- 28 Mart 2020
- 6.386
- 24.797
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #77.401
Ya çok kalın olduğundan mütevellit görgüsüz gibi olmayim diyeYanına arkadaş lazım öyle zevkli olmaz
ay ev alırken herkes seti de sat sat dedi dedim ev bıtınce napcam seti derim kesın bıda alamam satmıcam dedım mınnoslarım bi onlar kaldı elimddKulağıma sesleri bile geldi
Benimde 120gr bileziklerini dükkana kamyona gitti 40gr 22 ayar setimide araba alirken bozdurdum. Neyseki 40gr mega bilezik aldim ama oda tek olunca sangirdamiyo
Satma dursun ozaman. Benim satma sebebim 22 ayar olduğundan midir pek bi cirkindiay ev alırken herkes seti de sat sat dedi dedim ev bıtınce napcam seti derim kesın bıda alamam satmıcam dedım mınnoslarım bi onlar kaldı elimdd
buz topikce estetige kaycaz bu gidisleDedigin kremi de bi araştirayim canimben collagen destegi aliyorum 2 aydır kayısı cekirdeği yağı kullaniyorum bi süredir de yüzyogasina da basladim 1 ayı gecmistir o da aklimda dolgu yaptirmka da var benim alnimda degilde kaş aralarimda ve nazolabial çizgilerim belli oralari doldurtsam mi diyorum
Dalgami geçiyorsun kız benim elit yasantimla.Ben de yazın bir ara yapıyorsam dedim sonra frenledim kendimi dur virüs bitsin dedim...Istanbul da iki yerle görüştüm oldukça tanınan yerler bir tane de burda görüştüm...
Ama süreklilik istediği doğru ve gercekten ciddi bir bütçe gerekli botoks dolgu birlikte destekleniyor çünkü..
Senin plaza belki yapar kahvesi çıtlat konuyu
benim yüz ifadem okurken:Dalgami geçiyorsun kız benim elit yasantimla.
Ama hemen söyleyeyim benim plaza çoktan el atmış zaten bu konuya
iki daire yanımızda ünlü bir güzellik merkezi var, estetisyeni ile gorustum. Bizim yönetimin hatunlarıda ona yaptırıyor.
Ve daha da bombesi sağlık sigortamizda bir madde var, orada ayarlayıp bir kismini sigortadan alıyorlar.
Yani yaza neden olmasın diyorum
Aç karnına uyunmaz bari süt iç tarçınlıSaat 4 gibi yemiştim biseyler
Su an o kadar acimki karnim gurulduyo
Ben şeytana uymadan gidip yatayim
Iyi geceler bayyyysss
Evde aralıklı oruc dene canim cabuk faydasını goruyosunkızlar ben de guya dıyete basladım ama tabi yalancı diyet
ay eskıden yıyecegımı yerdım ılave bıse ıstemezdi canım evlendıkten sonra bı ıstahım arttı dogumdan sonra bıraz daha sımdı tavan resmen yaa kendımı dızgınleyemıyorum devamlı canım bıseler yemek ıstıyor abarti bi kılom yk ama gıtgıde sısıyorum yani
diyetısyene gtmek ıstıyorum butce ayıramıyorum dedim ama sart oldu artk ya para verınce bu darlıkta uyarım dıye dusunuyorum
devlete bı kere gttım dogru durust ılgılenmıyolar zaten su ortamda hastaneye gtmek ıstemıyorum
Bn fiziki alıyorum canım takıp takistiriyorumEşimle hesap kitap yapıyoruz şimdi.Eşim fiziki altın alalım diyor ben bankadan alma taraftarıyım bir dönem fiziki aldım bide biraz fiziki var.Siz ne şekilde alıyorsunuz?
Valla süper kahvemsi sen degerlendir bu fırsatları kesinlikle...Dalgami geçiyorsun kız benim elit yasantimla.
iki daire yanımızda ünlü bir güzellik merkezi var, estetisyeni ile gorustum. Bizim yönetimin hatunlarıda ona yaptırıyor.
Ve daha da bombesi sağlık sigortamizda bir madde var, orada ayarlayıp bir kismini sigortadan alıyorlar.
Valla süper kahvemsi sen degerlendir bu fırsatları kesinlikle...Dalgami geçiyorsun kız benim elit yasantimla.
Canim ben 5 gündür If yapiyorum ama ev de olmak beni zorluyor. Aslında ben geçen özele de gittim. Devletle arasında fark yoktu...Yerine gore değişiyor...kızlar ben de guya dıyete basladım ama tabi yalancı diyet
ay eskıden yıyecegımı yerdım ılave bıse ıstemezdi canım evlendıkten sonra bı ıstahım arttı dogumdan sonra bıraz daha sımdı tavan resmen yaa kendımı dızgınleyemıyorum devamlı canım bıseler yemek ıstıyor abarti bi kılom yk ama gıtgıde sısıyorum yani
diyetısyene gtmek ıstıyorum butce ayıramıyorum dedim ama sart oldu artk ya para verınce bu darlıkta uyarım dıye dusunuyorum
devlete bı kere gttım dogru durust ılgılenmıyolar zaten su ortamda hastaneye gtmek ıstemıyorum
Yakışır vallaBenimde birazı eve birazı arabaya gitmişti.Eşime kızdıkça özel günlerde kendime 10-20gr bilezik aldım onlar var benimde düğünden birsey kalmadıEn son evlilik yıldönümünde kendime 10gr bilezik aldım Darısı doğum günüme Yaza 10.yıl dönümü artık kendime elmas falan almam lazım 6yıl koca yolu gözledim kolay değil çocuğu büyüttüm adam hazıra kondu
Clinique yüz temizleyiciyi merak ettim kuzum.Simple ürünleri güzel, bu aralar çok satilanlarda var hep. Ben el kremini önceki işte çok kullanırdim.
Nivea Cellular serisi gece,gündüz, uyku maskesi, kağıt maskesi kullanıyorum. Gayet başarılı buldum.
Yüz ve göz temizleme de güzel.
Clinique yüz temizleme jelini tek geçerim, biraz pahalı ama genel olarak ürünleri çok iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?