- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #77.601
Sağolasın kuzucum.Allah yardimciniz olsun kuzum
Bende 24 ayligina kredi cekmistim 2019 mayista kismetse bu mayista bitiyorsaglik olsun işimiz olsun basladik mi devami geliyor Allah yardim ediyor tekrar iyi günlerde kullanin
Altin bu ara düşüşte ama sen bilirsin cnmAltın 436tl olmuş düşüş sürüyor.Maaştan hemen almayıp beklesemmi
Mayıs’ta yapılandırma yapacagım ya düşerse değer kaybeder diye korkuyorum şansa artıkAltin bu ara düşüşte ama sen bilirsin cnm
HoşgeldinizGunaydinn.
4 gramcık altın aldım yükselir diye ama dusuyor. Uzun vadeli yatirim fikrini desteklemiyorum.
Yakın zaman için altın kuru tahmini ne olur varmi fikri olan?
Ben geçen yıl yapilandirma yapacağım zamanlarda tlde beklemiştim risk almayayım diye ama sen bilirsinMayıs’ta yapılandırma yapacagım ya düşerse değer kaybeder diye korkuyorum şansa artıkPara TL de durunca gıdıklıyor beni altın al dolar al diye
Ben bu ayda alayım artık aldıklarımı unutup 4ay TL biriktirip yapılandırma yapayım en iyisi dediğin gibi risk almayayım heyecana gerek yok zaten yüksekten aldım hep bozarsam zarar suanBen geçen yıl yapilandirma yapacağım zamanlarda için tlde beklemiştim risk almayayım diye ama sen bilirsin
Kalp ve diğer iç organlara baktırdın mı güzelim. Neden yüksek yani. Elde bir veri var mı, şundan diyebileceğin.Dusmemis canim ya
Bol yürüyüş yap dedi dr
Demirde biraz yukselmis
Tesekkur ederim hosbulduk:)Hoşgeldiniz
Uzun vadeli birikim olacaksa üzülmeyin derim.
Biz genelde altin tercih ediyoruz ama karar sizin.
Kendinizden biraz bahseder misiniz tanışalım.
Bence altın 5 10 15 yillik yatirim aracı.Tesekkur ederim hosbulduk:)
Altin bende tercih ediyorum ama uzun zamanda hesapladigimda cok da kar getirmedi gibi. Uzun dedigim 2 sene bu arada. 2 sene degilde daha uzun zaman altin kenarda kaldiginda o da vadesine gore kar getirmiyor. Al sat yapmayı dusunuyorum riskli ama bu sekilde kar edenler kadar zarar edenler de oluyor. Dolar bi firliyor bi dusuyor. Alakasiz belki ama gecen sene otomobilden kar edenler oldu atiyorum 40 binlik araci 80 90 binlere sattilar. Yatirim yapmak sans isi kesinlikle surekli takipte kalmak lazim :)
Pandemiden oturu oldu bu otomobil fiyatlarindaki yukselis de. Nerden bilinecek.. elin çinlisinden dunyaya virus yayilacak da tum dunyanin ekonomisi etkilenecek de ithal araclarin giris cikisi azalacak da otomobil fiyatlari firlayacak. :)Bence altın 5 10 15 yillik yatirim aracı.
2006da evlendim ben ve çeyrek altın 50 tl idi.
Hatta 35ten 50ye fırlamıştı o dönem.
Şu an 700 kusur.
Ama araç önceden yatirim aracı olarak görülmediği hâlde son 2 yilda o da değer kazandı bence de :) ikiye katladi.
Aaaa once bana ugrasin senle yakınmışız cnmCanın sağolsun turtisimeski sariyerli yeni izmitliyim
Bize se 150 elektrik geldi. Su 40 i gecmezFaturalar geldi dün.
Elektrik 145,
Su 90 tl.
Ya canim ben de de 10 kere ne iş yapiyorsun diyesorma huyu var çünkü unutuyorumGünaydin canlarhepinize güzel bir gun diliyorum
Henüz okuyamadim dün aksamdan beri yazdıklarınızı hepinize sevgilerbende işten fırsat buldukça yazarim
Yok baktirmadim da en kısa sürede dahiliyeye yol görünüyor zannimcaKalp ve diğer iç organlara baktırdın mı güzelim. Neden yüksek yani. Elde bir veri var mı, şundan diyebileceğin.
Gecmis olsun canimYok baktirmadim da en kısa sürede dahiliyeye yol görünüyor zannimca
Sagolasin canımcimSağolasın kuzucum.
Maalesef borçsuz birşey olmuyor.
Ev kredisinin bitmesine çok var ama araç da ihtiyaç bize
Senin borç bitmiş sayilir bu güzel haber
Tamam kuzucumAaaa once bana ugrasin senle yakınmışız cnm
Ya canim ben de de 10 kere ne iş yapiyorsun diyesorma huyu var çünkü unutuyorum
Benimde elektrik 110 geldi bu ayBize se 150 elektrik geldi. Su 40 i gecmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?