- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #77.841
Sağol canımGule gule kullan canim
Hahaha alıştım bile banane odesin
Bilemedim kuzum
Değişen hiçbir şey yok extra kullandigim
Bizim termosifon elektrikli. cok çimdik hehalde
Halka arz nasıl oluyor canım biraz açıklarmısın?Halka arzlara katılıyorum. 3 5 geliyor. En azından nakitten kullanmıyorum.
Çok inatçı bi çocuk. Nasıl büyüyecek bilmiyorum. Yapma dediğim şeyi 1kez yapıp dener mutlakahergün yeni bişey ile geliyorlar.
Borsa ile hisse alınıp satılıyor. Riski az. YtdHalka arz nasıl oluyor canım biraz açıklarmısın?
Çocuklarda merak duygusu her zaman var. Yapma etme şeklinde ifadeler yerine yapmama sebebini açıklayıp başka bir şeye yönlendirmeye çalışınHalka arzlara katılıyorum. 3 5 geliyor. En azından nakitten kullanmıyorum.
Çok inatçı bi çocuk. Nasıl büyüyecek bilmiyorum. Yapma dediğim şeyi 1kez yapıp dener mutlakahergün yeni bişey ile geliyorlar.
Internet bankacılığı ile alınan çeşitli hisseler var sanırım onu diyorsunuz al sat yapıyorsunuz yanlış mi anladimBorsa ile hisse alınıp satılıyor. Riski az. Ytd
Aynen. Abartmadan alıp sattım 2 kez.Internet bankacılığı ile alınan çeşitli hisseler var sanırım onu diyorsunuz al sat yapıyorsunuz yanlış mi anladim
Tavsiye edebileceğiniz komedi filmi civar mi kızlar
Sen iyi olda gerisi hsl olur canimİş çocuklar ev koşturmacadayım hep.çocuklar epey uğraştırıyor. Tırnak yemeye başladı miniğim. Neden böyle oldu anlamaya çalışıyorum. kilo da aldım epey. Acil vermem lazım.. Yufkalar paylaşılmış sizin evrak işleri de bitmiyor bir türlü. Yine koşturmuşsun. Kız da büyümüştür.
Hepiniz iyisinizdir umarım. Geçmişi okuyamadım..
Bu arada kızlar kışlıklar hep indirime girmiş. Ben çoğu şeyi sezon sonu alırım. Bakmak isteyenler bakabilir.
Bu arada ben birikim işini büyüttüm.
Bugün banada mesaj geldi bankadan bir firma halka arz yapıyormuşta ondan sordumBorsa ile hisse alınıp satılıyor. Riski az. Ytd
Kolay gelsin Asmin.Selam canlar,
okuyup bitirdim. Kizim uyudu, simdide evi temizleyip, yine döncem buraya
EvetBugün banada mesaj geldi bankadan bir firma halka arz yapıyormuşta ondan sordumama biraz araştırma yaptım, bu sene halka arzlarda talep çok olmuş, kişi başı arz düşmüş filan diyorlar.Mesela 100 lot isteyene 5-10 lot filan düşmüş.Sen alırkende öylemi oldu?
Bereketli olsun cnmAynen. Abartmadan alıp sattım 2 kez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?