T tatlu normal şartlarda çalışıyor olsaydın evdeki eşyalar bu kadar gözüne batmazdi, aylardır evde olduğun için eksik ve eskiler seni bu kadar rahatsız ediyor bana göre.
Yaza da birşey kalmadi aslında,tayin durumuna göre buyukleri değiştirmen daha mantıklı.
Taşınabilir küçük parçaları ufaktan değiştirir büyük parçalar için ev durumunun netlesmesini beklerdim ben olsam.
Son zamanlarda yani covid sonrası şöyle düşünmeye başladım, evet birikim şart ama hayatın da bize ne getireceği belli değil.
Kendimi mutlu edecek şeyler için harcama yapmam gereksiz gelmiyor artık.
Evimi güzelleştirecek iki parça eşya, dolabıma ekleyeceğim kaliteli bir parça da hayatıma birikim.

Homesxholşn

Gunaydin kizlar

T tatlu biz de yeni eve tasinacagimizda eşya için beklemiştim. Tabi burda iki yil sonra bile fiyat nerdeyse değişmiyor. Ben yerinde olsam, ev almanız kesin değilse mobilya dişinda herşeyi almaya başlardim, fiyatlarin hergün yükseldiği memlekette

Kesinlikle! Her kelimene katılıyorum K Kahvemsi

Ya canım inşallah eşin de işlerini düzene koyar...is konusu sıkıntılı olunca olmuyor kendimizden biliyorum...
Ya sen kâğıt işleri diyorsun da ben anlamıyorum ne yapiyorsun
canim hepsi belediye isi. Isi ters gittigi icin pazartesi yine issizlik maasi icin basvuru yapcam ona. Kendi is basvurularim icin cv mi filan hazirlamam gerekiyor. Malum en son 12 yil öncebasvuru yaptim.
Kizimin Ana okulu icin basvuru yapilacak. Her basvuru icinde belediyeler büsürü evrak görmek istiyor. Onlari hazirliyorum, scan yapip yolluyorum, evrak dolduruyorum. Her artik bitti dedigimde yeni birsey cikiyor ortaya.

Güzel fikir asmin. Belediye isine kolay girilebiliyor mu? Direk basvuru mu yapiyorsun? Sinav, mükakat vs?
Kizini kitaya yazdirinca süper rahat edeceksiniz.
kitayeri yokcanim, hepsi dolu. Eylülde Kindergarten icin basvuru yapa biliyorum sadece.
Su an arbeitsagentur da bir ilan gördüm, bana uya bilir. Internetde biraz arastirdim görüsmede bir ödev veriyorlarmis, 10 dk icinde cözmelisin filan diye. Nekadar dogru bilmiyorum. Sansi mi deniyecegim.Cok kolay girilmiyor ama, israrla basvurularini sadece belediye islerine yolluyacagim

Covid den sonra arkadasim adetinin degistini diyordu. Belki onlaalakali? Gecicidir?
Bilmiyorum ki. Ama ben Eylülde covid oldum ondan sonraki 3 adetim gayet düzenliydi, her zaman ki gibi. Hatta aralikta kadin dogum uzmanina randevum vardi, hersey yolunda gayet iyi, deyip yolladi beni.

Umarim girersin istedigin bir yere.

Kita berlinde de büyük sorun. Biz bir seneye yakin bekledik o da yeni acilan tanidik bir yerdi yani. Kindergartenin farki ne kitadan?

Burdaki bürokrasi de kimsede yok. Ben de esim de hic sevmiyoruz kagit isini

Ben olsam önce ev alirdim tatlu.Çükü esyalar tasinirlen de yipraniyor. Ve dedigin gibi esyalari degistirmek cok ciddi bir bütce gerektiriyor su an. Evi halletmis olursan daha rahat alirsin bence esyalarini

Kızlar şöyle hemen eve giriştim eskiyen yıpranan ne varsa bir kısmını ayikladim...Çocuğun odaya da daldım eskioyuncaklari kirilan vs ayirdim. 4 buyk çöp poşeti çöpe gitti.Evde fazlalık gördüğüm bir-kac şeyi memlekete gönderdiğim orda kullanılır...
Ufaktan liste yaptım ve yapacagim. Marka belirlerim.Bakarsin yazı bulur almam o arada da netlesir...

Çok iyi yapmışsın. Küçük ev aletleri vs gibi şeyleri öncelik sırasına göre yenilerdim ben olsam. Büyük parçalar ev sonrasına kalabilir. Kendi evine göre alirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…