Kulağıma sesleri bile geldi

Benimde 120gr bileziklerini dükkana kamyona gitti 40gr 22 ayar setimide araba alirken bozdurdum. Neyseki 40gr mega bilezik aldim ama oda tek olunca sangirdamiyo
ay ev alırken herkes seti de sat sat dedi dedim ev bıtınce napcam seti derim kesın bıda alamam satmıcam dedım mınnoslarım bi onlar kaldı elimdd

ay ev alırken herkes seti de sat sat dedi dedim ev bıtınce napcam seti derim kesın bıda alamam satmıcam dedım mınnoslarım bi onlar kaldı elimdd
Satma dursun ozaman. Benim satma sebebim 22 ayar olduğundan midir pek bi cirkindi kurtulmak istedim açıkçası arabamı alirken isime yaradı. Zaten 1i 3 parçalı 1i 4 parçalı 14 ayar set aldim onlari kullaniyorum.
Setin birini taksitle almıştım 11 yil once
Birini de oğlum doğunca altınlarını satıp almıştım
O yüzden gelinime takacağım o seti

buz topikce estetige kaycaz bu gidisle

Dalgami geçiyorsun kız benim elit yasantimla.
Ama hemen söyleyeyim benim plaza çoktan el atmış zaten bu konuya
iki daire yanımızda ünlü bir güzellik merkezi var, estetisyeni ile gorustum. Bizim yönetimin hatunlarıda ona yaptırıyor.
Ve daha da bombesi sağlık sigortamizda bir madde var, orada ayarlayıp bir kismini sigortadan alıyorlar.
Yani yaza neden olmasın diyorum

benim yüz ifadem okurken:

Ben evde altın saklamayı çok riskli buluyorum önceki evde hırsız kabusunu yaşadım malum.
Onun için bankadan alıyorum, evden sonra fiziki aldıklarımi annemin kasaya gonderdim.
Eski iş yerinde etrafımda kuyumcu çoktu arada fiziki alıp ataya çeviriyordum, burada kuyumcu da yok bankaya devam.

kızlar ben de guya dıyete basladım ama tabi yalancı diyet
ay eskıden yıyecegımı yerdım ılave bıse ıstemezdi canım evlendıkten sonra bı ıstahım arttı dogumdan sonra bıraz daha sımdı tavan resmen yaa kendımı dızgınleyemıyorum devamlı canım bıseler yemek ıstıyor abarti bi kılom yk ama gıtgıde sısıyorum yani
diyetısyene gtmek ıstıyorum butce ayıramıyorum dedim ama sart oldu artk ya para verınce bu darlıkta uyarım dıye dusunuyorum
devlete bı kere gttım dogru durust ılgılenmıyolar zaten su ortamda hastaneye gtmek ıstemıyorum

Evde aralıklı oruc dene canim cabuk faydasını goruyosun

Valla süper kahvemsi sen degerlendir bu fırsatları kesinlikle...
Plazayi ben de sevdim bak girmeden bilmeden

Valla süper kahvemsi sen degerlendir bu fırsatları kesinlikle...
Plazayi ben de sevdim bak girmeden bilmeden
Canim ben 5 gündür If yapiyorum ama ev de olmak beni zorluyor. Aslında ben geçen özele de gittim. Devletle arasında fark yoktu...Yerine gore değişiyor...

Bir de şu var cnm sporsuz hepsi yalan... sporu yapacaksin mideni suya boğacaksın

Yakışır valla
Akilli hatunsun kiz maşallah

Clinique yüz temizleyiciyi merak ettim kuzum.
Bir de diadermine yorumlari da iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…