Ay ölcem laflara bak
Ben Alyanın yanında konusturmuyorm annemi.
Kociye saydırıyor.
Cocuga ögretmis babaya nasıl yapcn kızım diyo püüüü diyo oda:S
Ne olursa olsun babası konusma yanında dedikce inadına yapıyor.

dogum günün kutlu olsun plaza hanimi ya da külkedisi mi demeli
mavimli seninde dogum günün kutlu olsun saglikli mutlu bol altinli parali bi ömür diliyorum dostlar
Ben yine ise kaptirdim kendimi buralara giremedim
Herkese de hayirli cumalar dostlar

Ay alemlermiş valla çocukların allah hayırlı uzun ömür versin ikisinede inşallah hepimizin çocuklarına inşallah
Aminn. cok alemler valla. Neyse azcikta olsa cekmisler bana
Ya ben onların yanında bbaalriyla ilgili bisey konusmam kavga bile etmeyiz . Ama büyüdükçe biseyleri anlamaya başlıyorlar ve ilerde basimi alıp gitmem cok kolay olacak kendi kendini imha edecek adam

Hayirli cumalar
Hep gel yine el

Ahahaha merak ettim canim bende şu kremleri ilk fırsatta bizimlede paylasirsan sevinirim

Merhaba kizlar yıne aksam bu saat oldu koşturarak

Ben bu ara biraz gümüşe takınca kafayı bugun 10 gr daha aldim. Kumbara mont çanta nerde varsa döktüm her buldugum parayi birlestirdim
Canimcim gümüş hesabin mi var ben bi ara arastirmıatım gümüs yatirimi yapmayı her bankada bulunmuyorda acaba külce mi alsam evde tutsam filan diye de dusundüm sen nasil yapiyorsun biraz açar mısın

Ayyy koptum yeminle Alyanın püü olayına

Bi markete gittim Geldim kapanmadan
570tl tuttu 3 poşet sadece ben şok icinde pahali sadece tereyag ve sıvıyag vardi birde bulasik makinesi tableti. Onun dışında dise dokunur hicbisey yok ne olacak böyle bilmiyorum. Buyukbasta et kıyma tavuk falan almis 350de oraya vermis bir ay gitmez bile sebzeyi bile etli yerler çünkü.
Yarin arabası yap dedi butun tavuk almış.
Canımda börülce salatasi istiyor birde ondan yapayim.

Bu arada Bimin kadife tatlısına bayılıyoruz çocuklarla. Tavsiye ederim.

Lcwnin sitesinden kendime eşofman ve çorap cocuklra birer swetshirt ve yeğenime örümcek adamli çanta aldim 300tl tuttu. Buyukbasin kartından ödedim haberi yok

Konudan konuya geçmişim

Gece olmadan uyusak cok yorgun hissediyorum.

Akşam iş çıkışı kuaföre gidip saçımı boyattım.
Kafamı sarıp markete uğradım, kahvaltilik aldım sadece. Eksikleri online matketten bakarım yarın. Eve gelip duş aldım.
Yemek sonrası temizlik yaptık. Çamaşır yıkandı.
Haftasonu online eğitimim olacak, bu hafta çok yoğundu. Biraz da dinlenmeye vakit ayırmak istiyorum.

Canimcim gümüş hesabin mi var ben bi ara arastirmıatım gümüs yatirimi yapmayı her bankada bulunmuyorda acaba külce mi alsam evde tutsam filan diye de dusundüm sen nasil yapiyorsun biraz açar mısın
Evet canim bir-kac banka hariç yok gümüş hesabı. Ben de olanlardan biri vardi ona acayim dedim. Ama şu an 2 gün öncesine gore 50 kr falan düştü gram da. Bulunsun dedim....Bir-kac yorum okuyunca almak istedim açıkçası...

Ama şu an altin gram da hala düşüşte onu da takipteyim...Ayin 15 'in de pek para kalmayacak gibi. Birikimi erken yaptim bu ay

Ahahaha merak ettim canim bende şu kremleri ilk fırsatta bizimlede paylasirsan sevinirim
burda paylasmak yasak mi? Degilse gruba atayim, yoksa özelden yazim. Yanliz belki bizde ayni etkiyi göstermez bence bekleyin bende bi deniyeyim. Hepimiz para harcamiyalim birden

ocak subat mart ben kapalıyım tatlu bütcede zami bile yerlestırdım düşün bugunlerimize daima şükür
kardesımın parası ben de 2gram aldım dun ona.
Umarım bir süre sonra tamamen kapatmak zorunda kalmayız...Her geçen gün pahalılık beni korkutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…