- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #77.961
Bn fransadayim canim yani esimin çalıştığı bölgeden bakıyoruz da kış diye zor bulunuyor galiba millet hep yazin ev değişirmiş dediginde çok haklisin ömür geçiyor istersen mutfak eşyalarını degisebilirsin tencere falan işte ama büyük eşya sıkıntılı yinede sen bilirsin tabi canım bn bu zor durumda iken bile eşime gel bir ev alalim turkiyede temelden bir 10 bin odeme yapıp gerisini bir buçuk yil içinde ara ara ne verirsek anahtar teslimine kadar yok diyor keyfi bilir alsa daha ben altinlarimdan olacam seninde hersey gönlüne göre olsun inşallah canımSen nereden bakıyorsun ev. Inşallah bütçene ve gönlüne göre bulursun...Bekleye bekleye onur geçiyor.
Benim tayin meselesi her şeye engel oldu
Düşük kredi oranlarını da kaçırdık bu yüzden.
Bu arada pahalılık ve oranlar beni korkutuyor... Öyle aklımda deli sorularrr
canim insallah hersey gönlüne göre olur. Kiz ilerde krese giderse, sende okula gidip dil ögrene bilirsin. Senin icinde bircok sey daha kolay olur ozamanA Asmin75 canim insallah gönlüne göre bir iş bulursun bn de çalışmayı cok istiyorum ne is olursa valla dün bizim binanin yöneticisine dedim binayı temizleyeni sizmi aliyorsunuz adam yok dedi firma gönderiyor dedim bnde istiyorum çalışmayı adam dedi kızıma söylerim seninle gitsin yazdirsin dedi ay ne güzel olurdu ya alsalar bide fazla dilim yok ama temizlikte cok sıkıntı olmaz
Canim listeni yapınca en gerekliden basla almaya ama mobilya beyza eşya ve perdeyi en sona bırak yeni evine geçince al ama mutfak esyasidir nevresimdir. Şimdiden tamamla teker teker.Günaydın kızlar...
Şimdi evlendigimizden beri aynı eşyaları kullanıyoruz. Yani en ince ayrıntıya kadar düşünün evde olan her eşyayı...
Bakıyorum bir yeri kopmuş kararmış sökülmüş vs ...
Birtarafim git yenisini al diyor
Bir tarafım ev düşünüyorsun o zaman alırsın idare et diyor. Ama bu görüntü beni rahatsız da ediyor. Bazen aradım geliyor her şeyi...Ama almaya kalkışırsam bir anda birikimim ciddi sekteye uğrar. Ornek veriyorum teflonlari değişmek bile ciddi bütçe...
Ne yapsam bilemedim...
Inşallah canım bakalımcanim insallah hersey gönlüne göre olur. Kiz ilerde krese giderse, sende okula gidip dil ögrene bilirsin. Senin icinde bircok sey daha kolay olur ozaman
Kesinlikle her şeyin zamanı var canim...Inşallah diledigin bir eve sahip olursun...Sonuçta 1 ev alıyoruz ve ömür ödenekle geciyorrBn fransadayim canim yani esimin çalıştığı bölgeden bakıyoruz da kış diye zor bulunuyor galiba millet hep yazin ev değişirmiş dediginde çok haklisin ömür geçiyor istersen mutfak eşyalarını degisebilirsin tencere falan işte ama büyük eşya sıkıntılı yinede sen bilirsin tabi canım bn bu zor durumda iken bile eşime gel bir ev alalim turkiyede temelden bir 10 bin odeme yapıp gerisini bir buçuk yil içinde ara ara ne verirsek anahtar teslimine kadar yok diyor keyfi bilir alsa daha ben altinlarimdan olacam seninde hersey gönlüne göre olsun inşallah canım
Az.once sanal marektten sipariş verdim. AldiklarimSelam kızlar
Oglen markete gideyim dedim o da ne gecen haftadan beri ne cok zam gelmiş yine ben şok
Hani fiyat artışlarını denetliyorlardi. Bizim ulke gibi her hafta zam gelen baska bir ülke varmi acaba bana da yılda yüzde 6 zam reva goruyorlar
Çok iyi yapmissin güle güle kullanın.Canim listeni yapınca en gerekliden basla almaya ama mobilya beyza eşya ve perdeyi en sona bırak yeni evine geçince al ama mutfak esyasidir nevresimdir. Şimdiden tamamla teker teker.
