- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #77.341
Marka yaz araştıralım. İçerik helal mi değil mi bilmeden ben almam zaten. Öyle deli içerikler var ki bazılarında insan olan kullanmaz.burda paylasmak yasak mi? Degilse gruba atayim, yoksa özelden yazim. Yanliz belki bizde ayni etkiyi göstermezbence bekleyin bende bi deniyeyim. Hepimiz para harcamiyalim birden
O hicbir zaman istemedi cocuk. Yani evlendikten 9 sene sonra anca ikna ettimEs de istemiyorsa zor zaten canim ya
Bende son 2 senedir fena halde köpek sahiplenmek istiyorum canım evdeki kediciğim keamiyor artık daSelam kızlar
Hormonlar tavan mi yaptı, bebe sohbeti dönmüş
Allah isteyene versin diyorum
Bu aralar ben de bir köpek sahiplensek bakabilir miyiz düşüncesindeyim.
Bir Jack Russell, pıtı pıtı guzel olmaz mı
Cok tesekkürler kuzumEvet canim bir-kac banka hariç yok gümüş hesabı. Ben de olanlardan biri vardi ona acayim dedim. Ama şu an 2 gün öncesine gore 50 kr falan düştü gram da. Bulunsun dedim....Bir-kac yorum okuyunca almak istedim açıkçası...
Ama şu an altin gram da hala düşüşte onu da takipteyim...Ayin 15 'in de pek para kalmayacak gibi. Birikimi erken yaptim bu ay
Tamam canimcim nasil istersenburda paylasmak yasak mi? Degilse gruba atayim, yoksa özelden yazim. Yanliz belki bizde ayni etkiyi göstermezbence bekleyin bende bi deniyeyim. Hepimiz para harcamiyalim birden
Ayyy koptum yeminle Alyanın püü olayına
Yaaa bak dedim aklima geldiSelâm kızlar
Altınlar,gümüşler, kremler,alışverişler, bakimlar daimi olsun
Bende bugün 90 tl interneti ödedim.
Vitaminlerimizi aldım 200tl.
Gratis alışverişimi toplu yapıorum genelde bu kez sadece acil ihtiyaçları aldim 85 tl.
Turtisim vitaminleri daha ne kadar kullanacağız ya valla sıkıldım.Selâm kızlar
Altınlar,gümüşler, kremler,alışverişler, bakimlar daimi olsun
Bende bugün 90 tl interneti ödedim.
Vitaminlerimizi aldım 200tl.
Gratis alışverişimi toplu yapıorum genelde bu kez sadece acil ihtiyaçları aldim 85 tl.
Ben sinozun altın parçacıkli setini aldım.Tamam canimcim nasil istersen
Özelden de yazabilirisn kesim kararini verdiginde
Ama hani bi araştirma da yapmak istemistim hemen almam heralde elimdeki kremleri bitirmeden
Kendimden başka canlı yaşamıyor yanımda. orkideler soldu bakamadım cok uzgunum. Kedi köpek falan da intihar eder Allah korusunSelam kızlar
Hormonlar tavan mi yaptı, bebe sohbeti dönmüş
Allah isteyene versin diyorum
Bu aralar ben de bir köpek sahiplensek bakabilir miyiz düşüncesindeyim.
Bir Jack Russell, pıtı pıtı guzel olmaz mı
Ohhh sihhatler olsun balımAkşam iş çıkışı kuaföre gidip saçımı boyattım.
Kafamı sarıp markete uğradım, kahvaltilik aldım sadece. Eksikleri online matketten bakarım yarın. Eve gelip duş aldım.
Yemek sonrası temizlik yaptık. Çamaşır yıkandı.
Haftasonu online eğitimim olacak, bu hafta çok yoğundu. Biraz da dinlenmeye vakit ayırmak istiyorum.
Senin bu şirkete her gecen gün aşık olmaya basliyorumTurtisim vitaminleri daha ne kadar kullanacağız ya valla sıkıldım.
Bu işyerinde şirket alıyor vitaminleri maddi olarak yükünden kurtuldum en azından
Beybisi kullandığım,herşeye dikkat etmeye çalıştığım hâlde beni buldu baksana.Turtisim vitaminleri daha ne kadar kullanacağız ya valla sıkıldım.
Bu işyerinde şirket alıyor vitaminleri maddi olarak yükünden kurtuldum en azından
Vitaminler çok pahalı tatlucum.Yaaa bak dedim aklima geldi
Internet taahütlü bitiyor ödeme miktarı artacak gelecek ay
Ben de bazı vitaminleri aldim gecen hafta 250 ye yakin ödedim...
Şimdilik gratis kişisel bakım idare eder...3 gündür aklım hesap kitapta ya daha da sıkacağım ya da birikimi azaltacağım cunku zamnlar fatura artışları cok etkiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?