- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #77.901
Ah soma baby , kış gelince böyle.Bennde buay 800 falan bekliyorm hep en yüksekte 4-5 te yandı
Uzaktan eğitim zordu.Günaydın canlar...
Bugün biraz kendimi rahatlamış hissediyorum
Biraz ev işleri yapacağım
Hepinize sağlık mutlu huzur dolu gün hafta diliyorum...
Canim bu aralar KK ya cok giremedim. Yarisma takimina ara verdim. Erken menapoza girdim sanirim bu ay regl olmadim gecti gitti. Sistim tabi.Özlettin bu ara kendini.Bize de yaz,neler yapıyorsun.
Takıma ugrayamadim . Nasıl gidiyor kilo verme durumları mavimlim.
hahhha yok canım ben tl çalışıyorumAl bari 10 $
Bereketli olsun canım
Oyle cahil, oyle cahilim ki borsa konusunda! Bildiğim tek şey zamanında varını yoğunu bastıranlarAaa görmedim seni orda gizli takipcisin anlasilan
Ay bir menapozumuz eksik mavimlim ya.Canim bu aralar KK ya cok giremedim. Yarisma takimina ara verdim. Erken menapoza girdim sanirim bu ay regl olmadim gecti gitti. Sistim tabi.
Sende öylesin inankiCanım ne güzel annen var.Maalesef süt enfeksiyona sebep oluyor kedilerde,laktozu sindiremedikleri için. Yoksa severler kediler sütü. Bayıla bayıla içerler. Kuru mama alabilse annen çok makbule geçer.
Sen yine de pek boş bırakma yeterince her şeye zamanları varUzaktan eğitim zordu.
Artik dinlenme vaktin cnm
Çocuklar da ders,ödev olmayacağı için memnun.
Tabi boş birakmam ben onları da
5,45 tl ye aldığım Türk kahvesini bugün 8,55 TL ye gördükten sonra artık sasirmayacagim hiçbir artışaHaberlerde bir yerde 300 ürüne zam gelecek diyordu
Tabi neye biraz fazla talep olsa hemen zam...Zevk icin ictigimiz kahveyi de içmeyelim...Ben her ay artan harcamlarla artik sadece moral bozuklugu yasıyorum5,45 tl ye aldığım Türk kahvesini bugün 8,55 TL ye gördükten sonra artık sasirmayacagim hiçbir artışa
sesiz isleri gece hal ediyorum canim, fayans silme tuvslet, banyo. Yer silme gibiKolay gelsin Asmin.
Benim alt komşum da hep gece iş yapardı,biz 3 e kadar sesinden uyuyamazdik Asmin cim. İlla gidiyor ses. Komşularınla sorun yaşama diye yazıyorum,yanlış anlama.
bu sene cocuklar hic bir yerde verimli egitim göremediler. Hakkinda hayirlisi oldun kizinin canim.Büyük kızımın okulu açılıyormuş haftaya . Çok sevindim. Online ile 12. Sınıf çok zor.
Hazirana kadar sorunsuz giderse iyi bir üniversite nasip olur diye düşünüyorum. Herşeyin hayırlısı.
kiz kalsin bence...git 10 dollarida al bencekaramelli_turta canım bana ocak ayı için +3 gr daha yazar mısın?? Ayrıca da bana 10 $ yazmışsın ama ben 10 dolar almadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?