Asmin cim inşallah umduğundan daha iyi bir işin olur canım.

Kizlar yeni ogredim ki Trendyol dan yurt dışından spariş verip ödeme yağabiliyormuşum.Kızkaedeşime söyledim liste versin diye ama şimdilik bir ihtiyacım yok diyor. Ben gerçekten böyle bi firsatı değerlendirmek istiyorum. Ben ilk defa baktım inanamadım, yok, yok! Aklımda birşeyler oluştu ama sizin de fikrini alayım. Özellikle neler ekle dersiniz.
Not: ıkı küçük çocuğu da var.

Giysi mi hediye edeceksin.
Hediye çeki seçeneği varsa daha iyi olabilir.

Giysi mi hediye edeceksin.
Hediye çeki seçeneği varsa daha iyi olabilir.
Hediye çeki option u varsa daha iyi olabılır..
Giysı de olacak ama gıda da olabılır diye düşündüm. Çocuklara hediye de ama ne alacağımı tam olarak bilemedim..
Hem modları da değişir, güzel bi sürpriz olur.

Canim bencede hediye ceki en mantiklisi olur. Sana söylemege cekindigi seyleri alir. Giyim olsun, gida varsa gida. Sen cocuklara bide extradan hediye yollarsin. Gida zamlari bu sekilken cok isine yarar kesin.

Canım kızkardeşinin çocukları kaç yaşında ve ne kadar bütçen var fikir vermek isterim...

canım okuyorum ara ara da yazamadım
bırazda canım sıkkın bazı özel durumlardan dolayı.Allah hepımızı feraha cıkarsın bugunumuzu aratmasın ıyıyım ama cok sukur.
sen nasılsın ne var ne yok
Uykucum umarim sıkıntın ne ise çarçabuk hallolur
Asmincim
Hayatin bizim için plânları değişiyor bazen hayırlı olsun kuzum.

Herkese selamlar kızlar
Nasılsınız neler yapiyorsunuz ben ev iş ve açık öğretim sınavlariyla boğustum geldim sanirim iyi de boguştum
karamelli_turta canımcım hayırlı olsun teyzelik bende 2 ay önce 2.kez teyze oldum cok özel bi duygu
kronikuykucu saglik sorunu degilse cok da üstünde durma kuzucum 3 gun 5 gun 1 ay aonra hatırmayacagin sey için bugününu ziyan etme elbette uzaktan birine demesi kolay ama bazen en dogru bakiş acisina uzaktaki biri sahip olabiliyor icindeyken detaylara takılıp bazen gözümüzden kaçırıp ıskalayabiliyoruz hayatı sen hep buraya gel havadan sudan bahsetmek bile iyi gelecektir inan yüzünü görmeden duygusal bağ kurduğun insanlarla biz hep yanindayiz

Masıl doğru bi bakış açısı tepitlerin sahane cok akıllica canimcim

Çocuklar 3 yaşında tatlum.
Canım kızlarında dediği gibi hediye ceki çok mantıklı çocuklar kız mı erkek mi 2 taneler mi giysi disinda baska şeylere ihtiyaci olabilir mi gida mutfak malzemesi gibi ve bütçen nesir sakıncaaı yoksa daha cesitli fikirler verebiliriz

Pardon ya T tatlu da sormuş bütçeyi ben atlamişim; 3 000 cıvari düşündüm bütçeyi, ikiz çocuklar; bi kız, bi de erkek.
Kızların dediği bana da mantıklı geldi( hediye ceki) onun dişında evlerine de bişeyler gitsin istedim. Hem çocuklara hem de kardeşime.. Biraz gıda da olabılır. Kardeşim hemşire, eşi özelde ama pek çalışmıyor su an.
Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…