- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
- 358
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #78.221
Ahahaha süper taktikmisArabanın sigortasini ödeyemedim trafiğe çıkamam(borcunu vermeyen kişiyse sen ondan borç iste sigorta ödeyecem diye)
Arabanın lastiği patladı değiştiremem
Arabayı arkadas ödünç aldi taksiyle gelin
Cocuk arabaya kustu koltuklar islak gelemem
Al sana taktik
Aynen öyle canim bende biraz gec oldu ama akıllandım yavastantobosolu_dulcinea takılarını iyi günlerde kullan inşallah.
Borç konusunda sözünün eri olamayan insanlara çok kızıyorum. İsterken iyi de öderken kötü oluyorsun. İnsanda lafın bir şerefi olmalı. Çok şükür Allah muhtaç etmedi borç almadım kimseden,verdiğim geri gelmeyen de oldu ama güven gidiyor arada 3 kuruş için.Saglik,kaza ve acil durumlarda borç veririm ama bütçe denkleştirmeye tenezzül etmeyen,keyfine harcayan insana edemem. Herkes ayağını yorganına göre uzatsin.
Akıl sır ermiyor bu durumlara.Yani aşıyı bulduk,sonuçlar harika,korona bittib diye bir durum da yok. Altının aşağı yönü güzel oyun oynandığını gösteriyor.yine birileri nemalandi bu işlerden ama kim.Günaydın altın kızlarGram 419tl ama daha maaşa çok var giderde çok artık birikim hayal olacak bu pahalılıkta
Malesef öyle ve ne yapacağız bilmiyorum...Benim de eşimin işleri sorunlu...Şu dönem herkes gittikçe kotulesiyorkotulesiyorGünaydın altın kızlarGram 419tl ama daha maaşa çok var giderde çok artık birikim hayal olacak bu pahalılıkta
sagol canim
cok tesekür ederiminşallah hakkında hayırlısı olur
iveeeet! sadece su baglantisinda binadan kaynaklanan sorun varmis, dikat edin kopmasin dediler. Onada ev sahibi usta yolluyacak. Ozaman bulasik makinesinide kullana bilcem.
Çok güzeliveeeet! sadece su baglantisinda binadan kaynaklanan sorun varmis, dikat edin kopmasin dediler. Onada ev sahibi usta yolluyacak. Ozaman bulasik makinesinide kullana bilcem.
Asmin, güle güle kullanın canımcığım, çok çok sevindim.iveeeet! sadece su baglantisinda binadan kaynaklanan sorun varmis, dikat edin kopmasin dediler. Onada ev sahibi usta yolluyacak. Ozaman bulasik makinesinide kullana bilcem.
Pandeminin etkisi bu yıl daha çok çıkacak.Gramaj düştü fiyatlar arttı karın doyurmak bile lüks oldu.Malesef öyle ve ne yapacağız bilmiyorum...Benim de eşimin işleri sorunlu...Şu dönem herkes gittikçe kotulesiyorkotulesiyor
Atı alan Üsküdar’ı çoktan geçti zengin hep zengin olan fakire oluyor orta kesimde kalmayacak artık zengin ve fakir olacak.Akıl sır ermiyor bu durumlara.Yani aşıyı bulduk,sonuçlar harika,korona bittib diye bir durum da yok. Altının aşağı yönü güzel oyun oynandığını gösteriyor.yine birileri nemalandi bu işlerden ama kim.
Ama çok güzel olmuş asmin,güle güle kullaniniveeeet! sadece su baglantisinda binadan kaynaklanan sorun varmis, dikat edin kopmasin dediler. Onada ev sahibi usta yolluyacak. Ozaman bulasik makinesinide kullana bilcem.
Aynen gülüm ya. Yüz kalmadı yazacakBu ara hep harcama yaptığım için utaniyorum herhalde yazmaya kızlar
Ihtiyaclar bitmiyor, herşey pahali para su gibi akiyor.
Asmin cim çok güzel gerçekten. İyi günlerde kullanın,sağlıkla eskitin inşallah.iveeeet! sadece su baglantisinda binadan kaynaklanan sorun varmis, dikat edin kopmasin dediler. Onada ev sahibi usta yolluyacak. Ozaman bulasik makinesinide kullana bilcem.
Cok güzel canim gule gule kullan insallahiveeeet! sadece su baglantisinda binadan kaynaklanan sorun varmis, dikat edin kopmasin dediler. Onada ev sahibi usta yolluyacak. Ozaman bulasik makinesinide kullana bilcem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?