- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #78.241
tesekür ederim canimÇok güzelGüle güle güzel günlerde kullan canım
cok tesekür ederim canimAsmin, güle güle kullanın canımcığım, çok çok sevindim.
cok tesekür ederim canim ❤Ama çok güzel olmuş asmin,güle güle kullanin
Yeni iş görüşmesine de sevindim hayirli olsun
tesekür ederim canimAsmin cim çok güzel gerçekten. İyi günlerde kullanın,sağlıkla eskitin inşallah.
aklim halen senin türkyedeki mutfaginda canim. O muhtesemdi bence
cok tesekür ederim canim.Cok güzel canim gule gule kullan insallah
Ben de pek anlamiyorum canim. Esim.birkac aydir arastieiyordu basladi bakalim.ins iyi olurHarika bir kar bence. Ben borsada da batarım kesin
Gule gule kullan canim gozun aydiniveeeet! sadece su baglantisinda binadan kaynaklanan sorun varmis, dikat edin kopmasin dediler. Onada ev sahibi usta yolluyacak. Ozaman bulasik makinesinide kullana bilcem.
Günaydın canımGünaydın kızlar
Hayirli cumalar olsun..
Altini gördünüz mü ne kadar düşmüş
Bence deaklim halen senin türkyedeki mutfaginda canim. O muhtesemdi bence
Haksızyapilan zamlar da düşse keşkeGünaydın canımDün 409 tl yi gördü altın 400tl altına inecek sanırım.Dolarda 6.80tl ye kadar gerileyecek diyorlar.
güzel günlerde kulllan çok şık renkleri modeliiveeeet! sadece su baglantisinda binadan kaynaklanan sorun varmis, dikat edin kopmasin dediler. Onada ev sahibi usta yolluyacak. Ozaman bulasik makinesinide kullana bilcem.
Ayy cok güzell güle güle oturun cnmiveeeet! sadece su baglantisinda binadan kaynaklanan sorun varmis, dikat edin kopmasin dediler. Onada ev sahibi usta yolluyacak. Ozaman bulasik makinesinide kullana bilcem.
Güle güle kullan çok güzel. Sevindim artık eziyetten kurtulduniveeeet! sadece su baglantisinda binadan kaynaklanan sorun varmis, dikat edin kopmasin dediler. Onada ev sahibi usta yolluyacak. Ozaman bulasik makinesinide kullana bilcem.
Ben de göz atıyorum canım arastiracagimBen de pek anlamiyorum canim. Esim.birkac aydir arastieiyordu basladi bakalim.ins iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?