- 28 Mart 2020
- 6.386
- 24.797
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #77.361
No make upIş çıkışı birde market yaptik yarin çıkmayız hiç olmazsa.
Zira soğukta çıkmayı hiç sevmiyorum.
Bu arada göz makyaji temizleyicimi değiştirdim bu kez çünkü gratisin loreal ile satış anlaşması bitmiş.
Tavsiye üzerine simple aldim bu kez,nivea da önerdi ama niveanin ürünlerini pek beğenmiyorum ben genelde.
Umarim memnun kalirim yüzde 40 indirime de denk geldim
Siz göz makyaji temizleyici olarak ne kullaniyorsunuz?
canim bizim kiz vegan ve doga ve hayvanlari cok sevdigi icin, o zaten temiz ürünler seciyorMarka yaz araştıralım. İçerik helal mi değil mi bilmeden ben almam zaten. Öyle deli içerikler var ki bazılarında insan olan kullanmaz.
No make up
Simple ürünleri begeniliyor canim ben günlük nemlendiricisini aldım memnunum.
Kardeşim kullanıyor makyaj temizleyicilerini memnun oda içeriği diğerlerine gore temiz demisti
vallahi rossmanon yüz yikama jeli varya isana markadi, 99 kurus burdaNo make up
Kardeşim kullanıyor makyaj temizleyicilerini memnun oda içeriği diğerlerine gore temiz demisti
Ben devallahi rossmanon yüz yikama jeli varya isana markadi, 99 kurus burdaonla tüm yüzümü yikiyorum, rimmelde öyle gidiyor
Dedigin kremi de bi araştirayim canimBen sinozun altın parçacıkli setini aldım.
Bir haftadır düzenli kullanıyorum, yeni favorim tavsiye ederim.
Şu işler ve hastalık biraz düzelsin anlima botoks yaptıracağım net karar verdim, ince cizgiler var ve rahatsız ediyor beni. Kremle,serumla iki üç ayda bir farklılık olmazsa yaptıracağım bu sefer
Pazt ye artmaz insallah canimSelam kızlar
Ben geçen hafta yoğunluktan altın almaya vakit bulamamıştım, şansıma düştü.
Pazartesi alacağım umarım.
Yuz yogoasi da yapiyorumDedigin kremi de bi araştirayim canimben collagen destegi aliyorum 2 aydır kayısı cekirdeği yağı kullaniyorum bi süredir de yüzyogasina da basladim 1 ayı gecmistir o da aklimda dolgu yaptirmka da var benim alnimda degilde kaş aralarimda ve nazolabial çizgilerim belli oralari doldurtsam mi diyorum
Ben de çiçeklere bakamiyorum, işe başladığımda gelen çiçeklerden eve getirdiklerim pertKendimden başka canlı yaşamıyor yanımda. orkideler soldu bakamadım cok uzgunum. Kedi köpek falan da intihar eder Allah korusun
Ohhh sihhatler olsun balım
Senin bu şirkete her gecen gün aşık olmaya basliyorum
Bizim müdür de kaloriferi yakmıyor fatura gelmesin diyedaha ne kadar dayanabilirim bilmyorum cinnet is loading
AhahahaYuz yogoasi da yapiyorum
Aklıma geldikçe waaaaaaw diyorum
Gel beraber botoksa gidelim ya,en net çözüm
Bende çiceklere bitkilere bakamiyorum unutup solduruyorumBen de çiçeklere bakamiyorum, işe başladığımda gelen çiçeklerden eve getirdiklerim pert
Doğumgünü nde gelen orkideyi de getirdim bakalım o nasıl olacak.
Şimdi böyle düşününce köpek fikri de yanlış geldi ya daha cicek bakamıyorum
Simple ürünleri güzel, bu aralar çok satilanlarda var hep. Ben el kremini önceki işte çok kullanırdim.Iş çıkışı birde market yaptik yarin çıkmayız hiç olmazsa.
Bu arada göz makyaji temizleyicimi değiştirdim bu kez çünkü gratisin loreal ile satış anlaşması bitmiş.
Tavsiye üzerine simple aldim bu kez,nivea da önerdi ama niveanin ürünlerini pek beğenmiyorum ben genelde.
Beni de sürekli yaptırmak fikri geriyorAhahahadoğal görünmez diye korkuyorum canimcim yoksa haklisin en net çözüm gibi onu da dusunebilirim aslinda dolgu botoks biraz daha bekleyebilir gibi de bazen gaza geliyorum
Senin porselen makyaj yapmış gibi cildin var tabi no make upNo make up
Aynen kuzu dur azcik daha etraflica düsunelim diger cabalarimizin sonuclarini biraz bekleyip görelim oyleBeni de sürekli yaptırmak fikri geriyor
Yoksa bir uzman buldum.
Sonuçları da çok iyi ama dur bakalım azıcık daha düşünelim
bioderma sensibıo h2o kullanıyorum belki 5 yıldır turtişim asırı memnunum alırken büyük şişelerinden alıyorum bi alana bi bedava olacak sekılde kampanyalı aylarca yetiyor asla yaglı his, cıkarmama gıbı sıkıntım olmadıIş çıkışı birde market yaptik yarin çıkmayız hiç olmazsa.
Ben de yazın bir ara yapıyorsam dedim sonra frenledim kendimi dur virüs bitsin dedim...Istanbul da iki yerle görüştüm oldukça tanınan yerler bir tane de burda görüştüm...Beni de sürekli yaptırmak fikri geriyor
Yoksa bir uzman buldum.
Sonuçları da çok iyi ama dur bakalım azıcık daha düşünelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?