- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #77.981
Öyle canim haklısın insallah canim sende ayni şekilde köyde evim var dayalı döşeli ama işte öylece bomboş duruyor birgün izne gidersek gidip açarız kapısını sende inşallah hayırlısı ile evini alırsın canim gönlünce olsun herşey inşallahKesinlikle her şeyin zamanı var canim...Inşallah diledigin bir eve sahip olursun...Sonuçta 1 ev alıyoruz ve ömür ödenekle geciyorr
Biz de yatak baza hariç mobilyalar yenilenecek gibi duruyor...Ama eşim biraz mesafeli yani işleriyle ilgili tedirgin.Goturmek istemiyorum eşyaları diyor ama bir sorun çıkarsa da ekstra mobilya masraf diyor...Benim maaş kredi fatura yol ve Bes imi karşılayacak şekilde olacak...T tatlu bizde tayinciydik ben Şubat gibi salonu yeniledim koltuk takımı masa sandalye konsol sehpa aldım yaza kadar taksitlerini ödedik bizim tayin olduğumuz şehire yönlendirdiler haber verdik geldi eşyalar.Yaza düğün mevsimi olduğu için indirim yapılıyor gibi yapıyorlar ama aslında kışın daha ucuz oluyor.Zaten üretilmeside 2-3 ayı buluyor.Eski mobilyaları hiç getirmedik biz.Şimdi yatak baza almak istiyoruz oğluşa çalışma masası dolap.Hepsi birden zor olurmuş İyiki almısz.Öncelik oglulunkiker sonra bize sıra gelecek inşHem birikime devam ettim ben hemde taksitleri ödedik.Mutfak masam yoktu mutfak masası ve sandalye aldık bide taşınınca ikeadan. Mobilyalarda Doğtaş.
Ben bir ucundan tamamlarken bir uc7ndan 1diğerleriaa eskir bozulur...İyi geceler kızlar,
A Asmin75 canım haydi bismillah, en hayırlı kapılar açılsın önüne
T tatlu benim de eksiğim çok, evde bir sürü eşya üflesen bozulup dökülecek. Yalnızca 2 tane koltuk aldım 2 ay önce o kadar. Acilen masa almamız lazım ama erteledikçe erteliyoruz, masayı biri bir taraftan azıcık itse iskambil kağıdı gibi yana yatıyordiğerlerine değinmiyorum bile. Planlaman gayet iyi görünüyor bunları tamamlarsan küçük kalemler aradan çıkmış olur.
canım okuyorum ara ara da yazamadım
Canimm ya oluyot bazen o sıkkınlık halleri inşallah tez zamanda çözersin...canım okuyorum ara ara da yazamadım
bırazda canım sıkkın bazı özel durumlardan dolayı.Allah hepımızı feraha cıkarsın bugunumuzu aratmasın ıyıyım ama cok sukur.
sen nasılsın ne var ne yok
aminn canımmCanimm ya oluyot bazen o sıkkınlık halleri inşallah tez zamanda çözersin...
Ben de iyiyim cnm orta halli işte...
Zam olayı gittikçe herkeste çökkünlük yaratıyor...Stoklar da bir yere kadar
insallah cabuk gecer seni üzen seylercanım okuyorum ara ara da yazamadım
bırazda canım sıkkın bazı özel durumlardan dolayı.Allah hepımızı feraha cıkarsın bugunumuzu aratmasın ıyıyım ama cok sukur.
sen nasılsın ne var ne yok
Insallah hersey istediğiniz gibi olur canimIvet yorgun bi Asmin birakayim buraya. 20 yildan sonra ilk kez yine bi is bas vurusu yapiyorumkizda rahat birakmadi bilgisayari görünce. Mecbur o uyuduktan sonra yazdim. Yeni bitirdim, arkadasima yolladim oda bi okudun. Sabahda bir karne mi bulmam gerek, sonra yollarim evraklari.
Maasi simdiki maasim kadar yüksek degil tabi, ama olursa eger, gercekten garanti is. 3500€ brutt maasla baslaniyormus. Her senede kücük bir miktar zam geliyor herhalde üstüne. Vergiden sonra elime 2200 kalcak. Esimde cocuk krese baslayinca 6 saatlik bir ise girse, gayet iyi gecine biliriz. Bizim planlarimiz bu yönde, bakalim hayatin planlari nasil olacak
Bugün esim ev isini hal etti ve yemek yapti. Allahim hazir sofraya oturup ardindan bulasik yikamamak ne güzelmis
Hepiniz misil misil uyuyorsunuz tabiBende biraz okuyup uyuyayim, erken kalkmaliyim. Sans dileyin bana kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?