- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #78.461
Azmin sonucu basariBenim 2 takımım ve ortaya karışıklarım var. Hepsini kullanıyorum, o gün hangisini kullanacağımı yemeğin asortikliğine göre seçiyorumbenim de fincanım çok, dayanamıyorum fincanlara
Cuma günü aylık alışverişi yaptım, et grubu hariç 800₺ tuttuiçinde stokluk deterjan ve haftalık pazar da var. Sanırım aldıklarımın bir kısmı 2. aya da kalır. Yeniden haftalık bütçeye dönmem lazım.
Dün itibarıyla hamilelik öncesi kiloma indimşunu anladım diyet yapmak gerçekten zor, sağlıklı besleniyorum diye düşünmeye odaklanıyorum ama künefeler çekiyor içim
Keyifle okuyun aldıklarını,jane eyreyi aldım bende ,bekliyor okunmayi.Bu ayın kitap siparişlerini verdim dün geldiler.
En sevdiğim kitap Jane Eyre'dir ama Susanna Tamaro benim en sevdiğim yazar, hayat hikayelerimizin benzerliği mi bilmiyorum çok seviyorum kitaplarını. Okumadığım kitaplarının tamamını aldım bu ay; Aklı Bir Karış Havada, Yanıtla Beni, Dünyanın Ruhu, Tombul Yürek ve Büyülü Çember. Tombul Yürek ve Büyülü Çember çocuk kitabı esasında kızım için henüz uygun değil ama ben okuyacağımDünyanın Ruhuna başladım, şimdilik çok güzel gidiyor
Kızıma da Kumkurdu serisini, Annemin Çantası ve Babamın Battaniyesini aldım
Siz neler okuyorsunuz bu ara bacımlar
Ayrinticiyim ben sanirim o yüzdenSağol beybisikaramelli_turta , nefsimi körelterek ilerliyorum bakalım daha diyetisyen hedefime 3 kilom var. Bu aydan sonra gitmeyeceğim ama
Ben de ince kitaptansa kalın kitap tercih ederim hep ilginç ama neden ki ya
Jane Eyre
Ben de storytelden Stefan Zweig'ın Olağan Üstü Bir Gecesini dinliyorum aynı zamanda. Not aldım Bilinmeyen Bir Kadının Mektubunu da
Çook mantıklıAyrinticiyim ben sanirim o yüzden
ince kitaplar her karakteri her olayin dibine dipcigine yer veremiyor ince ya
Kapkalin olacak bana kitap,
En az 400 sy.
Cok severek okumustum Yusuf Atilganin kitaplarini. Özellikle Aylak Adam. 20 sene olmustur okuyaliSelam kızlarherkese iyi h sonları okuya okuya geldim hepsini alintilayamiyorum kusura bakmayın @feruze hösgeldin altinlarin bol olsun alisverislerinizde aldiklarinizda bereketli olsun kızlar uzun süre gitsin kitap konusuna gelince bende yusuf atılgandan aylak adamı okuyorum sizdekinin aksine bende uzun zamandır kalin kitapları okuyamiyorum sanirim adapte olamiyorum cabuk bitenleri seviyorum şu siralar
Ayy benim de canim cekti neyseki evde irmik yokkoala tebrik ederim canım ben de güya kılo vermek ıstıyorum cocugu uyutunca gidip bi güzel irmik helvası yaptım yanında da tatlıyla götürdüm
böyle kilomu verilir
Stefan Zweig severimAyrinticiyim ben sanirim o yüzden
ince kitaplar her karakteri her olayin dibine dipcigine yer veremiyor ince ya
Kapkalin olacak bana kitap,
En az 400 sy.
Ben hep sizinleyim beybisi kalbinizde
SelamSelam kizlar
Aşkolsun Asmin unuturmuyum sizi hiço artik plaza hanimi, bizi unutdu...sadece arada okuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?