- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #77.321
Ay ölcem laflara bakValla ben hiç cocuk istemiyodum aslinda.
İlkine komplo düzenlendi bana
Herkes soruyormus daha 5 aylık evlisin sorsunlar yani. Bizle evlenen akrabası hamileymiş falan etkilediler bunu.
Neyse kızım çok kardeş istedi. Arkadaşlarının kardesi olduğunda gider ağlardı.. yatacağında Allah bana kardeş versin diye dua ederdiTamam dedim hadi olsun.
Simdi de kavga ettiklerinde ben dua etmesem sen olmazdin ben istemeseydim sen olmazdın diye psikolojisini bozuyor oglusumun
Annem 3. Baskısı kuruyor her seferinde kavga ediyoruz ama kesinlikle olmaz yani manevi olarak gücüm yok. Bu adama 1 çocuğu daha heba edemem
Dun cocukalrla yürüyüşe çıktık diyorki küçük ne zaman taşınacaz. Büyükte diyorki babaannem ölmeden babam taşınmaz oğluuum.
Bende dedimki sizle yeni eve cikalim baban babaannen de kalsın. Oğlan diyorki olur anne hem televizyonda bize kalir
Yine yoğun bir haftaya başladık, şu gibi akıyor Zaman.
Dün evde ofiste kutlama yaptık.
Ailem ve arkadaşlarım ofise hediyelerini yollamış.
Kıyafet alanlar vardı onlar değişecek uygun zamanda.
Ofiste pasta kestik, evede kutu yollamislar.
Çiçek, çikolata, kahve, bir sürü kalem, ajanda hediye çeki bu en büyük sürpriz oldu, patron çanta+cüzdanı doğum gününü de düşünerek almış.
Nitekim gün bitti ve ben yine bal kabagina dönüşüp kaldığım yerden hayata devam ediyorum.
Aminn. cok alemler valla. Neyse azcikta olsa cekmisler banaAy alemlermiş valla çocuklarınallah hayırlı uzun ömür versin ikisinede inşallah hepimizin çocuklarına inşallah
Ya ben onların yanında bbaalriyla ilgili bisey konusmam kavga bile etmeyiz . Ama büyüdükçe biseyleri anlamaya başlıyorlar ve ilerde basimi alıp gitmem cok kolay olacak kendi kendini imha edecek adamAy ölcem laflara bak
Ben Alyanın yanında konusturmuyorm annemi.
Kociye saydırıyor.
Cocuga ögretmis babaya nasıl yapcn kızım diyo püüüü diyo oda:S
Ne olursa olsun babası konusma yanında dedikce inadına yapıyor.
Hayirli cumalardogum günün kutlu olsun plaza hanimi ya da külkedisi mi demeli
mavimli seninde dogum günün kutlu olsun saglikli mutlu bol altinli parali bi ömür diliyorum dostlar
Ben yine ise kaptirdim kendimi buralara giremedim
Herkese de hayirli cumalar dostlar
AhahahaAralik ayin kredi karti 1200€ tutdu ya. Ilk kez bukadar yüksek. Normalinde en fazla 200-300 olurdu. Bizim kiz bizim telefonlari düsüre düsüre, üzerine sular döke döke ikimizinde telefonlarini hal etti. Ikimizede 2 tane iphone 8 ismarladik o 780€ tuttdu, sonra kizin dolabi 240€, ezcane, Netflix, sac aldim ekmek icin, misafir gelmisdi 50€ Pizzaya derken 1200€. Bugünki alisverisde gelecek aya yandiyacak.
Bu arada hatirliyormusunuz arkadasim 1200€ luk krem bulmusduGitti kremin icindekilerini arastirdi, ona benzer icerikli kremler buldu. 350€ vermis, ama varya kiz 43 oldu gecen hafta, cildi genc kiz gibi.
Banada bir kismini atti kremlerin, ben hepsini degilde150€ luk cidden alip deniyecem. Nemlendirici var icinde, yüzüne sürüpde yüzünde biraktigin bir peeling. Yani yikamiyorsun yüzünden sürdükten sonra, bide türkcesi ne oldugunu bilmedigim birsey daha
Kendisi bide Vitamin c kullaniyor ve bana attigi kremin daha pahsli verzionunu.
Bakalim bendede ayni etkiyi yaratacak mi. Ise yararsa, hepinize linkleri stiyorum. Gorumun en güzel ciltli grubu olcaz dermisimPek birikimci yazilsr olmadi bunlar simdi ama idare edin artikin
Sagol kuzucm Allah razi olsunHayirli cumalar
Hep gel yine el
Canimcim gümüş hesabin mi var ben bi ara arastirmıatım gümüs yatirimi yapmayı her bankada bulunmuyorda acaba külce mi alsam evde tutsam filan diye de dusundüm sen nasil yapiyorsun biraz açar mısınMerhaba kizlar yıne aksam bu saat oldu koşturarak
Ben bu ara biraz gümüşe takınca kafayı bugun 10 gr daha aldim. Kumbara mont çanta nerde varsa döktüm her buldugum parayi birlestirdim
Ayyy koptum yeminle Alyanın püü olayınaAy ölcem laflara bak
Ben Alyanın yanında konusturmuyorm annemi.
Kociye saydırıyor.
Cocuga ögretmis babaya nasıl yapcn kızım diyo püüüü diyo oda:S
Ne olursa olsun babası konusma yanında dedikce inadına yapıyor.
bence de yapalımOlabilir cnm taleplerinize bağlı
Yapabilirim yani.
Evet canim bir-kac banka hariç yok gümüş hesabı. Ben de olanlardan biri vardi ona acayim dedim. Ama şu an 2 gün öncesine gore 50 kr falan düştü gram da. Bulunsun dedim....Bir-kac yorum okuyunca almak istedim açıkçası...Canimcim gümüş hesabin mi var ben bi ara arastirmıatım gümüs yatirimi yapmayı her bankada bulunmuyorda acaba külce mi alsam evde tutsam filan diye de dusundüm sen nasil yapiyorsun biraz açar mısın
Aşırı yükselmişti ve cok da düştü ama paraları tukettikkızlar altın 437 ah para yokki alalımmaaştan da kalmıyor malesef hepsının yeri var
Es de istemiyorsa zor zaten canim yaEsim asla istemiyorben de istiyorum muyum emin degilim. Böylece bu konu kapanir
burda paylasmak yasak mi? Degilse gruba atayim, yoksa özelden yazim. Yanliz belki bizde ayni etkiyi göstermezAhahahamerak ettim canim bende şu kremleri ilk fırsatta bizimlede paylasirsan sevinirim
ocak subat mart ben kapalıyım tatluAşırı yükselmişti ve cok da düştü ama paraları tukettik
Umarım bir süre sonra tamamen kapatmak zorunda kalmayız...Her geçen gün pahalılık beni korkutuyorocak subat mart ben kapalıyım tatlubütcede zami bile yerlestırdım düşün bugunlerimize daima şükür
kardesımın parası ben de 2gram aldım dun ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?