- 28 Mart 2020
- 6.386
- 24.797
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #77.801
Afiyet olsun kuzulara. Sen de bir kase yoğurt ye istersen canım. Ben de az yersem acıkıyorum,en kötü yoğurt, meyve yiyip kapatıyorum akşamı.Bugun pazara gittim. Kvnın pazar arabasını kullanıyordum hem kırık hem çuvalı yirtikti bugun pazar arabası aldim 70tl oraya verdim pazarda da 90 lira harcadım.
Muz Çilek almistim aksam waffle yaptim yediler ama çilek cok tatsizmis birdaha almam bu mevsimde
Bende sınava gitmeden yemek yemiştim 5 gibi
Su an deli gibi acıktım
Sağol güzelimBereketli olsun
Güle güle kullansin küçük
Gecmis olsun büyüğe
oyun bozucuHepimiz korona olurduk sonra
Benimki de dayanamadı zatenDaha az insan alan geniş çocuklar daha iyi büyüyor...
Ben de istiyorum da beyfendi hiç yapamaz öyle yerlerde..
Çok sevindim Asmin cim . İyi komşu herkese nasip olsun. Akrabadan önce derdine onlar yetişiyor, sağolsunlar.selam kizlar,
bugün karsi kapi komsum kiziyla bize geldi. Kizlarin arasinda sadece bir kac ay var. Sık sık görüstürelim kızları dedik. Türk komşumda tabagımı geri yolladı kızıyla. Hashaslı sekerpare yapmış koymuş. Eli fena lezzetli.
Ardındanda arkadaş 4 yaşındaki kızıyla geldi bizi aldı. Cocukları kayak kaymaya götürdük.
Özelikle kızım için çok güzel bir gündü.
Marketde 26€ harcadım geldim akşam.
Uçuyor bu faturalardır gercektennn ama çok gelmiş yaaaa.Elektrik faturam geldi tam 300tl
Bu ay fazla sarj olmusum demekki
Yani ne yapmış olabilirim 300tl lik ya inanamıyorum herkesten farklı ne yapıyorum acabaUçuyor bu faturalardır gercektennn ama çok gelmiş yaaaa.
Ama çok güldüm sana ...
PesKıçına don alamayan adam iPhone almis 7500tlye
300tl gelen faturaya uzulmeyi bıraktım su an itibariyle
Ben de yaklaşık o kadar bekliyorum. Bizim ayın 1 i , 2 si gibi geliyor.Yani ne yapmış olabilirim 300tl lik ya inanamıyorum herkesten farklı ne yapıyorum acaba
Cok gülme kiz başına gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?