Günaydın canlar...
Bugün biraz kendimi rahatlamış hissediyorum
Biraz ev işleri yapacağım
Hepinize sağlık mutlu huzur dolu gün hafta diliyorum...
Uzaktan eğitim zordu.
Artik dinlenme vaktin cnm
Çocuklar da ders,ödev olmayacağı için memnun.
Tabi boş birakmam ben onları da

Özlettin bu ara kendini. Bize de yaz,neler yapıyorsun.
Takıma ugrayamadim . Nasıl gidiyor kilo verme durumları mavimlim.
Canim bu aralar KK ya cok giremedim. Yarisma takimina ara verdim. Erken menapoza girdim sanirim bu ay regl olmadim gecti gitti. Sistim tabi.

Pazara gittim geldim. Sebze fiyatları meyveyi geçmiş. Pırasa, brokoli, karnıbahar 8 TL idi. 100 TL harcadım ama öyle dolu dolu bir alışveriş de değildi yani. Marketlerin sebze reyonunda daha uygun fiyatlar var ve tek tek seçebiliyorsun. Oysa ben pazardan üreticiden almak istiyorum. Küçük esnaf kazansın,köyden getiren insana destek olalım diyorum. Bir yerlere gidiyoruz ama sonu hayrolsun ne diyelim.

Canim bu aralar KK ya cok giremedim. Yarisma takimina ara verdim. Erken menapoza girdim sanirim bu ay regl olmadim gecti gitti. Sistim tabi.
Ay bir menapozumuz eksik mavimlim ya. Bana da bir süredir ateşler basıyor ara ara. 20 günde bir periyodum. Olması bir dert olmaması bin. Demir depolarım dayanmıyor döngü sıklığına. Kadınlık zor zanaat kızlar. Erkekler yatsın kalksın şükretsin hallerine.

Canım ne güzel annen var. Maalesef süt enfeksiyona sebep oluyor kedilerde,laktozu sindiremedikleri için. Yoksa severler kediler sütü. Bayıla bayıla içerler. Kuru mama alabilse annen çok makbule geçer.
Sende öylesin inanki Söylerim canım ben alabilirse alsın

Kızlar nabersiniz?

Colombre ne güzel kadınsın ya maşallah sana

Acayip yoruldum bugün, çocuklar uyudu ve şimdi salonuma bakıyorum evde düğün yapılmış sanki

2 hafta önce 44₺ ye aldığım kahveyi bugün 59₺ye aldım, ayakta alkışlamak istiyorum bu hızlı yükselişi 2 silme yemek kaşığı koyuyordum şimdi 1.5 silme kaşığı koydum, ben de gramaj indirimi yapıyorum

Selam kızlar
Bu hafta jet hiziyla geçti.
Bir cuma klasiği olarak yemek sonrası temizlik ve çamaşır işini hallettik.
Haftasonu eğitimlerim var.
Gelirken de markete uğradım. İki poşet şeye dünyanın parasını verdik resmen
Bu yoğun tempoda yemek düzenimiz de çok bozuldu. Haftasonu yemek için de plan yapmalıyım.
Yemek kartını markette kullandım bu ay.
Bir ara detaylı hesap kitap da yapmalıyım.
Bu ay zam ayı bana da birşey yapacaklar mi merakla bekliyorum

5,45 tl ye aldığım Türk kahvesini bugün 8,55 TL ye gördükten sonra artık sasirmayacagim hiçbir artışa
Tabi neye biraz fazla talep olsa hemen zam...Zevk icin ictigimiz kahveyi de içmeyelim...Ben her ay artan harcamlarla artik sadece moral bozuklugu yasıyorum

Kolay gelsin Asmin.
Benim alt komşum da hep gece iş yapardı,biz 3 e kadar sesinden uyuyamazdik Asmin cim. İlla gidiyor ses. Komşularınla sorun yaşama diye yazıyorum,yanlış anlama.
sesiz isleri gece hal ediyorum canim, fayans silme tuvslet, banyo. Yer silme gibi

bu sene cocuklar hic bir yerde verimli egitim göremediler. Hakkinda hayirlisi oldun kizinin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…