- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #77.921
canim esin ögrenme asamasindasa eger, bence tüm birikimle girismeyn. Riski dagitsaniz daha iyi olmaz mi?Sorma biz de 2021 in birikim hedefinin neredeyse tamamini borsaya yatirip.yatirmama konusunda dusunme asamasindayiz. 1 haftaya karar vericez. Ben hic anlamiyorum.borsadan. Esim.de öğrenme asamasinda. Bakalim insaalalh dogru karari verebiliriz
yok canim 4 subata ertelendi, o tarihde kesin degilmis.
canim kesin hamilelik yoksa, bi doktora görün derimCanim bu aralar KK ya cok giremedim. Yarisma takimina ara verdim. Erken menapoza girdim sanirim bu ay regl olmadim gecti gitti. Sistim tabi.
insallah yaparlar canim. Baksana haftasonularin bile yok. Hak ediyorsun zamiSelam kızlar
Bu hafta jet hiziyla geçti.
Bir cuma klasiği olarak yemek sonrası temizlik ve çamaşır işini hallettik.
Haftasonu eğitimlerim var.
Gelirken de markete uğradım. İki poşet şeye dünyanın parasını verdik resmen
Bu yoğun tempoda yemek düzenimiz de çok bozuldu. Haftasonu yemek için de plan yapmalıyım.
Yemek kartını markette kullandım bu ay.
Bir ara detaylı hesap kitap da yapmalıyım.
Bu ay zam ayı bana da birşey yapacaklar mi merakla bekliyorum
Ya canım inşallah eşin de işlerini düzene koyar...is konusu sıkıntılı olunca olmuyor kendimizden biliyorum...Okuyup butirdim sayfalari.
Bizdede yeni gelismeler var. Ben is basvurularina basliyacagim bu haftasonu. Özelikle bellediyeye girmege calisacagim. Memur olarak olmasada yine en garanti isveren. Ben is bulursam, esim isden cikacak. Onun is yeri pek güvenilir degil. Iki günfür onun isiyle yasadiklarimizi anlatsam...neyse cok uzun sürer onun icin, özeti: ben is bulcam, esim kiza bakcak.
Eylülde kiz ana okula giderse, esimde is ariyacak yeniden.
Kagit islerim böylece yine devam ediyor
Bir kac gün yogun olcam, fazla ugruyamam buraya belki. Merak etmeyin beni yani. Isleri hal edip döncem
Evet aslinda bizim de tam olarak tereddut ettigimiz nokta bucanim esin ögrenme asamasindasa eger, bence tüm birikimle girismeyn. Riski dagitsaniz daha iyi olmaz mi?
Gönlünüze göre olsun insaallah AsmincimOkuyup butirdim sayfalari.
Bizdede yeni gelismeler var. Ben is basvurularina basliyacagim bu haftasonu. Özelikle bellediyeye girmege calisacagim. Memur olarak olmasada yine en garanti isveren. Ben is bulursam, esim isden cikacak. Onun is yeri pek güvenilir degil. Iki günfür onun isiyle yasadiklarimizi anlatsam...neyse cok uzun sürer onun icin, özeti: ben is bulcam, esim kiza bakcak.
Bir kac gün yogun olcam, fazla ugruyamam buraya belki. Merak etmeyin beni yani. Isleri hal edip döncem
Cok tesekkurler. Ne kadar nazik bir mesaj. Anlasilmak cok guzel. Toplumumuzda bir kesim farkli dusunse de,ben bir öğretmen olarak kazandigim her kurusun helal oldugunu biliyorum sukur. Herkes icin cok cok zor bir dönem.Bir an önce son bulmasi dileklerimle❤Öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller. Zor bir dönem atlattilar. Öğretmenlerimiz bizim çocuklarımız için kendilerini,evlerini,çocuklarını bile ihmal ettiler,farkındayız. Görevini canla başla yapan tüm çalışanların hakkı ödenmez.
Yok hamilelik. Doktorumu da aradim kimse cevaplamadi gene arayacagim haftaya.canim kesin hamilelik yoksa, bi doktora görün derim
Canim kac senedir evlisin? Neden soruyorum esinle beraber zevkleriniz oturmus mudur diye. Biz evlendigimizde hic bir seyi yeni almamistik. Zaten esim benim evime geldi. Esyalarim da oldukca eskiydi. Zamanla yeniledik, parca parca aldik tadina vara vara, keyfimize göre.Günaydın kızlar...
