BDV de “ Yatirimdan Hic Anlamıyorum “ başlığına denk geldim, çıkamıyorum . Her an borsaya girebilirim kızlar
Sorma biz de 2021 in birikim hedefinin neredeyse tamamini borsaya yatirip.yatirmama konusunda dusunme asamasindayiz. 1 haftaya karar vericez. Ben hic anlamiyorum.borsadan. Esim.de öğrenme asamasinda. Bakalim insaalalh dogru karari verebiliriz

Aaa sütü bn bilmiyordum bnm annemin ineği var 15 e yakin da kedisi var boyle sokak kedileri yemek vere vere alıştırdı eve saatlerini biliyorlar annemin inegi sagdigi saatleri doğrusu annem sutu içeri götürmeden onlatin leğenlerini doldurur o olmasa yogurda ekmek doğrar verir bnde diyim süt verme o zaman bu kedilerde sana o dünyada yoldaş olsunlar insallah yüreği güzel insan

Canım ne güzel annen var. Maalesef süt enfeksiyona sebep oluyor kedilerde,laktozu sindiremedikleri için. Yoksa severler kediler sütü. Bayıla bayıla içerler. Kuru mama alabilse annen çok makbule geçer.

Colombre ne güzel bir kalbin var Aslinda böyle şeylerin taktir edilmeyecek kadar normal davranişlar olması gerekir.
O canlar adına teşekkür ederim sana
Kesinlikle haklısın.Herkes gücü yettiğince bir şeyler yapmaya mecbur aslında. Bu bizim insan olma sorumluluğumuz.

Canım ne güzel annen var. Maalesef süt enfeksiyona sebep oluyor kedilerde,laktozu sindiremedikleri için. Yoksa severler kediler sütü. Bayıla bayıla içerler. Kuru mama alabilse annen çok makbule geçer.
Bizde eskiden öyle biliyorduk ama Boncuk beyimizi veterinere götürünce bilgilendik.
Düzenli mama aliyorum canlara, hava soğuk yeterince zaten birde açlıkla daha zorlasmasin.
Ama bahsettiğin şu yuvadan da alacağım çok güzel.

Günaydın kızlar hepinize hayirlı cumalar
Ne güzel kaynatmışsınız okuya okuya geldim kaç gündür uğrayamadım hepinizi tek tek alıntilayamiyorum kedilerden sokak hayvanlarından birikmden borsadan 10 $ dan bahsesilmiş hepiniz çok güzel kalplisiniz hepinizi gormeden cok seviyorum inanin

Ayy cok güzeel
Simdi sizden görüp baktım28 tl trendyolda.
2 tane siparis vereceğim bende.
Bizim de mahallenin bir kedisi var Fatos,4.kata benim daireye cıkıyor hayvan :)
Sandalyem eskimisti daire kapısına onu koymustım ,gelip yatıyordu ,atmıslar
1 tane sokak kapısına ,1 tane de daire kapıma koyacagım alıp.
İlham verdin cnm saolasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…