Bn fransadayim canim yani esimin çalıştığı bölgeden bakıyoruz da kış diye zor bulunuyor galiba millet hep yazin ev değişirmiş dediginde çok haklisin ömür geçiyor istersen mutfak eşyalarını degisebilirsin tencere falan işte ama büyük eşya sıkıntılı yinede sen bilirsin tabi canım bn bu zor durumda iken bile eşime gel bir ev alalim turkiyede temelden bir 10 bin odeme yapıp gerisini bir buçuk yil içinde ara ara ne verirsek anahtar teslimine kadar yok diyor keyfi bilir alsa daha ben altinlarimdan olacam seninde hersey gönlüne göre olsun inşallah canım

Slm hanimlar
Dışardan geldik cok şükür ayaklarima kara sular indi resmen eve zor attim kendimi
Eşime 50 euro ya çanta aldım okulada gidiyor beyefendi ayni zamanda onun için
Kizima iki süt aldim 32 euro bir citcitli badi seti aldim 8 euro ya bide bir uzun kol tshirt 1 euro ya gördüm aldim yazin giyer diye adımımızı disari atsak zarar
Akşam etli bulgur pilavi yapcam ayran ve turşuda var yeter

A Asmin75 canim insallah gönlüne göre bir iş bulursun bn de çalışmayı cok istiyorum ne is olursa valla dün bizim binanin yöneticisine dedim binayı temizleyeni sizmi aliyorsunuz adam yok dedi firma gönderiyor dedim bnde istiyorum çalışmayı adam dedi kızıma söylerim seninle gitsin yazdirsin dedi ay ne güzel olurdu ya alsalar bide fazla dilim yok ama temizlikte cok sıkıntı olmaz

canim insallah hersey gönlüne göre olur. Kiz ilerde krese giderse, sende okula gidip dil ögrene bilirsin. Senin icinde bircok sey daha kolay olur ozaman

Selam kızlar
Oglen markete gideyim dedim o da ne gecen haftadan beri ne cok zam gelmiş yine ben şok
Hani fiyat artışlarını denetliyorlardi. Bizim ulke gibi her hafta zam gelen baska bir ülke varmi acaba bana da yılda yüzde 6 zam reva goruyorlar

Canim listeni yapınca en gerekliden basla almaya ama mobilya beyza eşya ve perdeyi en sona bırak yeni evine geçince al ama mutfak esyasidir nevresimdir. Şimdiden tamamla teker teker.
Bende salonu gecen yıl değiştirdim. Iyiki değiştirdim yoksa pandemi var is yok para yok diye baya oyalardi beni. Canim cinnet herseyi yola getiriyor
Yatak odasını sattım baza getirdi dolap ve sifonyer yaptirdim ev tadilatında.
Bu yaza dogru oturma odasını atıp oğlana oda yapacağım.
Benim buzdolabi helikopter gibi sesler çıkarıyor kapiyi açsam uçacak zaar
Pazartesi onun çaresine bakcam.
Birde bulasik makinesi kaldı o şimdilik bekliycek
Gecen yıl günlük yemek takımı tencere takimi yeniledim martta promosyon alirsak fişler düdüklü Gunluk yemek kaşığı seti ve robot süpürge dusunuyorum o yüzden birazcıkta tl biriktiriyorum.
K kahvemsi mutluluk cok hakli. Yarina çıkacağımızın garantisi yok kendimizi de mutlu etmeliyiz.

Kesinlikle her şeyin zamanı var canim...Inşallah diledigin bir eve sahip olursun...Sonuçta 1 ev alıyoruz ve ömür ödenekle geciyorr

Az.once sanal marektten sipariş verdim. Aldiklarim
Peynir, süt, yumurta, jilet, türk kahvesi, çöp poşeti, ananas. Toplam 215 TL
Bir poşet bile degil
Sonra haftalik 400 TL bütçe yapalım.
İmkansız resmen.

