- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #77.881
Al bari 10 $karamelli_turta canım bana ocak ayı için +3 gr daha yazar mısın?? Ayrıca da bana 10 $ yazmışsın ama ben 10 dolar almadım :)
Merhaba, katıl o zaman aramiza bizde seni takip edelimMerhaba hanımlar. Yazdan beri takip ediyorum arada bir yazdıklarınızı ve artık ben de altıncıyım. Bu ay 2 gram altın alabildim. Toplam 17 gram oldu.
Sorma biz de 2021 in birikim hedefinin neredeyse tamamini borsaya yatirip.yatirmama konusunda dusunme asamasindayiz. 1 haftaya karar vericez. Ben hic anlamiyorum.borsadan. Esim.de öğrenme asamasinda. Bakalim insaalalh dogru karari verebilirizBDV de “ Yatirimdan Hic Anlamıyorum “ başlığına denk geldim, çıkamıyorum. Her an borsaya girebilirim kızlar
Aaa sütü bn bilmiyordum bnm annemin ineği var 15 e yakin da kedisi var boyle sokak kedileri yemek vere vere alıştırdı eve saatlerini biliyorlar annemin inegi sagdigi saatleri doğrusu annem sutu içeri götürmeden onlatin leğenlerini doldurur o olmasa yogurda ekmek doğrar verir bnde diyim süt verme o zaman bu kedilerde sana o dünyada yoldaş olsunlar insallah yüreği güzel insanKarameller biraz büyük 3 kardeş,gri olan da 3 yavru resmi atmıştım yazın, onlardan biri. Anneleri bıraktı artık,biz besliyoruz. Çok şekerler,çok. Bunlardan başka yetişkin 7 tane daha var mahallede. Çok güzel insanlar var,sırayla herkes bakıyor. Ben hastalanirlarsa ilaç vs temin edip tedavilerini yapıyorum elimden geldiğince. Mama su koymak kolay zaten. Ama ona bile çok ihtiyaç var. Bir öğün bile besleseniz onlar için büyük bir şey.
Lütfen buradan okuyan arkadaşlar süt ve kılçık,kemik vs vermeyin. Bir yavrumuzun damağı delindi kemik yemeye çalışırken. İyilik yapalım derken zarar vermeyelim masumlara. Sütü de sindiremiyor bünyeleri. Bağırsakları bozuluyor.
Aaa görmedim seni orda gizli takipcisin anlasilanBDV de “ Yatirimdan Hic Anlamıyorum “ başlığına denk geldim, çıkamıyorum. Her an borsaya girebilirim kızlar
Canım ne güzel annen var.Aaa sütü bn bilmiyordum bnm annemin ineği var 15 e yakin da kedisi var boyle sokak kedileri yemek vere vere alıştırdı eve saatlerini biliyorlar annemin inegi sagdigi saatleri doğrusu annem sutu içeri götürmeden onlatin leğenlerini doldurur o olmasa yogurda ekmek doğrar verir bnde diyim süt verme o zaman bu kedilerde sana o dünyada yoldaş olsunlar insallah yüreği güzel insan
Uzaktan olmaz,her gün bekleriz.Merhaba hanımlar. Yazdan beri takip ediyorum arada bir yazdıklarınızı ve artık ben de altıncıyım. Bu ay 2 gram altın alabildim. Toplam 17 gram oldu.
Kesinlikle haklısın.Herkes gücü yettiğince bir şeyler yapmaya mecbur aslında. Bu bizim insan olma sorumluluğumuz.Colombre ne güzel bir kalbin var Aslinda böyle şeylerin taktir edilmeyecek kadar normal davranişlar olması gerekir.
O canlar adına teşekkür ederim sana
Özlettin bu ara kendini.Aaa görmedim seni orda gizli takipcisin anlasilan
Bizde eskiden öyle biliyorduk ama Boncuk beyimizi veterinere götürünce bilgilendik.Canım ne güzel annen var.Maalesef süt enfeksiyona sebep oluyor kedilerde,laktozu sindiremedikleri için. Yoksa severler kediler sütü. Bayıla bayıla içerler. Kuru mama alabilse annen çok makbule geçer.
Ayy cok güzeelKızlar kedi evleri işe yarıyormuş. Alırken girmezler belki dedim ama soğukta giriyor bu yavrucuklar. Hep altın olmaz biraz da merhamet,hayvan sevgisi biriktirelim.Sokaktaki bütün canlar ilgimize muhtaç bu havalarda.
Eki Görüntüle 2765883
Bennde buay 800 falan bekliyorm hep en yüksekte 4-5 te yandıGünaydın kızlar.
Doğalgaz faturası geldi 603 tl.
Bekliyordum bu kadar zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?