Herkese selamlar kızlaaaaarrrrr nasilsiniz herkes iyi mi
iveeeet! sadece su baglantisinda binadan kaynaklanan sorun varmis, dikat edin kopmasin dediler. Onada ev sahibi usta yolluyacak. Ozaman bulasik makinesinide kullana bilcem.
Hayirli olsun asmin başta sana sonrada tüm ailene daha çok şans mutluluk huzur getirsin çok şık olmuş bekledigine değmiş sanirim icine de sindiyse tamamdır
Bu ara hep harcama yaptığım için utaniyorum herhalde yazmaya kızlar
Ihtiyaclar bitmiyor, herşey pahali para su gibi akiyor.
Sorma canım ya hersey ateş pahasi Allah sonumuzu hayretsin altın güzel rakamlarda maaşlarimiz icin banka promosyonunu bekletiyordum birazda ustune ekleyerek 3 ceyrek almış bulunuyorum bugun itibariyle şubat birikimime ekleyebilirsin canim
Atı alan Üsküdar’ı çoktan geçti zengin hep zengin olan fakire oluyor orta kesimde kalmayacak artık zengin ve fakir olacak.
Gidisat onu gösteriyor canım ülkeniz ve bizim aımıza bizlerinde hangi ucta yer alacagi malum; fakirler...

cok tesekür ederim canim cok icime sindi canim. Bütün aksam mutfakda oturduk bugün

Selam kizlar,

buraya tasinmakla ne iyi etmisiz. Sabahlari kapi komsumla kahve iciyoruz, cocuklar oyun oynuyor. Kizim paylasmayi ögrendi
öglen uykusundan sonrada tüm binanin cocuklari ve anneler kapinin önünde oynamaya bulusuyor. Yan binadaki kosulari bile tanimaya basladim
Kizim hep yanlizdi eskiden, simdi büsürü cocuk görüyor hergün. Cok mutlu.
Bende komsularimla iycene kaynasdim. Cok iyi anlasiyoruz.
Mutfagi sildim bugün, tencerelerimi yerlestirdim. Gerisinide yavas yavas artik bugün pizza, balik ve ardindanda pasta yapip, firinin hakkini verdim
Yarinda münihe gitcem kizimla, 2 arkadasimla ve onlarin cocuklariyla parkda bulusacagiz.
Benden bukadar canlar, günler güzel geciyor

Almanyada olduguna emin misin yoksa ben mi baska yerdeyim ya? Sadece cok sanslisin demek istiyorum yada ben cok sanssizim

Kızlar sizleri çok özledim, ufak ufak okuyup gidiyorum bir süredir. Çok yoğun geçiyor, bir gün kaç parçaya bölünüyor ben de bilmiyorum.

Diyette dirençli zamanlara eriştim, uyuyorum ama en fazla 700 gr kaybedebiliyorum haftada. 1 ay daha devam edeceğim artık kaç kiloya ulaşırsam tamam diyeceğim

Anlamadığım bir şekilde takip ettiğim konular silinmiş, ekledim şimdi yeniden.

iveeeet! sadece su baglantisinda binadan kaynaklanan sorun varmis, dikat edin kopmasin dediler. Onada ev sahibi usta yolluyacak. Ozaman bulasik makinesinide kullana bilcem.
Hayırlı olsun canım güle güle kullan inşallah çok güzel olmuş

Aynısı bende de olmuş canim neden bilmiyorum

Selam kızlar.Günün menüsü orman kebabı,tavuk suyu çorba.Sabah harcamalı basladı.Oğlusun oto koltuğu küçük geliyordu 15-36kg modelden aldık ebebekte indirim var britax romer 1150tl ona gitti.5 yılda bunu kullanır sonra kemere geçer artık.Eski olanıda satarız bakalım satılırsa oda britax romer baya vermiştik onada 5yıl önceAlmak isteyen arkadaşlara fikir olur diye foto ekledim Bu markanın ürünleri güvenli testlerinden başarıyla geçmiş.

Eklentiler

• 79DB3A68-6611-4502-8B87-EF7701A3981C.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 35
Amin koalacim ,kardeşim epeydir bekliyor bu bebisi sağlıkla gelsin.
Nasipse olacağım inş
Birikimin bereketli olsun ekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…