Çok iyi yapmissin güle güle kullanın.
Ben de listemi oluşturuyorum
Teflon ve celik tencere ama set almyacagim
Günlük yemek takımı
Kupa takımı
Su bardaklari
Tost makinesi
Klozet takımı
Pişirme ürünleri kaşık maşa vs..
Saklama ürünleri ve dolap içi duzenleyiciler
Diğerleri büyük ve daha masraflı ürünler olacak....
Şöyle liste yaptıklarım bile en az 2500 tutar.

Oturma gruplarım çok yıprandı halılar da tayinciyiz diye orta halliydi...Zaten kur 'an yapa yapa hep çizildi kırıldı vs..

Bunları netlestirip peşin fiyatına taksitle bulursam alacağım...Cunki bir taraftan da birikime devam etmem gerekli

Az.once sanal marektten sipariş verdim. Aldiklarim
Peynir, süt, yumurta, jilet, türk kahvesi, çöp poşeti, ananas. Toplam 215 TL
Bir poşet bile degil
Sonra haftalik 400 TL bütçe yapalım.
İmkansız resmen.
Yani aldıklarım ne ana öğün ne de başka sey vallahi iyice işin içinden cikamayacagiz

Dünku market harcaması da 510 TL tuttu, hadi onda kasap, biraz kuruyemiş de vardı.
Ama ciddi para gidiyor gıdaya.
Stoğumuz olmazsa ortalam 3.000 gidecek çok net bu.
Allah'tan kış hazirligimiz var, gerçi onlarda bir yerde bitecek ve mecburen alınacak.
Bilmiyorum gerçekten nasıl yetisecegiz herşeye

Canım 2500e hepsini bulursan hiç kaçırma.
Fiyatlar dehşet yükselmiş.
Bir Blender seti beğenmiştim 3 aydır indirimden alırım diye almadım.
Bildiğin iki katına çıkmış fiyatı

Hepsini markalı almayabilirim kullanışlı tavsiyeli ürünler olabilir..Mesela evlendiğinden beri aynı kaşık çatal takımını kullanıyorum bilinen bir makasa değil ama hala pırıl pırıl. Istanbul da tavsiye edilen biryerden almıştım...Ama en son gittiğimde çok yüksekti fiyatlar...
Eşim listeni yap ister taksiyle al istersen fiziki altın al alacagin da bozdur öyle al diyerek bana bıraktı....

Ben blender i 2 ay önce 180 e aldım. Memnunum au an fiyatı nasıl bilmiyorum....
Bu devir cidden evlenmek için iyice zor...

T tatlu bizde tayinciydik ben Şubat gibi salonu yeniledim koltuk takımı masa sandalye konsol sehpa aldım yaza kadar taksitlerini ödedik bizim tayin olduğumuz şehire yönlendirdiler haber verdik geldi eşyalar.Yaza düğün mevsimi olduğu için indirim yapılıyor gibi yapıyorlar ama aslında kışın daha ucuz oluyor.Zaten üretilmeside 2-3 ayı buluyor.Eski mobilyaları hiç getirmedik biz.Şimdi yatak baza almak istiyoruz oğluşa çalışma masası dolap.Hepsi birden zor olurmuş İyiki almısz.Öncelik oglulunkiker sonra bize sıra gelecek inşHem birikime devam ettim ben hemde taksitleri ödedik.Mutfak masam yoktu mutfak masası ve sandalye aldık bide taşınınca ikeadan. Mobilyalarda Doğtaş.

Çocuğun okul taksitleri başlayacak yaza artık bir yıl biter biri eklenir eğitim masrafı hep devam edecek.Krediler var kira artık geçim çok zor mal sahibi olmakta zor borcu olana Allah ödeme kolaylığı versin işsiz olanlarında Allah yardımcısı olsun tez vakitte gönlüne göre işleri olur inş

Biz de erteledigimiz, yeni eve Taşinirken yenilerim dediğim döşek siparişi verdik akşam, bize ve oğluma. İyi bi döşek dünya kadar para gerçekten. Toplam £3000 ödedik. Aldiginiz döşekte hiçbir kimyasal kullanilmıyor. Yün, kaşmir, organik pamuk ve keten tohumu. Bizim yatak perşembe geliyor, umarim beklediğimiz gibi olur ve hayal kırıklığı yaşamayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…