Gunaydinn.
4 gramcık altın aldım yükselir diye ama dusuyor. Uzun vadeli yatirim fikrini desteklemiyorum.
Yakın zaman için altın kuru tahmini ne olur varmi fikri olan?
Onu bilen alim olur zaten.Hepimiz bekliyoruz ciğerci kedisi gibi
Uzun vadeli yatırım candır ya. 140 tan aldığım gramlar 450 olmuş,biz topikce al yat yapıyoruz.

Plaaaza hanfendisi olarak vizyon sahibi olduğumu göstermem lazım ama
Dünya turu hayalletimde üst sırada
Bir öncesi tren ile Kars'a gitmek
Euro dolar kac para haberin varmiplazaya girdin diye sabancilara mi dahil oldun yoksa
Yazacak kelime bulamadım
Allah ıslah etsin
Amin
Allah sana sabir versin
Amin
Oyle canim. Allaha havale hepsi
yufkayi bu kez cekmedim gecen haftaninki var, ama yagli ekmek bu haftanin ve bukez süper oldu, kat kat acildi resmen
Eline sağlık canim

Teşekkür ederim uykucu
Kredi ile aldık cnm.
Allah yardimciniz olsun kuzum
Bende 24 ayligina kredi cekmistim 2019 mayista kismetse bu mayista bitiyor saglik olsun işimiz olsun basladik mi devami geliyor Allah yardim ediyor tekrar iyi günlerde kullanin

Onu bilen alim olur zaten.Hepimiz bekliyoruz ciğerci kedisi gibi
Uzun vadeli yatırım candır ya. 140 tan aldığım gramlar 450 olmuş,biz topikce al yat
Hahah bilenler oluyor ya ekonomi dövizle ciddi ilgilenen arkadaslar var burda :)
oo 140 tan aldigina gore epey zaman olmus o altinlar birikeli 500 kusurlere ciktiginda satsaydin keske ben pismanim altin hesabimi o zaman bozmadigima simdi de yukselmiyo

Ben çıkacağını bildigimde dünya iyi kötü istikrar içindeydi. Piyasa okunabiliyordu. Şu an kim ne dese inanmam. Benim düşüncem çıkacağı yönünde. Öyle ya da böyle.
Al sat yapmak,parayı büyütmek risk almayı sevenlerin harcı. Ben garanticiyim. Dursun bir kenarda,ne zararı var. Öyle çok büyük miktarlarda alım yapmıyoruz zaten. Altınla oynayıp terste kalan,müthiş zarar eden cok insan var. O yüzden hemen lazım olmayacaksa al tavsiyesi veriyoruz burada.

Sabah erkenden sağlık ocağına gittim
Tahlil verdim
Demir ve kolesterol icin
Umrarim biri yükselip diğeri dusmustur
Güzel kilo verdin, kolestrolun bence düşmüştür canım.
Venatura bende işe yaradı,demirim düştükçe kullanıyorum arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…