- 28 Mart 2020
- 6.386
- 24.797
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #78.061
İyi günlerde kullanın canım
Eskiler evden çıkınca rahatlıyor insan.
Teşekkürler kizlar daha iyileri sizin olsunAyy süperr
Güle güle kullanın bacım
Ay valla iyi yapıyorsun bnde deniyeyim aradaTesekkurler canim
Tewkkur ederim canim ama nerdeee
Tesekkur ederim canim
Sinirden sac teline kadar titriyorum
Suratim artık nasil bir hal alıyorsa korkuyo
Bi kac buyuk tehdit hatta evden kovma
En korktugu komşuya rezil olmak cunku
Ertesi gün yola geliyo
Ama bu surekli olmayınca ise yarıyor
Surekli olursa olmaz
En son 2 sene once salonu değiştirmek istedim kabul etmedi adam mobilyacı bide
Hoooop hemen taktik o yaz değiştirdi
Bunuda almazdi da telefona yeltenince bunu almak zorunda kaldi bunlara bisey almaz artık uzun bi sure
Insallah canım.Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin insallah kac aylik doğumlarımız ayni olur belki
Benimki 12 oldu canım yeni teşekkür ederiz canım saglikla gelsin sizin minnosdaInsallah canım.
Kızkardeşim bebek bekliyor.
Yenicsaha 1.5 aylik bir minnoş.
Çok istiyordu sağlıklı bir hamilelik geçirip kucaginiza alirsiniz inş.
Sen kaç haftalik oldun?
Amannn dur gözünü seveyimSelam kizlar
Bugun yoruldum yine
Once cocuklari dişçiye goturdum buyuge dolgu yapildi. Küçüğünde gecen yıl çekilen disinde parcalar kalmış yeni dis gelince farkettik onlari aldirdik.
Moralleri bozuktu. Avmye götürdüm tabi yine gitti paracıklar. Makine tuzu sut tuvalet fircasi metal çırpıcı gerisi ıvır zıvır 150tl tuttu
Simdide firinda tavuk patates yapiyorum salatayla yeriz. Tatlı olarak ağlayan pastamiz var
Avmde ekmek kadayıfı vardi zor tuttum kendimi almadim aferin bana
Kv gorumcelerin yanına gitti baska ile
Beni aradı çocuklara ve oğluna pijama almis sana bisey bulamadım dediHer yıl aynı cümleyi kuruyor. çok şükür muhtaç değilim yoksa bu yaptıklarına cok üzülürdüm. Bi coraba layık göremiyor beni. Kadın. Dur ben bunuda cinnete bagliyam
Vallahi cok yazikAmannn dur gözünü seveyim
Yada yap gitsin bu şekilden anlıyorlar demek gene seninki torunu biliyormuş bnmki doğdu kiz bir atlet almadi bacım muhtaç değilim şükür kızıma alıyorum ama insanoğlu işte ister istemez ilk bebeğimdi bisey alınmasını bekliyordum takıyı gectim zaten aha da gene yaram deşti
Teşekkür ederim hoşbuldum.Penguen Hosgeldin bacım
En iyisini yapmışsın canım valla dediğin gibi elin yabancısı geldi çeyrek taktı herkes ne yaparsa kendisine yapar valla samimide degilim mesafelide degilim orta halli bir iletişimim varVallahi cok yazik
7 kat el altin alıp geliyor yazık torunun yahu.
ilkinde bilezik taktılar kizin besik salıncak battaniye kıyafet Aldılar bende seviniyordum ne iyiler diye. Kızımın ceyreklerine goz koymuşlar meğer.
Oglanda çeyrek taktılar sadece. Bende tüm ceyrekleri birleştirip kendime set aldim gelinime verecegim
Gözünüz aydınn canım.Insallah canım.
Kızkardeşim bebek bekliyor.
Yenicsaha 1.5 aylik bir minnoş.
Çok istiyordu sağlıklı bir hamilelik geçirip kucaginiza alirsiniz inş.
Sen kaç haftalik oldun?
Bu modelden bende de var,hamilelikde sormaya basladı kvdem kac beden alalım cıtcıtlı bady diye,dogum yaptım,kız 9 aylık oldu hala soruyor.Amannn dur gözünü seveyim
Yada yap gitsin bu şekilden anlıyorlar demek gene seninki torunu biliyormuş bnmki doğdu kiz bir atlet almadi bacım muhtaç değilim şükür kızıma alıyorum ama insanoğlu işte ister istemez ilk bebeğimdi bisey alınmasını bekliyordum takıyı gectim zaten aha da gene yaram deşti
Seninkiler ayri bi ömür törpüsü zatenBu modelden bende de var,hamilelikde sormaya basladı kvdem kac beden alalım cıtcıtlı bady diye,dogum yaptım,kız 9 aylık oldu hala soruyor.
Kız dedim gelin olup gitcek tmm sorma artk dedim.
Dedim yani.
Hee tmm dedi cekildi
Almıcan madem ne sordun aylarca
Seninki benimkinden daha kötü imişBu modelden bende de var,hamilelikde sormaya basladı kvdem kac beden alalım cıtcıtlı bady diye,dogum yaptım,kız 9 aylık oldu hala soruyor.
Kız dedim gelin olup gitcek tmm sorma artk dedim.
Dedim yani.
Hee tmm dedi cekildi
Almıcan madem ne sordun aylarca
Dogum yapalı nekadr oldu?Takaymıs hastaneden cıkınca.Seninki benimkinden daha kötü imişbenimki sormaya tenezzül bile etmedi annem kiza bilezik takti diye diyorlar bizde takacaz ne zaman allah bilir ama dedigin gibi kiz gelin olup gidecek ah ah anlatsam daha neler neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?