Ahahaha süper taktikmis özellikle şu sigrta yaptiramadim meselesini cok tuttum bahaneyle parayibda isterim belki
Aynen öyle canim bende biraz gec oldu ama akıllandım yavastan en cok da insanin aile bireyleri olunca zor heliyor vermemek berince geri istemek bende kendimce taktikler geliştiriyorum bu arada cok şanslisin akilli uslu vardan yokdan anlayan kiz evlatlarin varmış ne güzel maşallah

Ooo cok iyi masallah

Günaydın altın kızlarGram 419tl ama daha maaşa çok var giderde çok artık birikim hayal olacak bu pahalılıkta
Akıl sır ermiyor bu durumlara.Yani aşıyı bulduk,sonuçlar harika,korona bittib diye bir durum da yok. Altının aşağı yönü güzel oyun oynandığını gösteriyor.yine birileri nemalandi bu işlerden ama kim.

Harika bir kar bence. Ben borsada da batarım kesin

sgol canim
sagol canim
henüz yeterince ögrenemedim canim. Us görüsmesinin haberide gelince, önceligi onaverdim. Cok iyi hazirlanmaliyim. Bereketli olsun canim, umarim hep kazanirsiniz

Eklentiler

• FE9D5582-1820-4E43-AC91-C578A8322968.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 128
  • 6B3262E0-D0F4-4F3B-828E-13DBF3262F27.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 125
Atı alan Üsküdar’ı çoktan geçti zengin hep zengin olan fakire oluyor orta kesimde kalmayacak artık zengin ve fakir olacak.

iveeeet! sadece su baglantisinda binadan kaynaklanan sorun varmis, dikat edin kopmasin dediler. Onada ev sahibi usta yolluyacak. Ozaman bulasik makinesinide kullana bilcem.
Ama çok güzel olmuş asmin,güle güle kullanin
Yeni iş görüşmesine de sevindim hayirli olsun

iveeeet! sadece su baglantisinda binadan kaynaklanan sorun varmis, dikat edin kopmasin dediler. Onada ev sahibi usta yolluyacak. Ozaman bulasik makinesinide kullana bilcem.
Asmin cim çok güzel gerçekten. İyi günlerde kullanın,sağlıkla eskitin inşallah.

Cok güzel canim gule gule kullan insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…