Şimdi evlendigimizden beri aynı eşyaları kullanıyoruz. Yani en ince ayrıntıya kadar düşünün evde olan her eşyayı...
Bakıyorum bir yeri kopmuş kararmış sökülmüş vs ...
Birtarafim git yenisini al diyor
Bir tarafım ev düşünüyorsun o zaman alırsın idare et diyor. Ama bu görüntü beni rahatsız da ediyor. Bazen aradım geliyor her şeyi...Ama almaya kalkışırsam bir anda birikimim ciddi sekteye uğrar. Ornek veriyorum teflonlari değişmek bile ciddi bütçe...
Ne yapsam bilemedim...
Güzel fikir asmin. Belediye isine kolay girilebiliyor mu? Direk basvuru mu yapiyorsun? Sinav, mükakat vs?Okuyup butirdim sayfalari.
9 yıllık cnm eşyalar. Tayin vs derken taşımaktan da yıprandı kullandıkça da öyle oldu. Bazen eve bakıyorum sanki çöplük...Ama dediğin gibi her şey çok da pahalı ucuzlamayacak da...klima takılan biraz daha mi sabretsem? Ev alırsak ya da almasak da yaza taşınacak gibiyiz...Canim kac senedir evlisin? Neden soruyorum esinle beraber zevkleriniz oturmus mudur diye. Biz evlendigimizde hic bir seyi yeni almamistik. Zaten esim benim evime geldi. Esyalarim da oldukca eskiydi. Zamanla yeniledik, parca parca aldik tadina vara vara, keyfimize göre.
Bir de hersey cok pahali artik. Parca parca almak daha mantikli her sekilde.
Kemal sunal diyor ya bayrama ne kaldiki sende yaza kadar bekle istersen canim emin ol bnde senin gibiyim benim senden farkim eşyam yok evde yatak odası yok bir tek kanepe var mutfak eşyalarım fazla yok kap kacak anlaminda buzdolabim yok fırınım mini fırın güzel bie eşya görsem aman yeni eve taşınınca alirsin diyorum bu evden çıkınca alacak birseyim yok resmen bu evden bir çamaşır m bide derin dondurcum ve kizimin beşiği yinede sen bilirsin canim bizde 5 aydir ev arıyoruz ama bulamıyoruz bir türlü9 yıllık cnm eşyalar. Tayin vs derken taşımaktan da yıprandı kullandıkça da öyle oldu. Bazen eve bakıyorum sanki çöplük...Ama dediğin gibi her şey çok da pahalı ucuzlamayacak da...klima takılan biraz daha mi sabretsem? Ev alırsak ya da almasak da yaza taşınacak gibiyiz...
Aklım da türlü türlü sorular...
canim yeni eve bekle bence. Aldiklarin yeni eve sigmazsa kötü olurGünaydın kızlar...
Şimdi evlendigimizden beri aynı eşyaları kullanıyoruz. Yani en ince ayrıntıya kadar düşünün evde olan her eşyayı...
Bakıyorum bir yeri kopmuş kararmış sökülmüş vs ...
Birtarafim git yenisini al diyor
Bir tarafım ev düşünüyorsun o zaman alırsın idare et diyor. Ama bu görüntü beni rahatsız da ediyor. Bazen aradım geliyor her şeyi...Ama almaya kalkışırsam bir anda birikimim ciddi sekteye uğrar. Ornek veriyorum teflonlari değişmek bile ciddi bütçe...
Ne yapsam bilemedim...
Sen nereden bakıyorsun ev. Inşallah bütçene ve gönlüne göre bulursun...Bekleye bekleye onur geçiyor.Kemal sunal diyor ya bayrama ne kaldiki sende yaza kadar bekle istersen canim emin ol bnde senin gibiyim benim senden farkim eşyam yok evde yatak odası yok bir tek kanepe var mutfak eşyalarım fazla yok kap kacak anlaminda buzdolabim yok fırınım mini fırın güzel bie eşya görsem aman yeni eve taşınınca alirsin diyorum bu evden çıkınca alacak birseyim yok resmen bu evden bir çamaşır m bide derin dondurcum ve kizimin beşiği yinede sen bilirsin canim bizde 5 aydir ev arıyoruz ama bulamıyoruz bir türlü
Buyuklerde de var yenilenecek ama ufak tefekler de öyle...Her biri ateş pahası orası da ayrı mevzucanim yeni eve bekle bence. Aldiklarin yeni eve sigmazsa kötü olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?