burda paylasmak yasak mi? Degilse gruba atayim, yoksa özelden yazim. Yanliz belki bizde ayni etkiyi göstermez bence bekleyin bende bi deniyeyim. Hepimiz para harcamiyalim birden
Marka yaz araştıralım. İçerik helal mi değil mi bilmeden ben almam zaten. Öyle deli içerikler var ki bazılarında insan olan kullanmaz.

Günaydin kızlar hepinize iyi h sonları calısan arkadaşlarıma da iyi çalışmalar
Selam kızlar
Hormonlar tavan mi yaptı, bebe sohbeti dönmüş
Allah isteyene versin diyorum
Bu aralar ben de bir köpek sahiplensek bakabilir miyiz düşüncesindeyim.
Bir Jack Russell, pıtı pıtı guzel olmaz mı
Bende son 2 senedir fena halde köpek sahiplenmek istiyorum canım evdeki kediciğim keamiyor artık da henüz cinsine karar veremedim ama küçük ya da orta ırk olabilir belki tabi bunun için önce taşınamamız lazım müstakil bir bahçeli bir ev var hayalimde

Cok tesekkürler kuzum hangi bankadan açtırdın peki ben sepet olsun ve elimdeki ufak tefek bozullullari kumbarayi oarada biriktireyim diyordum da
Haklısın altın güzel düsmüsken alım zamanı ancak ben bi sure daha ciddi bir birikim yapamam canım arabamın taksiti devam ediyor da belki dayanamaz 1 gr ya da 1 ceyrek alabilirim

burda paylasmak yasak mi? Degilse gruba atayim, yoksa özelden yazim. Yanliz belki bizde ayni etkiyi göstermez bence bekleyin bende bi deniyeyim. Hepimiz para harcamiyalim birden
Tamam canimcim nasil istersen
Özelden de yazabilirisn kesim kararini verdiginde
Ama hani bi araştirma da yapmak istemistim hemen almam heralde elimdeki kremleri bitirmeden

Bezelye yemeği yaptım tarhana corbam var bide brokoli haşladım 3 kase sütlaç var bugün yeter.Çok şükür Allah’aAllah bugünlerimizi aratmasın.Nevresimleri değiştirip bir makinada renkli çamaşır atacağım sonra kurutmaya atar kaldırırım.
Keyif saati yaptım şimdi

Eklentiler

• F3D1CB8E-5454-48EF-9FBE-C0B0214C61D2.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 45
Yaaa bak dedim aklima geldi
Internet taahütlü bitiyor ödeme miktarı artacak gelecek ay
Ben de bazı vitaminleri aldim gecen hafta 250 ye yakin ödedim...
Şimdilik gratis kişisel bakım idare eder...3 gündür aklım hesap kitapta ya daha da sıkacağım ya da birikimi azaltacağım cunku zamnlar fatura artışları cok etkiliyor

Turtisim vitaminleri daha ne kadar kullanacağız ya valla sıkıldım.
Bu işyerinde şirket alıyor vitaminleri maddi olarak yükünden kurtuldum en azından

Tamam canimcim nasil istersen
Özelden de yazabilirisn kesim kararini verdiginde
Ama hani bi araştirma da yapmak istemistim hemen almam heralde elimdeki kremleri bitirmeden
Ben sinozun altın parçacıkli setini aldım.
Bir haftadır düzenli kullanıyorum, yeni favorim tavsiye ederim.
Şu işler ve hastalık biraz düzelsin anlima botoks yaptıracağım net karar verdim, ince cizgiler var ve rahatsız ediyor beni. Kremle,serumla iki üç ayda bir farklılık olmazsa yaptıracağım bu sefer

Ortalığı topladık, online eğitime girdim.
Yemek yaptım uzun bir aradan sonra
Tarhana, barbunya, et sote, pilav, soslu sebze sote. Birkaç gün goturur bizi.
Zaten pazartesi de detoksa başlıyorum, eksikleri sanaldan söyledim. Yine iki poşet şeye dünya kadar para odedik
Buzlugum epey azalmaya başladı.
İki aydır yemeklik neredeyse hiç almadım kış sebzeleri eşim sevmez. Kalanlar nisana kadar yeter umarım.

Selam kızlar
Hormonlar tavan mi yaptı, bebe sohbeti dönmüş
Allah isteyene versin diyorum
Bu aralar ben de bir köpek sahiplensek bakabilir miyiz düşüncesindeyim.
Bir Jack Russell, pıtı pıtı guzel olmaz mı
Kendimden başka canlı yaşamıyor yanımda. orkideler soldu bakamadım cok uzgunum. Kedi köpek falan da intihar eder Allah korusun
Ohhh sihhatler olsun balım
Bu işyerinde şirket alıyor vitaminleri maddi olarak yükünden kurtuldum en azından
Senin bu şirkete her gecen gün aşık olmaya basliyorum
Bizim müdür de kaloriferi yakmıyor fatura gelmesin diye daha ne kadar dayanabilirim bilmyorum cinnet is loading

Beybisi kullandığım,herşeye dikkat etmeye çalıştığım hâlde beni buldu baksana.
Daha kullaniriz cnm.
Arkadaşım d vit hergün, c vit iki günde bir kullanın dedi bundan sonrasi için.

Vitaminler çok pahalı tatlucum.
Biz d vitlerde bitmiş olsaydi 500 tutardı bu ay.

Iş çıkışı birde market yaptik yarin çıkmayız hiç olmazsa.
Zira soğukta çıkmayı hiç sevmiyorum.

Bu arada göz makyaji temizleyicimi değiştirdim bu kez çünkü gratisin loreal ile satış anlaşması bitmiş.
Tavsiye üzerine simple aldim bu kez,nivea da önerdi ama niveanin ürünlerini pek beğenmiyorum ben genelde.
Umarim memnun kalirim yüzde 40 indirime de denk geldim
Siz göz makyaji temizleyici olarak ne kullaniyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…