memnunum ben ikiz olmasindan. Tavsiye ederim
Ikizlerin kaç yaşında canimTesekkürlerbakayim hemen.
Asmin alakasiz olacak ama bir cocuk daha düsünüyor musun? Ben artik 43 oldum ve bu cocuk fikri birden aklima girdi neden bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?