Iyi geceler hatunlar
Biz dun bi delilik yapıp buzdolabi ve bulasik makinesini yeniledik
Buzdolabi 8000 buyukbas aldi
Bulasik makinesi 3000 ben ödedim 5 programli
Bosh marka aldık .bugün kuruldular. Allah pişman etmesin
Bunlarda akıldan cikti cok rahatladim
Kucuk çaplı bir cinnet yine olayi çozdu.
Şuan bir laptop bakıyorum mart gibi alirim galiba.
Birde bayramdan sonra ogluma oda getirsin bi zahmet babası
Cok şükür buyuk eksikler tamamlanacak.

Buradan da güle güle kullanın diyeyim

Kiz valla sen iyi alistin ekmeğe bnde ekmek sacı yok onu alsam üstünde yaparım katmer falanda yaparim ispanakli lor peynirli ne güzel olurdu valla alirim insallah yerim dar diye erteliyorum afiyetle yiyin inşallah canım
benimde yerim yoktu eskiden. Alisdim cidden kiz. Ekmek halen süper acamiyorum, ama fenada degil. Sma katmeri cidden cözüm artik. Insallah seninde hem sigortan hemde yeni ev sorununda gönlüne göre cözülür en kisa zamanda

iyi günlerde kullan canim enistede sanki bi düzelme var kiz

bu tempoya cok iyi dayaniyorsun canim

Hayırlı olsun canım Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah uzun ömürleri olsun inşallah
Kizzz cinnetlerin nasil oluyor bendemi koparsam bana taktik ver

benimde yerim yoktu eskiden. Alisdim cidden kiz. Ekmek halen süper acamiyorum, ama fenada degil. Sma katmeri cidden cözüm artik. Insallah seninde hem sigortan hemde yeni ev sorununda gönlüne göre cözülür en kisa zamanda
Inşallah canım teşekkür ederim aça aça öğrenirsin ekmek açmayı bnde bilmiyorum anam koydeyken pisirmeyi tek öğretmişti inşallah seninde gönlüne göre işin en kısa zamanda olur canim benim

Selam kizlar
Witch buzdolabi bulasik makinesi hayirli olsun güzelim.
Karamellim teyze mi oluyorsun masallah
Asmin is oldu mu geriye dönük cok okuyamadim.
yok canim pazartesi yollamisdim. Biraz sürer herhalde. Sen ne yaptin? Görüsdünmü bi doktorla?

Buradan da güle güle kullanın diyeyim
Tesekkurler canim
iyi günlerde kullan canim enistede sanki bi düzelme var kiz
Tewkkur ederim canim ama nerdeee
Selam kizlar
Witch buzdolabi bulasik makinesi hayirli olsun güzelim.
Karamellim teyze mi oluyorsun masallah
Asmin is oldu mu geriye dönük cok okuyamadim.
Tesekkur ederim canim
Hayırlı olsun canım Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah uzun ömürleri olsun inşallah
Kizzz cinnetlerin nasil oluyor bendemi koparsam bana taktik ver
Sinirden sac teline kadar titriyorum
Suratim artık nasil bir hal alıyorsa korkuyo
Bi kac buyuk tehdit hatta evden kovma
En korktugu komşuya rezil olmak cunku
Ertesi gün yola geliyo
Ama bu surekli olmayınca ise yarıyor
Surekli olursa olmaz
En son 2 sene once salonu değiştirmek istedim kabul etmedi adam mobilyacı bide
Hoooop hemen taktik o yaz değiştirdi
Bunuda almazdi da telefona yeltenince bunu almak zorunda kaldi bunlara bisey almaz artık uzun bi sure

Sanki sen daha öncede yazıyordun
Hoşgeldin
hoşbulduk yazmıştım ama bulamadım mesaj geçmişinden tekrar yazayım dedim.Daha önce tl birikimi yapıyordum bu yıl tamamen altında birikirmeyi düşünüyorum arada elime geçtikçe dolar ve gümüş alırım onları kısa vadede sıkışırsak bozdurmak için

İyi günlerde kullanın canım
Eskiler evden çıkınca rahatlıyor insan.

Günaydın arkadaşlar
Dün bir güzel kar yağdı,tutmadı ama tam seyirlikti.Allah tan geçen yağdığında tüm aile çıkıp eğlendik. Az yağınca kıymetli oluyor mübarek. Çocukken boyumuzu geçerdi,bezerdik .
Abla okula başlayınca küçükle yalnız kaldık evde. Sakin sakin oturuyoruz. Beraber kitap keyfi yapıyoruz. Bu aralar maşallah deyeyim çok güzel okuyor. Son aldıklarımı da bitirdi,10-14 yaş arası kitap tavsiyelerinizi alırım.

Ayy süperr
Güle güle kullanın bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…