- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
- 358
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #78.261
Hayirli olsun asmin başta sana sonrada tüm ailene daha çok şans mutluluk huzur getirsiniveeeet! sadece su baglantisinda binadan kaynaklanan sorun varmis, dikat edin kopmasin dediler. Onada ev sahibi usta yolluyacak. Ozaman bulasik makinesinide kullana bilcem.
Sorma canım ya hersey ateş pahasi Allah sonumuzu hayretsinBu ara hep harcama yaptığım için utaniyorum herhalde yazmaya kızlar
Ihtiyaclar bitmiyor, herşey pahali para su gibi akiyor.
Gidisat onu gösteriyor canım ülkeniz ve bizim aımızaAtı alan Üsküdar’ı çoktan geçti zengin hep zengin olan fakire oluyor orta kesimde kalmayacak artık zengin ve fakir olacak.
cok tesekür ederim canimgüzel günlerde kulllan çok şık renkleri modeli
tesekür ederim canimAyy cok güzell güle güle oturun cnm
tesekür ederim canimGüle güle kullan çok güzel. Sevindim artık eziyetten kurtuldun
tesekür ederim canim
cok tesekür ederim canimHerkese selamlar kızlaaaaarrrrrnasilsiniz herkes iyi mi
Hayirli olsun asmin başta sana sonrada tüm ailene daha çok şans mutluluk huzur getirsinçok şık olmuş bekledigine değmiş sanirim icine de sindiyse tamamdır
Sorma canım ya hersey ateş pahasi Allah sonumuzu hayretsinaltın güzel rakamlarda maaşlarimiz icin banka promosyonunu bekletiyordum birazda ustune ekleyerek 3 ceyrek almış bulunuyorum bugun itibariyle şubat birikimime ekleyebilirsin canim
Gidisat onu gösteriyor canım ülkeniz ve bizim aımızabizlerinde hangi ucta yer alacagi malum; fakirler...
Almanyada olduguna emin misinSelam kizlar,
buraya tasinmakla ne iyi etmisiz. Sabahlari kapi komsumla kahve iciyoruz, cocuklar oyun oynuyor. Kizim paylasmayi ögrendi
öglen uykusundan sonrada tüm binanin cocuklari ve anneler kapinin önünde oynamaya bulusuyor. Yan binadaki kosulari bile tanimaya basladim
Kizim hep yanlizdi eskiden, simdi büsürü cocuk görüyor hergün. Cok mutlu.
Bende komsularimla iycene kaynasdim. Cok iyi anlasiyoruz.
Mutfagi sildim bugün, tencerelerimi yerlestirdim. Gerisinide yavas yavas artikbugün pizza, balik ve ardindanda pasta yapip, firinin hakkini verdim
Yarinda münihe gitcem kizimla, 2 arkadasimla ve onlarin cocuklariyla parkda bulusacagiz.
Benden bukadar canlar, günler güzel geciyor
Hayırlı olsun canım güle güle kullan inşallah çok güzel olmuşiveeeet! sadece su baglantisinda binadan kaynaklanan sorun varmis, dikat edin kopmasin dediler. Onada ev sahibi usta yolluyacak. Ozaman bulasik makinesinide kullana bilcem.
Aynısı bende de olmuş canim neden bilmiyorumKızlar sizleri çok özledim, ufak ufak okuyup gidiyorum bir süredir. Çok yoğun geçiyor, bir gün kaç parçaya bölünüyor ben de bilmiyorum.
Diyette dirençli zamanlara eriştim, uyuyorum ama en fazla 700 gr kaybedebiliyorum haftada. 1 ay daha devam edeceğim artık kaç kiloya ulaşırsam tamam diyeceğim
Anlamadığım bir şekilde takip ettiğim konular silinmiş, ekledim şimdi yeniden
Amin koalacim ,kardeşim epeydir bekliyor bu bebisi sağlıkla gelsin.karamelli_turta turtişim teyze olmak da çok güzel bir duygudur eminim, hayırlı uğurlu olsun, ailenize şans getirsin minnak canım bir de benim şubat ayı birikimim 0.5 gr altın
A Asmin75 mutfağın çoook güzel Asminim, bereketli olsun, güzel günlerde kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?