Bende salonu gecen yıl değiştirdim. Iyiki değiştirdim yoksa pandemi var is yok para yok diye baya oyalardi beni. Canim cinnet herseyi yola getiriyor
Yatak odasını sattım baza getirdi dolap ve sifonyer yaptirdim ev tadilatında.
Bu yaza dogru oturma odasını atıp oğlana oda yapacağım.
Benim buzdolabi helikopter gibi sesler çıkarıyor kapiyi açsam uçacak zaar
Pazartesi onun çaresine bakcam.
Birde bulasik makinesi kaldı o şimdilik bekliycek
Gecen yıl günlük yemek takımı tencere takimi yeniledim martta promosyon alirsak fişler düdüklü Gunluk yemek kaşığı seti ve robot süpürge dusunuyorum o yüzden birazcıkta tl biriktiriyorum.
K kahvemsi mutluluk cok hakli. Yarina çıkacağımızın garantisi yok kendimizi de mutlu etmeliyiz.
Yani aldıklarım ne ana öğün ne de başka sey vallahi iyice işin içinden cikamayacagizAz.once sanal marektten sipariş verdim. Aldiklarim
Peynir, süt, yumurta, jilet, türk kahvesi, çöp poşeti, ananas. Toplam 215 TL
Bir poşet bile degil
Sonra haftalik 400 TL bütçe yapalım.
İmkansız resmen.
Dünku market harcaması da 510 TL tuttu, hadi onda kasap, biraz kuruyemiş de vardı.Demekki bakliyatından et meyve sebze sut ürünleri vs alsak haftalık 1000 i kesin bulacak...Bizler kış hazırlığı yaptığımız halde böyle
Hele faturalar iyice uçuyor...Bizim kira aidat çok arttı bu mu hissediyoruz
Canım 2500e hepsini bulursan hiç kaçırma.Çok iyi yapmissin güle güle kullanın.
Ben de listemi oluşturuyorum
Teflon ve celik tencere ama set almyacagim
Günlük yemek takımı
Kupa takımı
Su bardaklari
Tost makinesi
Klozet takımı
Pişirme ürünleri kaşık maşa vs..
Saklama ürünleri ve dolap içi duzenleyiciler
Diğerleri büyük ve daha masraflı ürünler olacak....
Şöyle liste yaptıklarım bile en az 2500 tutar.
Oturma gruplarım çok yıprandı halılar da tayinciyiz diye orta halliydi...Zaten kur 'an yapa yapa hep çizildi kırıldı vs..
Bunları netlestirip peşin fiyatına taksitle bulursam alacağım...Cunki bir taraftan da birikime devam etmem gerekli
Hepsini markalı almayabilirim kullanışlı tavsiyeli ürünler olabilir..Mesela evlendiğinden beri aynı kaşık çatal takımını kullanıyorum bilinen bir makasa değil ama hala pırıl pırıl. Istanbul da tavsiye edilen biryerden almıştım...Ama en son gittiğimde çok yüksekti fiyatlar...Canım 2500e hepsini bulursan hiç kaçırma.
Fiyatlar dehşet yükselmiş.
Bir Blender seti beğenmiştim 3 aydır indirimden alırım diye almadım.
Bildiğin iki katına çıkmış fiyatı
Ben blender i 2 ay önce 180 e aldım. Memnunum au an fiyatı nasıl bilmiyorum....Canım 2500e hepsini bulursan hiç kaçırma.
Fiyatlar dehşet yükselmiş.
Bir Blender seti beğenmiştim 3 aydır indirimden alırım diye almadım.
Bildiğin iki katına çıkmış fiyatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?