- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #78.101
Bu dönemi en sağlıklı,en kolay şekilde atlatırsın inşallah canım.Evet cok süküriyiyim simdi sagolasin.
Hayırlı, bereketli olsun inşallahMerhaba kızlar. Herkese.iyi.haftasonlari. Dun ocak.ayi birikimim.icin 5 gram daha altin aldim. Ayrica 20.bin tl ile.borsaya giris yaptik.bakalim.insaalalh hayirli olur. 20201 birikiminin cok.buyuk.bolumunu yaomis.olduk.boylece.karamelli_turta listeye yazabilir miisn canim 5 gr ve 20.bin tl.
Günaydın güzelim,yoğunluğun hayırlısıyla bitsin,muhabbetini özlüyorum senin.Günaydın kizlar
Güle güle kullan canımIyi geceler hatunlar
Biz dun bi delilik yapıp buzdolabi ve bulasik makinesini yeniledik
Buzdolabi 8000 buyukbas aldi
Bulasik makinesi 3000 ben ödedim 5 programli
Bosh marka aldık .bugün kuruldular. Allah pişman etmesin
Bunlarda akıldan cikti cok rahatladim
Kucuk çaplı bir cinnet yine olayi çozdu.
Şuan bir laptop bakıyorum mart gibi alirim galiba.
Birde bayramdan sonra ogluma oda getirsin bi zahmet babası
Cok şükür buyuk eksikler tamamlanacak.
Ben kumbara ile birikim yapiyorum bazen, az çok demeden yeterkiniyet olsunKeşke gelirim olsa bende birikim yapardım
Geçmiş olsun canım sana da annecigine de.Yok nerde. Bitmis artik dogurganligim, cocuk sahibi olamazsin dedibitkisel ilaclar, vitaminler verdi gönderdi. Üzüldüm, az agladim temiz havada kendi basima. Yeni bir dönem basliyor dedim, eve varinca cocuklarima sarildim, cok sükür.
Ben de sizleri çok ozluyorum,Günaydın güzelim,yoğunluğun hayırlısıyla bitsin,muhabbetini özlüyorum senin.
Cinnet cansever bak ise yarıyor... Güle güle kullaninIyi geceler hatunlar
Merhaba ben dinlenme modu memleket havası almaya geldim. Sen nasilsinSelâm cagnim kızlar
Özledim sizi.
Bu hafta işler güçler çok yoğundum.
Nasılsınız
Kolay gelsin inşallah kısa zamanda tamamlarsın kolay gelsinKızlar aşırı çok yoğun bir hafta geçiriyorum yine
Sonumu göremiyorum
Eridim resmen
Birkaç hafta daha böyle.
Allah utandırmasın bir proje yönetiyorum şu an, bitmesine az kaldı.
bir an evvel normal rutine dönmeyi umuyorum.
Bulamamış bari söyleme...Selam kizlar
Bugun yoruldum yine
Once cocuklari dişçiye goturdum buyuge dolgu yapildi. Küçüğünde gecen yıl çekilen disinde parcalar kalmış yeni dis gelince farkettik onlari aldirdik.
Moralleri bozuktu. Avmye götürdüm tabi yine gitti paracıklar. Makine tuzu sut tuvalet fircasi metal çırpıcı gerisi ıvır zıvır 150tl tuttu
Simdide firinda tavuk patates yapiyorum salatayla yeriz. Tatlı olarak ağlayan pastamiz var
Avmde ekmek kadayıfı vardi zor tuttum kendimi almadim aferin bana
Kv gorumcelerin yanına gitti baska ile
Beni aradı çocuklara ve oğluna pijama almis sana bisey bulamadım dediHer yıl aynı cümleyi kuruyor. çok şükür muhtaç değilim yoksa bu yaptıklarına cok üzülürdüm. Bi coraba layık göremiyor beni. Kadın. Dur ben bunuda cinnete bagliyam
Bereketli ölsun birikimin. Bu ara ben de vakit olunca göz atıyorum borsaya...Tabi anlamayınca teknik vs öyle inceliyorumMerhaba kızlar. Herkese.iyi.haftasonlari. Dun ocak.ayi birikimim.icin 5 gram daha altin aldim. Ayrica 20.bin tl ile.borsaya giris yaptik.bakalim.insaalalh hayirli olur. 20201 birikiminin cok.buyuk.bolumunu yaomis.olduk.boylece.karamelli_turta listeye yazabilir miisn canim 5 gr ve 20.bin tl.
