- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #78.021
Durumları o şekildeyse kesinlikle hediye çeki her ne ihtiyacı varsa ilaç gibi olur gerçekten...Tebrik de ediyorum düşünmen değer vermek çok güzel cnmPardon ya T tatlu da sormuş bütçeyi ben atlamişim; 3 000 cıvari düşündüm bütçeyi, ikiz çocuklar; bi kız, bi de erkek.
Kızların dediği bana da mantıklı geldi( hediye ceki) onun dişında evlerine de bişeyler gitsin istedim. Hem çocuklara hem de kardeşime.. Biraz gıda da olabılır. Kardeşim hemşire, eşi özelde ama pek çalışmıyor su an.
Teşekkürler
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin insallah kac aylik doğumlarımız ayni olur belkiSelâm kızlar
Ben teyze oluyorum
Sağlıkla gelsin inşallah,
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
cok güzel bir haber! Allah tamamina erdirsin canimSelâm kızlar
Ben teyze oluyorum
nasil gidiyor hamilelik canimHayırlı olsun canım sağlıkla gelsin insallah kac aylik doğumlarımız ayni olur belki
Bende fazla bir sorun yok bazi yiyeceklerden tiksindim yorgunluk baya var o kadar ama bebek nasıl bilmiyorum daha hic doktora gitmedim sadece cok küçükken normal gebelikmi degilmi diye bir ultrasona girdim o daha da hic bisey yapamadım sigortam gelmedi bir türlü o yüzden gidemiyorum bu ay gelir diye düşünüyorum insallah canimnasil gidiyor hamilelik canim
Kiz valla sen iyi alistin ekmeğeSelam kizlar,
bugün yine ekmek yaptim buzluga koydum. 2 hafta götürür bizi herhalde.
Sabah komsum geldi yine kiziyla. Baskada hic birsey yetistiremedim bugün
Yarin komsu gittikten sonra kizimla karda oyun oynariz, sonrada o yatinca bi saglam temizlik yapmaliyim.
rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin canım. Bende 2.kez teyze olucam yaklaşık 4 aylık falan şuanSelâm kızlar
Ben teyze oluyorum
Merhaba hoşgeldiniz tabiki katilabilirsiniz.merhaba kızlar bende katılabilir miyim yıllık hedefim 50 gr altın ocak ayında 7.5 gram aldım bankadan şubatta alamam süpürge aldık tek çekim olunca bu ay birikimden bozmazsak iyidir
Evet su an piyasaları anlamış değilim...Düşüşte sürekligram altın düşüşte
Çalışıyorum 2 tane kızım var eşimin tayini nedeniyle Van'dayız birikim yapmayı seviyorum.Yıllık 50 gram hedefim var ocakta 7.5 gram aldım bankadan umarım tamamlayabilirim.Merhaba hoşgeldiniz tabiki katilabilirsiniz.
Kendinizi tanıyor mısınız
karamelli_turta listemize ekleyecektir.
Evet su an piyasaları anlamış değilim...Dusugram altın düşüşte
Bol birikimler tekrardan hoşgeldin aramizaÇalışıyorum 2 tane kızım var eşimin tayini nedeniyle Van'dayız birikim yapmayı seviyorum.
Benimde bilezik alasım varAltin ne kadar dusuyor ise döviz oynamıyor yerinden fazla o yüzden gözüm bilezik ariyor şuan
Al al kiz valla elinde varsa olmadi biraz borca olsunBenimde bilezik alasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?