Durumları o şekildeyse kesinlikle hediye çeki her ne ihtiyacı varsa ilaç gibi olur gerçekten...Tebrik de ediyorum düşünmen değer vermek çok güzel cnm

nasil gidiyor hamilelik canim
Bende fazla bir sorun yok bazi yiyeceklerden tiksindim yorgunluk baya var o kadar ama bebek nasıl bilmiyorum daha hic doktora gitmedim sadece cok küçükken normal gebelikmi degilmi diye bir ultrasona girdim o daha da hic bisey yapamadım sigortam gelmedi bir türlü o yüzden gidemiyorum bu ay gelir diye düşünüyorum insallah canim

Kiz valla sen iyi alistin ekmeğe bnde ekmek sacı yok onu alsam üstünde yaparım katmer falanda yaparim ispanakli lor peynirli ne güzel olurdu valla alirim insallah yerim dar diye erteliyorum afiyetle yiyin inşallah canım

merhaba kızlar bende katılabilir miyim yıllık hedefim 50 gr altın ocak ayında 7.5 gram aldım bankadan şubatta alamam süpürge aldık tek çekim olunca bu ay birikimden bozmazsak iyidir
Merhaba hoşgeldiniz tabiki katilabilirsiniz.
Kendinizi tanıyor mısınız
karamelli_turta listemize ekleyecektir.

Merhaba hoşgeldiniz tabiki katilabilirsiniz.
Kendinizi tanıyor mısınız
karamelli_turta listemize ekleyecektir.
Çalışıyorum 2 tane kızım var eşimin tayini nedeniyle Van'dayız birikim yapmayı seviyorum.Yıllık 50 gram hedefim var ocakta 7.5 gram aldım bankadan umarım tamamlayabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…