Bende iyiyim cnm.Merhaba ben dinlenme modu memleket havası almaya geldim. Sen nasilsin
Oo tobosolumHerkese selamlar dostlar iyi h sonlariişteki yogunluktan okumaya firsat bulamadim yazdıklarınızı ancak bendeniz bi fırsatını bulup uzun zamandır aklımda olan altın bileklik ve küpe almiş bulunuyorum hemen resimlerini de ekliyim canlar
Hoşgeldin canım birikiminiz kazancıniz bereketli olsunÇalışıyorum 2 tane kızım var eşimin tayini nedeniyle Van'dayız birikim yapmayı seviyorum.Yıllık 50 gram hedefim var ocakta 7.5 gram aldım bankadan umarım tamamlayabilirim.
Al bacım o da birikime dahilAltin ne kadar dusuyor ise döviz oynamıyor yerinden fazla o yüzden gözüm bilezik ariyor şuan
Sende al bacımBenimde bilezik alasım var
Ben aldım canımcım cok mutlu oluyor insan sana da tavsiye ederimGözünüz aydın canim cok güzel bi haber
Benimde bileklik alasim var şeytan girme kanimaaa
Hayırlı uğurlu uzun ömürlü olsun canımcımIyi geceler hatunlar
Çok tatlısın asmin diyerek mektubuna karşılık veriyorum.Selam canlar,
altin alanlar, borsaya yatirim yapanlar, birikim yapanlar: bereketli olsun bacilar
kiz öglen uykusunda. Bende uzun zaman erteledigim borsa kitabina basladim. Tazminatimi aldim, vergi baya kesilmis. Geri kalanlada mutfak ödencek, 5000€ da araba icin ayircaz. 4000€ nakit birakcaz. Geri kalanin hepsinide borsaya yatircaz. Onun icin cabuk ögrenmeligim
Kumbaramiz bizim sipanin kumbarasi oldu. Hergün bozukluklsri veriyorum elinde, kendisi icine atiyor. Birikim yapiyorum demegi ögretdim atarkencok egleniyor. Umarim böylece birikim yapmayi sevdiririm ona. Kumbaradan cikami ilerde ata alarak degerlendircez kizim icin.
Ev islerinide iyi bir rutine sokdum bu evde, artik tüm günüm temizlikle gecmiyor, cabuk bitiriyorum.
Bos zamanlarimida artik yeni birseyler ögrenmek icin kullancam diyetek öpüyorum sizi ve kitabima geri dönüyorum.
Mektup gibi oldu birazkücüklerin gözlerinden, büyüklerinde elinden öpüyorum diyecemde, en büyügünüz bendim herhalde
Sen halledersin canım Allahın izniyle alnınin akıyla cıkarsın bu iştendeKızlar aşırı çok yoğun bir hafta geçiriyorum yine
Sonumu göremiyorum
Eridim resmen
Birkaç hafta daha böyle.
Allah utandırmasın bir proje yönetiyorum şu an, bitmesine az kaldı.
bir an evvel normal rutine dönmeyi umuyorum.
Bende bikac ay önce aldım vanım elektrikli saclardan bol bol bazlama gozleme katmer yapiyoruz annem yaptirtiyorbenimde yerim yoktu eskiden. Alisdim cidden kiz. Ekmek halen süper acamiyorum, ama fenada degil. Sma katmeri cidden cözüm artik. Insallah seninde hem sigortan hemde yeni ev sorununda gönlüne göre cözülür en kisa zamanda
Canim bende uzun zaman erteledim sac almayi evim kücük esyam cok birde onu katmiyim diye ama dayanamadim indirimde gorunce aldim annem nasıl mutlu oldu anlatamamInşallah canım teşekkür ederim aça aça öğrenirsin ekmek açmayı bnde bilmiyorum anam koydeyken pisirmeyi tek öğretmişti inşallah seninde gönlüne göre işin en kısa zamanda olur canim benim
Senden cok şey öğreniyorum kuzu koca kişişine karşi taktiklerle ilgiliTesekkurler canim
Tewkkur ederim canim ama nerdeee
Tesekkur ederim canim
Sinirden sac teline kadar titriyorum
Suratim artık nasil bir hal alıyorsa korkuyo
Bi kac buyuk tehdit hatta evden kovma
En korktugu komşuya rezil olmak cunku
Ertesi gün yola geliyo
Ama bu surekli olmayınca ise yarıyor
Surekli olursa olmaz
En son 2 sene once salonu değiştirmek istedim kabul etmedi adam mobilyacı bide
Hoooop hemen taktik o yaz değiştirdi
Bunuda almazdi da telefona yeltenince bunu almak zorunda kaldi bunlara bisey almaz artık uzun bi sure
Teşekkür ederim beybisiBende iyiyim cnm.
Memleket havasi iyi gelir hem değişiklik olmuş size de ne güzel.
Oo tobosolum
Gözlerim açıldı, güle güle kullan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?