Günaydın kızlar

Erken kalktı bıcırık, uyuttum sonra da ben uyuyamadım. Gün içinde uyumamaya çalışıyorum ama zorlanıyorum biraz.

Bugün diyetisyenime gideceğim bakalım sınav sonuçları nasıl başladığımdan beri 4.900 kg verdim kaldı 7.100 kg

Hiç kaçamak yapmıyorum, tam saatlere uyabilseydim daha çok giderdi muhtemelen ama öğün kaçırıyorum sürekli. Şu dönemde daha fazla kilo almamam mucizeydi. Belki önümüzdeki ay listeye kendim devam ederim bakalım. Son zamanlarda verdiğim en doğru karar diyetisyene başvurmak oldu gerçekten. 2 gr altın da alabilirdim o paraya ama neyse

Ama çok tatlilar bunlar bayildim
Allah kabul etsin güzel niyetini.
Petshoptan mi aldin yuvayı.
Kaç aylik oldu bu şirinler?

Çok güzel vermişsin maşallah. Kilolar yerleşmeden gitsin.

Ama çok tatlilar bunlar bayildim
Allah kabul etsin güzel niyetini.
Petshoptan mi aldin yuvayı.
Kaç aylik oldu bu şirinler?
Karameller biraz büyük 3 kardeş,gri olan da 3 yavru resmi atmıştım yazın, onlardan biri. Anneleri bıraktı artık,biz besliyoruz. Çok şekerler,çok. Bunlardan başka yetişkin 7 tane daha var mahallede. Çok güzel insanlar var,sırayla herkes bakıyor. Ben hastalanirlarsa ilaç vs temin edip tedavilerini yapıyorum elimden geldiğince. Mama su koymak kolay zaten. Ama ona bile çok ihtiyaç var. Bir öğün bile besleseniz onlar için büyük bir şey.
Lütfen buradan okuyan arkadaşlar süt ve kılçık,kemik vs vermeyin. Bir yavrumuzun damağı delindi kemik yemeye çalışırken. İyilik yapalım derken zarar vermeyelim masumlara. Sütü de sindiremiyor bünyeleri. Bağırsakları bozuluyor.

Colombre ne güzel bir kalbin var Aslinda böyle şeylerin taktir edilmeyecek kadar normal davranişlar olması gerekir.
O canlar adına teşekkür ederim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…