Evet cok sükür iyiyim simdi sagolasin.
Bu dönemi en sağlıklı,en kolay şekilde atlatırsın inşallah canım.30 ların başında menapoza giren arkadaşlarım var. 43-45 iyi yaşlar bence. Hem de kadınlığın zirvesi. Tam kadın olduğumuz yaşlarımız.

Hayırlı, bereketli olsun inşallah

Güle güle kullan canım
Keşke gelirim olsa bende birikim yapardım
Ben kumbara ile birikim yapiyorum bazen, az çok demeden yeterkiniyet olsun
Geçmiş olsun canım sana da annecigine de.
Üzülme ama,hepimiz olacağız:)

Cinnet cansever bak ise yarıyor... Güle güle kullanin

Kolay gelsin inşallah kısa zamanda tamamlarsın kolay gelsin

Bulamamış bari söyleme...
Hiç bulamasan şal kahve fincanı vs...Senin cinnetin görmemiş demekki... Ben bile korktum 8 binlik buzdolabı cinnetine

Bereketli ölsun birikimin. Bu ara ben de vakit olunca göz atıyorum borsaya...Tabi anlamayınca teknik vs öyle inceliyorum

Herkese selamlar dostlar iyi h sonlari işteki yogunluktan okumaya firsat bulamadim yazdıklarınızı ancak bendeniz bi fırsatını bulup uzun zamandır aklımda olan altın bileklik ve küpe almiş bulunuyorum hemen resimlerini de ekliyim canlar

Eklentiler

• 2_kalemli-ve-renkli-dorikali-kupe-8-ayar-altin-2-89-gram-resim2-2484.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 87
  • images - 2021-01-30T183003.808.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 85
Merhaba ben dinlenme modu memleket havası almaya geldim. Sen nasilsin
Bende iyiyim cnm.
Memleket havasi iyi gelir hem değişiklik olmuş size de ne güzel.
Oo tobosolum
Gözlerim açıldı, güle güle kullan canım

Selam canlar,

altin alanlar, borsaya yatirim yapanlar, birikim yapanlar: bereketli olsun bacilar
kiz öglen uykusunda. Bende uzun zaman erteledigim borsa kitabina basladim. Tazminatimi aldim, vergi baya kesilmis. Geri kalanlada mutfak ödencek, 5000€ da araba icin ayircaz. 4000€ nakit birakcaz. Geri kalanin hepsinide borsaya yatircaz. Onun icin cabuk ögrenmeligim
Kumbaramiz bizim sipanin kumbarasi oldu. Hergün bozukluklsri veriyorum elinde, kendisi icine atiyor. Birikim yapiyorum demegi ögretdim atarken cok egleniyor. Umarim böylece birikim yapmayi sevdiririm ona. Kumbaradan cikami ilerde ata alarak degerlendircez kizim icin.
Ev islerinide iyi bir rutine sokdum bu evde, artik tüm günüm temizlikle gecmiyor, cabuk bitiriyorum.
Bos zamanlarimida artik yeni birseyler ögrenmek icin kullancam diyetek öpüyorum sizi ve kitabima geri dönüyorum.
Mektup gibi oldu biraz kücüklerin gözlerinden, büyüklerinde elinden öpüyorum diyecemde, en büyügünüz bendim herhalde

Çalışıyorum 2 tane kızım var eşimin tayini nedeniyle Van'dayız birikim yapmayı seviyorum.Yıllık 50 gram hedefim var ocakta 7.5 gram aldım bankadan umarım tamamlayabilirim.
Hoşgeldin canım birikiminiz kazancıniz bereketli olsun
Altin ne kadar dusuyor ise döviz oynamıyor yerinden fazla o yüzden gözüm bilezik ariyor şuan
Al bacım o da birikime dahil benimde aklimda ama şu sıralar o kadar yükseğe çıkamıyorum
Benimde bilezik alasım var
Sende al bacım benimde aklimda hatta netten çeşit çeşit modellere bakiyorum bazen rüyalarima giriyor kendimi kuyumcuda göruyorum sanirim bunda sizinde payiniz var
Gözünüz aydın canim cok güzel bi haber

Benimde bileklik alasim var şeytan girme kanimaaa
Ben aldım canımcım cok mutlu oluyor insan sana da tavsiye ederim
Hayırlı uğurlu uzun ömürlü olsun canımcım sen büyükbaş diyon ama senin adam biraz itici güç istiyor sanki sadece yoksa senin dediginden cıkmaz gibi anladıgım kadariyla

Çok tatlısın asmin diyerek mektubuna karşılık veriyorum.
Tazminatın,mutfağın,birikimler ve tabiki araba hepsi bereketiyle gelsin.
Küçük kizce de öğrensin tatli gelinim

Sen halledersin canım Allahın izniyle alnınin akıyla cıkarsın bu iştende bizimde yazdan beri bi değisim dönüsüm yasanacaktı merkezde ve şubelerinde yeni elemanlar gelecekti onlarin işbası egitimi bizdeydi cok şükür pazt itibariyle yeniler başlıycak önümüzdeki hafta daha net görürüz sonuçları darısı seninde başina insallah
benimde yerim yoktu eskiden. Alisdim cidden kiz. Ekmek halen süper acamiyorum, ama fenada degil. Sma katmeri cidden cözüm artik. Insallah seninde hem sigortan hemde yeni ev sorununda gönlüne göre cözülür en kisa zamanda
Bende bikac ay önce aldım vanım elektrikli saclardan bol bol bazlama gozleme katmer yapiyoruz annem yaptirtiyor
Inşallah canım teşekkür ederim aça aça öğrenirsin ekmek açmayı bnde bilmiyorum anam koydeyken pisirmeyi tek öğretmişti inşallah seninde gönlüne göre işin en kısa zamanda olur canim benim
Canim bende uzun zaman erteledim sac almayi evim kücük esyam cok birde onu katmiyim diye ama dayanamadim indirimde gorunce aldim annem nasıl mutlu oldu anlatamam hemen her h sonu yapar olduk biseyler fazla fazla yapip dondurucuya atiyoruz cikarip cikarip annem kahvaltida yiyor abimlere hatta bazen komsulara da veriyoruz bereketli oluyor gercekten. Büyük yuflalar acmadim henüz ama belki yaza dogru yaparim annem kücükken pisirmeyi yufka acmayi öğretmisti simdi benden cok faydasini görüyor resmen
Senden cok şey öğreniyorum kuzu koca kişişine karşi taktiklerle ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…