Eşimle hesap kitap yapıyoruz şimdi.Eşim fiziki altın alalım diyor ben bankadan alma taraftarıyım bir dönem fiziki aldım bide biraz fiziki var.Siz ne şekilde alıyorsunuz?
Ben de çoğunluk bankada taksitle aldığım az bir miktar fiziki. Ama hangisi satarken daha iyi bilmiyorum cnm
Ben evde biriktirme konusunda tedirginim bunun da etkisi var. Yoksa fiziki gibi guzel görüntü bir şeye degisilmez

Eşimle hesap kitap yapıyoruz şimdi.Eşim fiziki altın alalım diyor ben bankadan alma taraftarıyım bir dönem fiziki aldım bide biraz fiziki var.Siz ne şekilde alıyorsunuz?
alırken hep fızıkı aldm canım sımdı alamıyorum alsam fiziki alırdım

Ben de çoğunluk bankada taksitle aldığım az bir miktar fiziki. Ama hangisi satarken daha iyi bilmiyorum cnm
Ben evde biriktirme konusunda tedirginim bunun da etkisi var. Yoksa fiziki gibi guzel görüntü bir şeye degisilmez
Fiziki bozarken daha çok zarar ettirdi bana.Bide ben ev için yapılandırma için 4 ay sonra biraz bozacağım banka daha mantıklı geliyor bana.Dediğin gibi evdede güven sorunu var anneme bıraktım elimde olanları.Arada çeyrek falan alayım fiziki ben çok almayım en iyisi.Bilezik param olsa keske bilezik alsam en güzel fizikiMart’ta doğum günüm taksitle bir bilezik patlatayım ben en iyi çok canım çekiyor benim bilezik

Yes make up yeaa
Dur bakalim aldim ama beğenirim umarım.
No make up derken bende makyaj yok demek istedim kizz yoksa yapin tabi severiz make up.
Sadece eyelinerim var oda daha aksam olmadan yok oluyo gozumden cok masrafsız bi hatunum
Senin porselen makyaj yapmış gibi cildin var tabi no make up
Yok kuzum ya pandemide çenemde ve burnumun kenarlarında ergenler gibi sivilceler cikti ve izleri kaldı doğal olarak. Moralim bozuluyor madeleb kullaniyoum insallah ise yarar
Ben bankadan aliyorum cnm evde sadece bileziğim ve günlük takılarim var. Evde tutmaya korkuyorum

Bozarken zarar çok oldumu canım?Benim çeyrekler falan baya zarar ettirdi bana grama göre.Yaşadığım yerlemi alakalıydı acaba?
sımdı şöyle canım ben biriktirirken kuyumcudan 24 ayar külçe gram aldım, banka hesabında da satıldıgı varsayılan 24 ayar külçe zaten. o yuzden ceyrek kadar zararı olmuyor.
bankanın esprisi kuyumcudan daha uyguna satıyor bı mıktarda olsa.
ama ben fiziki almayı daha dogru buldugum için kuyumcudan almayı tercıh edıyorum

Külçe mantıklı bak külçe olabilir 24 ayar

Neden illede fiziki acikla cok merak etti ben. Bilmediğim bisey mi var yoksam

Fiziki alınca insana daha bir şevk geliyor bende ev için bozdum bozmadan önce çıkarıp sever bakardım

külçe de kuyumcuda var zaten canım 1-5-10-20-50 bırıktırdıkce tümletebılıyorsun. alırken 22 ayar olmamasına dıkkat et sadece, 22 ayar daha uygun oluyor bozarken daha cok farkı oluyor
Tamam onu araştıracağım canım çok sağol

dini hassasıyetlerden dıyelim canım arastırmıstım. tabi herkes dilediği gibi yapabılır cok girmek ıstemıyorum konuya sonra konu degısebılıyor
Bana özelden yazabilir misin al sat dışında bankada tutmanın sıkıntısı yok diye biliyorum

Şöyle olacak 50tane cumhuriyet altını keseyle çıkarıp seveceğiz ah ne güzel olur
Kulağıma sesleri bile geldi
ben hala bileziklerimi saygıyla anıyorum gittiii caaanım bilenziklerim gitttiii neyseki eve gitti
Benimde 120gr bileziklerini dükkana kamyona gitti 40gr 22 ayar setimide araba alirken bozdurdum. Neyseki 40gr mega bilezik aldim ama oda tek olunca sangirdamiyo

ben hala bileziklerimi saygıyla anıyorum gittiii caaanım bilenziklerim gitttiii neyseki eve gitti
Benimde birazı eve birazı arabaya gitmişti.Eşime kızdıkça özel günlerde kendime 10-20gr bilezik aldım onlar var benimde düğünden birsey kalmadıEn son evlilik yıldönümünde kendime 10gr bilezik aldımDarısı doğum günümeYaza 10.yıl dönümü artık kendime elmas falan almam lazım 6yıl koca yolu gözledim kolay değil çocuğu büyüttüm adam hazıra kondu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…