- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #77.941
HomesxholşnGünaydın kızlar...
Şimdi evlendigimizden beri aynı eşyaları kullanıyoruz. Yani en ince ayrıntıya kadar düşünün evde olan her eşyayı...
Bakıyorum bir yeri kopmuş kararmış sökülmüş vs ...
Birtarafim git yenisini al diyor
Bir tarafım ev düşünüyorsun o zaman alırsın idare et diyor. Ama bu görüntü beni rahatsız da ediyor. Bazen aradım geliyor her şeyi...Ama almaya kalkışırsam bir anda birikimim ciddi sekteye uğrar. Ornek veriyorum teflonlari değişmek bile ciddi bütçe...
Ne yapsam bilemedim...
T tatlu normal şartlarda çalışıyor olsaydın evdeki eşyalar bu kadar gözüne batmazdi, aylardır evde olduğun için eksik ve eskiler seni bu kadar rahatsız ediyor bana göre.
Yaza da birşey kalmadi aslında,tayin durumuna göre buyukleri değiştirmen daha mantıklı.
Taşınabilir küçük parçaları ufaktan değiştirir büyük parçalar için ev durumunun netlesmesini beklerdim ben olsam.
Son zamanlarda yani covid sonrası şöyle düşünmeye başladım, evet birikim şart ama hayatın da bize ne getireceği belli değil.
Kendimi mutlu edecek şeyler için harcama yapmam gereksiz gelmiyor artık.
Evimi güzelleştirecek iki parça eşya, dolabıma ekleyeceğim kaliteli bir parça da hayatıma birikim.
canim hepsi belediye isi. Isi ters gittigi icin pazartesi yine issizlik maasi icin basvuru yapcam ona. Kendi is basvurularim icin cv mi filan hazirlamam gerekiyor. Malum en son 12 yil öncebasvuru yaptim.Ya canım inşallah eşin de işlerini düzene koyar...is konusu sıkıntılı olunca olmuyor kendimizden biliyorum...
Ya sen kâğıt işleri diyorsun da ben anlamıyorum ne yapiyorsun
Covid den sonra arkadasim adetinin degistini diyordu. Belki onlaalakali? Gecicidir?Yok hamilelik. Doktorumu da aradim kimse cevaplamadi gene arayacagim haftaya.
kitayeri yokcanim, hepsi dolu. Eylülde Kindergarten icin basvuru yapa biliyorum sadece.Güzel fikir asmin. Belediye isine kolay girilebiliyor mu? Direk basvuru mu yapiyorsun? Sinav, mükakat vs?
Kizini kitaya yazdirinca süper rahat edeceksiniz.
Bilmiyorum ki. Ama ben Eylülde covid oldum ondan sonraki 3 adetim gayet düzenliydi, her zaman ki gibi. Hatta aralikta kadin dogum uzmanina randevum vardi, hersey yolunda gayet iyi, deyip yolladi beni.Covid den sonra arkadasim adetinin degistini diyordu. Belki onlaalakali? Gecicidir?
Umarim girersin istedigin bir yere.kitayeri yokcanim, hepsi dolu. Eylülde Kindergarten icin basvuru yapa biliyorum sadece.
Su an arbeitsagentur da bir ilan gördüm, bana uya bilir. Internetde biraz arastirdim görüsmede bir ödev veriyorlarmis, 10 dk icinde cözmelisin filan diye. Nekadar dogru bilmiyorum. Sansi mi deniyecegim.Cok kolay girilmiyor ama, israrla basvurularini sadece belediye islerine yolluyacagim
Kita 0 dan 3 yasina kadar canim. Kindergarten 3 yasindan ilk okula kadar.Umarim girersin istedigin bir yere.
Kita berlinde de büyük sorun. Biz bir seneye yakin bekledik o da yeni acilan tanidik bir yerdi yani. Kindergartenin farki ne kitadan?
Burdaki bürokrasi de kimsede yok. Ben de esim de hic sevmiyoruz kagit isinicanim hepsi belediye isi. Isi ters gittigi icin pazartesi yine issizlik maasi icin basvuru yapcam ona. Kendi is basvurularim icin cv mi filan hazirlamam gerekiyor. Malum en son 12 yil öncebasvuru yaptim.
Kizimin Ana okulu icin basvuru yapilacak. Her basvuru icinde belediyeler büsürü evrak görmek istiyor. Onlari hazirliyorum, scan yapip yolluyorum, evrak dolduruyorum. Her artik bitti dedigimde yeni birsey cikiyor ortaya.
Ok. Bizim Kita okula kadar da o yüzden sordum. Yani isim degismiyor.Kita 0 dan 3 yasina kadar canim. Kindergarten 3 yasindan ilk okula kadar.
Ben olsam önce ev alirdim tatlu.Çükü esyalar tasinirlen de yipraniyor. Ve dedigin gibi esyalari degistirmek cok ciddi bir bütce gerektiriyor su an. Evi halletmis olursan daha rahat alirsin bence esyalariniGünaydın kızlar...
Şimdi evlendigimizden beri aynı eşyaları kullanıyoruz. Yani en ince ayrıntıya kadar düşünün evde olan her eşyayı...
Bakıyorum bir yeri kopmuş kararmış sökülmüş vs ...
Birtarafim git yenisini al diyor
Bir tarafım ev düşünüyorsun o zaman alırsın idare et diyor. Ama bu görüntü beni rahatsız da ediyor. Bazen aradım geliyor her şeyi...Ama almaya kalkışırsam bir anda birikimim ciddi sekteye uğrar. Ornek veriyorum teflonlari değişmek bile ciddi bütçe...
Ne yapsam bilemedim...
Aynen benim bir arkadaşda 2 ay olmadı sonra düzeni bozuldu.Doktor olabiliyor öyle şeyler demişCovid den sonra arkadasim adetinin degistini diyordu. Belki onlaalakali? Gecicidir?
Çok iyi yapmışsın. Küçük ev aletleri vs gibi şeyleri öncelik sırasına göre yenilerdim ben olsam. Büyük parçalar ev sonrasına kalabilir. Kendi evine göre alirsin.Kızlar şöyle hemen eve giriştim eskiyen yıpranan ne varsa bir kısmını ayikladim...Çocuğun odaya da daldım eskioyuncaklari kirilan vs ayirdim. 4 buyk çöp poşeti çöpe gitti.Evde fazlalık gördüğüm bir-kac şeyi memlekete gönderdiğim orda kullanılır...
Ufaktan liste yaptım ve yapacagim. Marka belirlerim.Bakarsin yazı bulur almam o arada da netlesir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?