Sorma biz de 2021 in birikim hedefinin neredeyse tamamini borsaya yatirip.yatirmama konusunda dusunme asamasindayiz. 1 haftaya karar vericez. Ben hic anlamiyorum.borsadan. Esim.de öğrenme asamasinda. Bakalim insaalalh dogru karari verebiliriz
canim esin ögrenme asamasindasa eger, bence tüm birikimle girismeyn. Riski dagitsaniz daha iyi olmaz mi?

A Asmin75 evinin kadını oldun,bize zaman kalmadı. İşler bitmiyor değil mi canım. Bu tempoya alışana kadar biraz zaman geçer. Mutfağın geldi değil mi.
yok canim 4 subata ertelendi, o tarihde kesin degilmis.
Canim aslinda burdaki ev isim daha kolayda, sabahlari bir kac gündür ya komsum geliyor, yada ben gidiyorum ona cocuklar oynadin diye. Esimde öglen yemege geldigi icin sabahla öglen zaman konusunda cok stressli geciyor, cocugu doyur, yemek hazirla, komsuyla görüs...sabah erken kalkiyorum bunlar icin, gecede kizimi uyuturken bende dalip gidiyorum.
E esim yemekten sonra ise gidiyor bu kez kizin öglen yemegini yedir, uyut, aksam yemeklerini hazirliyana kadar, kiz kalkmis oluyor oyun, yemek, esim geliyor yiyor. Malum mutfak yok, legende 1000 kez bulasik yika. Aksam yine kizla ilgilen evi arada bi temizle Cidden gün su gibi akiyor. Burayi ve sizleri cok özledim ama

insallah yaparlar canim. Baksana haftasonularin bile yok. Hak ediyorsun zami

Okuyup butirdim sayfalari.
Bizdede yeni gelismeler var. Ben is basvurularina basliyacagim bu haftasonu. Özelikle bellediyeye girmege calisacagim. Memur olarak olmasada yine en garanti isveren. Ben is bulursam, esim isden cikacak. Onun is yeri pek güvenilir degil. Iki günfür onun isiyle yasadiklarimizi anlatsam...neyse cok uzun sürer onun icin, özeti: ben is bulcam, esim kiza bakcak.
Eylülde kiz ana okula giderse, esimde is ariyacak yeniden.
Kagit islerim böylece yine devam ediyor
Bir kac gün yogun olcam, fazla ugruyamam buraya belki. Merak etmeyin beni yani. Isleri hal edip döncem

Ya canım inşallah eşin de işlerini düzene koyar...is konusu sıkıntılı olunca olmuyor kendimizden biliyorum...
Ya sen kâğıt işleri diyorsun da ben anlamıyorum ne yapiyorsun

canim esin ögrenme asamasindasa eger, bence tüm birikimle girismeyn. Riski dagitsaniz daha iyi olmaz mi?
Evet aslinda bizim de tam olarak tereddut ettigimiz nokta bu cevremizde 1 2 arkadasimiz cok iyi anliyor. Onlar birkac tüyo verdi ama tabiki bu isler riskli. Dedigin gibi yapmak da mantikli olabilir.

Gönlünüze göre olsun insaallah Asmincim

Cok tesekkurler. Ne kadar nazik bir mesaj. Anlasilmak cok guzel. Toplumumuzda bir kesim farkli dusunse de,ben bir öğretmen olarak kazandigim her kurusun helal oldugunu biliyorum sukur. Herkes icin cok cok zor bir dönem.Bir an önce son bulmasi dileklerimle❤

Günaydın kızlar...
Şimdi evlendigimizden beri aynı eşyaları kullanıyoruz. Yani en ince ayrıntıya kadar düşünün evde olan her eşyayı...
Bakıyorum bir yeri kopmuş kararmış sökülmüş vs ...
Birtarafim git yenisini al diyor
Bir tarafım ev düşünüyorsun o zaman alırsın idare et diyor. Ama bu görüntü beni rahatsız da ediyor. Bazen aradım geliyor her şeyi...Ama almaya kalkışırsam bir anda birikimim ciddi sekteye uğrar. Ornek veriyorum teflonlari değişmek bile ciddi bütçe...
Ne yapsam bilemedim...

Canim kac senedir evlisin? Neden soruyorum esinle beraber zevkleriniz oturmus mudur diye. Biz evlendigimizde hic bir seyi yeni almamistik. Zaten esim benim evime geldi. Esyalarim da oldukca eskiydi. Zamanla yeniledik, parca parca aldik tadina vara vara, keyfimize göre.
Bir de hersey cok pahali artik. Parca parca almak daha mantikli her sekilde.

Güzel fikir asmin. Belediye isine kolay girilebiliyor mu? Direk basvuru mu yapiyorsun? Sinav, mükakat vs?
Kizini kitaya yazdirinca süper rahat edeceksiniz.

9 yıllık cnm eşyalar. Tayin vs derken taşımaktan da yıprandı kullandıkça da öyle oldu. Bazen eve bakıyorum sanki çöplük...Ama dediğin gibi her şey çok da pahalı ucuzlamayacak da...klima takılan biraz daha mi sabretsem? Ev alırsak ya da almasak da yaza taşınacak gibiyiz...
Aklım da türlü türlü sorular...

Kemal sunal diyor ya bayrama ne kaldiki sende yaza kadar bekle istersen canim emin ol bnde senin gibiyim benim senden farkim eşyam yok evde yatak odası yok bir tek kanepe var mutfak eşyalarım fazla yok kap kacak anlaminda buzdolabim yok fırınım mini fırın güzel bie eşya görsem aman yeni eve taşınınca alirsin diyorum bu evden çıkınca alacak birseyim yok resmen bu evden bir çamaşır m bide derin dondurcum ve kizimin beşiği yinede sen bilirsin canim bizde 5 aydir ev arıyoruz ama bulamıyoruz bir türlü

Günaydın hanımlar
Sabah sabah makina çalıştırdım birikmişti çamaşırlar simdide kahve yapim kendime kız uyansin disari çıkacaz iki aydir çıkmadık oda gene ihtiyaç için kızımın bir kaç parça ihtiyacı var inşallah cok gitmez burda bide indirim günleri yararlanırız en azından

canim yeni eve bekle bence. Aldiklarin yeni eve sigmazsa kötü olur

Sen nereden bakıyorsun ev. Inşallah bütçene ve gönlüne göre bulursun...Bekleye bekleye onur geçiyor.

Benim tayin meselesi her şeye engel oldu
Düşük kredi oranlarını da kaçırdık bu yüzden.
Bu arada pahalılık ve oranlar beni korkutuyor... Öyle aklımda deli sorularrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…