Hic bakmayayım 25 lira indirim kapayim derken 200tlden olurum gibime geliyor
Genelde öyle oluyor

K klbk33
nerdesin sen bakim? Dön yuvaya çabuk. Özlettin kendini yeterince
İş çocuklar ev koşturmacadayım hep. çocuklar epey uğraştırıyor. Tırnak yemeye başladı miniğim. Neden böyle oldu anlamaya çalışıyorum. kilo da aldım epey. Acil vermem lazım.. Yufkalar paylaşılmış sizin evrak işleri de bitmiyor bir türlü. Yine koşturmuşsun. Kız da büyümüştür.

Hepiniz iyisinizdir umarım. Geçmişi okuyamadım..

Bu arada kızlar kışlıklar hep indirime girmiş. Ben çoğu şeyi sezon sonu alırım. Bakmak isteyenler bakabilir.

Bu arada ben birikim işini büyüttüm.

Hic bakmayayım 25 lira indirim kapayim derken 200tlden olurum gibime geliyor
Genelde öyle oluyor
benim çizme ihtiyacım vardı. 2 tane aldım 1 tane parasına.. Yine aynı parayı verdim ama Birkaç yıl kullanırım bunları.

Kıçına don alamayan adam iPhone almis 7500tlye
300tl gelen faturaya uzulmeyi bıraktım su an itibariyle
Evde o kadar acil beyaz eşya ihtiyacı varken gidip alıyorsa böyle telefon falan pes yaniii...Ya da işleri iyiyse al beyaz eşyaları yazdır üstüne borcu... Bak sabah sabah hırslandım günaydın demeden

Günaydın kizlarr

Şampuan stoğu azaldı devam ediyorsa bakayım

Tırnak yeme baskıcı bir tuvalet eğitimi ya da baskı ile karşılaşması sonucu olan bir şeydir genelde...
Kolay gelsin çocuklarla arkadaşım
Birikimin bereketli olsun çok çok artsın.. Bizlere de tavsiye yazarsan sevinirim...

Halka arzlara katılıyorum. 3 5 geliyor. En azından nakitten kullanmıyorum.
Çok inatçı bi çocuk. Nasıl büyüyecek bilmiyorum. Yapma dediğim şeyi 1kez yapıp dener mutlaka hergün yeni bişey ile geliyorlar.

Acı şeffaf cila sürmüştüm benimki de koparıyordu dişiyle. Bıraktı cila sonrası. O da çok inatçı bir çocuktu. Şablon bu mu yoksa.

Kıçına don alamayan adam iPhone almis 7500tlye
300tl gelen faturaya uzulmeyi bıraktım su an itibariyle
Benimki de dün ayakkabı almıs kendine
Sordm senin ekram 300 tl ye oluyor diyo,icimden dedim yaptıraydın ozman.
Al birini vur ötekine

benim çizme ihtiyacım vardı. 2 tane aldım 1 tane parasına.. Yine aynı parayı verdim ama Birkaç yıl kullanırım bunları.
Gule gule kullan canim
90 gelmişti sonra 180 geldi. Estim gürledim sonra ödedim alıştım...Bak sen de alışacaksın
Hahaha alıştım bile banane odesin
Neyyy
Witch yanlışlık olabilir mi acaba ,neden o kadar yüksek gelmiş
Bilemedim kuzum
Değişen hiçbir şey yok extra kullandigim
Bizim termosifon elektrikli. cok çimdik hehalde

98tl sebze meyve alışverişim tuttu pek birşeyde almadım alsam 200 giderdi kesin.
Günlük pastörize süt 5.90tl di bugün 7.90tl olarak gördüm şok oldumOğluşa peynirli çubuk alıyordum oda 1.25tl den 1.75tl ye çıkmış daha bakınsam bulurdum kesinAçık sütçü var oradan alacagım süt bir kaç gün yetecek yogurt var oda en son 5tl di bakalım kaç oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…