- 22 Kasım 2012
- 1.110
- 5.296
- 358
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #77.861
Ama çok tatlilar bunlar bayildimKızlar kedi evleri işe yarıyormuş. Alırken girmezler belki dedim ama soğukta giriyor bu yavrucuklar. Hep altın olmaz biraz da merhamet,hayvan sevgisi biriktirelim.Sokaktaki bütün canlar ilgimize muhtaç bu havalarda.
Eki Görüntüle 2765883
Çok güzel vermişsin maşallah. Kilolar yerleşmeden gitsin.Günaydın kızlar
Erken kalktı bıcırık, uyuttum sonra da ben uyuyamadım. Gün içinde uyumamaya çalışıyorum ama zorlanıyorum biraz.
Bugün diyetisyenime gideceğim bakalım sınav sonuçları nasılbaşladığımdan beri 4.900 kg verdim kaldı 7.100 kg
Hiç kaçamak yapmıyorum, tam saatlere uyabilseydim daha çok giderdi muhtemelen ama öğün kaçırıyorum sürekli. Şu dönemde daha fazla kilo almamam mucizeydi. Belki önümüzdeki ay listeye kendim devam ederim bakalım. Son zamanlarda verdiğim en doğru karar diyetisyene başvurmak oldu gerçekten. 2 gr altın da alabilirdim o paraya ama neyse
Karameller biraz büyük 3 kardeş,gri olan da 3 yavru resmi atmıştım yazın, onlardan biri. Anneleri bıraktı artık,biz besliyoruz. Çok şekerler,çok. Bunlardan başka yetişkin 7 tane daha var mahallede. Çok güzel insanlar var,sırayla herkes bakıyor. Ben hastalanirlarsa ilaç vs temin edip tedavilerini yapıyorum elimden geldiğince. Mama su koymak kolay zaten. Ama ona bile çok ihtiyaç var. Bir öğün bile besleseniz onlar için büyük bir şey.Ama çok tatlilar bunlar bayildim
Allah kabul etsin güzel niyetini.
Petshoptan mi aldin yuvayı.
Kaç aylik oldu bu şirinler?
Bak sen şimdi 10 dolar alırsın sildirme turtayakaramelli_turta canım bana ocak ayı için +3 gr daha yazar mısın?? Ayrıca da bana 10 $ yazmışsın ama ben 10 dolar almadım :)
Ben de baktım.biraz bugünKizlar selam kac gündür "yatirimdan hic anlamiyorum" topigine takiliyorum, borsa hakkina süper bilgi veriyor arkadaslar akliniza olsun.
Sende mi BrütüsKizlar selam kac gündür "yatirimdan hic anlamiyorum" topigine takiliyorum, borsa hakkina süper bilgi veriyor arkadaslar akliniza olsun.
Kızlar kedi evleri işe yarıyormuş. Alırken girmezler belki dedim ama soğukta giriyor bu yavrucuklar. Hep altın olmaz biraz da merhamet,hayvan sevgisi biriktirelim.Sokaktaki bütün canlar ilgimize muhtaç bu havalarda.
Eki Görüntüle 2765883
HarikaYuvayı Hepsiburada dan aldım. Fiyatları uygun,kolay monte oluyor. Su geçirmez malzeme. İçine minder diktim elyaftan, sıcacık uyusunlar diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?