- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #78.001
Asmin cim inşallah umduğundan daha iyi bir işin olur canım.Ivet yorgun bi Asmin birakayim buraya. 20 yildan sonra ilk kez yine bi is bas vurusu yapiyorumkizda rahat birakmadi bilgisayari görünce. Mecbur o uyuduktan sonra yazdim. Yeni bitirdim, arkadasima yolladim oda bi okudun. Sabahda bir karne mi bulmam gerek, sonra yollarim evraklari.
Maasi simdiki maasim kadar yüksek degil tabi, ama olursa eger, gercekten garanti is. 3500€ brutt maasla baslaniyormus. Her senede kücük bir miktar zam geliyor herhalde üstüne. Vergiden sonra elime 2200 kalcak. Esimde cocuk krese baslayinca 6 saatlik bir ise girse, gayet iyi gecine biliriz. Bizim planlarimiz bu yönde, bakalim hayatin planlari nasil olacak
Bugün esim ev isini hal etti ve yemek yapti. Allahim hazir sofraya oturup ardindan bulasik yikamamak ne güzelmis
Hepiniz misil misil uyuyorsunuz tabiBende biraz okuyup uyuyayim, erken kalkmaliyim. Sans dileyin bana kizlar
Giysi mi hediye edeceksin.Kizlar yeni ogredim ki Trendyol dan yurt dışından spariş verip ödeme yağabiliyormuşum.Kızkaedeşime söyledim liste versin diye ama şimdilik bir ihtiyacım yok diyor. Ben gerçekten böyle bi firsatı değerlendirmek istiyorum. Ben ilk defa baktım inanamadım, yok, yok! Aklımda birşeyler oluştu ama sizin de fikrini alayım. Özellikle neler ekle dersiniz.
Not: ıkı küçük çocuğu da var.
TMM CANIM SİZİ Mİ KIRICAMkiz kalsin bence...git 10 dollarida al bence
Hediye çeki option u varsa daha iyi olabılır..Giysi mi hediye edeceksin.
Hediye çeki seçeneği varsa daha iyi olabilir.
canımm ınsAllah her sey hayırlı bı sekılde hallolurinsallah cabuk gecer seni üzen seyler
Canim bencede hediye ceki en mantiklisi olur. Sana söylemege cekindigi seyleri alir. Giyim olsun, gida varsa gida. Sen cocuklara bide extradan hediye yollarsin. Gida zamlari bu sekilken cok isine yarar kesin.Hediye çeki option u varsa daha iyi olabılır..
Giysı de olacak ama gıda da olabılır diye düşündüm. Çocuklara hediye de ama ne alacağımı tam olarak bilemedim..
Hem modları da değişir, güzel bi sürpriz olur.
Canım kızkardeşinin çocukları kaç yaşında ve ne kadar bütçen var fikir vermek isterim...Kizlar yeni ogredim ki Trendyol dan yurt dışından spariş verip ödeme yağabiliyormuşum.Kızkaedeşime söyledim liste versin diye ama şimdilik bir ihtiyacım yok diyor. Ben gerçekten böyle bi firsatı değerlendirmek istiyorum. Ben ilk defa baktım inanamadım, yok, yok! Aklımda birşeyler oluştu ama sizin de fikrini alayım. Özellikle neler ekle dersiniz.
Not: ıkı küçük çocuğu da var.
Uykucum umarim sıkıntın ne ise çarçabuk hallolurcanım okuyorum ara ara da yazamadım
bırazda canım sıkkın bazı özel durumlardan dolayı.Allah hepımızı feraha cıkarsın bugunumuzu aratmasın ıyıyım ama cok sukur.
sen nasılsın ne var ne yok
AsmincimIvet yorgun bi Asmin birakayim buraya. 20 yildan sonra ilk kez yine bi is bas vurusu yapiyorumkizda rahat birakmadi bilgisayari görünce. Mecbur o uyuduktan sonra yazdim. Yeni bitirdim, arkadasima yolladim oda bi okudun. Sabahda bir karne mi bulmam gerek, sonra yollarim evraklari.
Maasi simdiki maasim kadar yüksek degil tabi, ama olursa eger, gercekten garanti is. 3500€ brutt maasla baslaniyormus. Her senede kücük bir miktar zam geliyor herhalde üstüne. Vergiden sonra elime 2200 kalcak. Esimde cocuk krese baslayinca 6 saatlik bir ise girse, gayet iyi gecine biliriz. Bizim planlarimiz bu yönde, bakalim hayatin planlari nasil olacak
Bugün esim ev isini hal etti ve yemek yapti. Allahim hazir sofraya oturup ardindan bulasik yikamamak ne güzelmis
Hepiniz misil misil uyuyorsunuz tabiBende biraz okuyup uyuyayim, erken kalkmaliyim. Sans dileyin bana kizlar
sağlıkla kucağınıza alın inşallah yeğeninizi.Selâm kızlar
Ben teyze oluyorum
Sağlıkla gelsin inşallah,
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Çocuklar 3 yaşında tatlum.Canım kızkardeşinin çocukları kaç yaşında ve ne kadar bütçen var fikir vermek isterim...
Gözünüz aydın canım, saglik, sıhhatle gelsin, teyzelik çok güzelSelâm kızlar
Ben teyze oluyorum
Masıl doğru bi bakış açısı tepitlerin sahane cok akıllica canimcimSelamlar güzeller
İçindeki su yavaşça ısıtılan kurbağa gibiyiz. Zama, hastalığa, yozlaşmaya yavaşça ikna ediliyoruz. Tepkilerimiz törpüleniyor ve hepsi de sistemli yapılıyor. Ölümü gösterip sıtmaya razı edecekler sonunda işte.
Canım kızlarında dediği gibi hediye ceki çok mantıklıÇocuklar 3 yaşında tatlum.
Pardon ya T tatlu da sormuş bütçeyi ben atlamişim; 3 000 cıvari düşündüm bütçeyi, ikiz çocuklar; bi kız, bi de erkek.Canım kızlarında dediği gibi hediye ceki çok mantıklıçocuklar kız mı erkek mi 2 taneler mi giysi disinda baska şeylere ihtiyaci olabilir mi gida mutfak malzemesi gibi ve bütçen nesir sakıncaaı yoksa daha cesitli fikirler verebiliriz
Oyyy itty maşallah diyelimonce sağlıkla doğsun inşallah turtacimSelâm kızlar
Ben teyze oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?