Aşkolsun Asmin unuturmuyum sizi hiç
Yeni Elit yaşantımda insanların hayat tarzları ve harcamalarını gördükçe sizi daha çok anıyorum
Sadece yazmaya eskisi gibi vakit kalmiyor
saka yaptim zaten canimcim, ama cidden özledik yani

Bende iyiyim cnm sen nasılsın
Iş güç koşturmaca aynı.
Nolsun canim biz de evden hic cikamiyoruz kac gündür. Cok kar yagdi buralara. Hava hep eksilerde. Zaten her yer de kapali. Ev kusu oldum resmen. Evde ofis kurdum, cocuklar da esim de evde tam bir curcuna.

Bir tane bireysel kredimi kapattım bu ay.
Patron beyin yeni yıl hediyesi çantayı netten sattım. Onun parasını krediye yatırdım.
Birikim ve harcama düzenimiz bu aralar yine birbirine girdi. Maaşı alınca birikimi ayırıyorum ama eski dönemki gibi vakit ayırıp takip edemiyorum.
Sabah detaylı hesap kitap yaptım daha çok birikim yapabileceğimizi gördüm.
Ben yoğun olunca market pazar işleri eşime kaldı, o da çok hesap kitap bilmediğini bir kez daha gösterdi
Dün stokları kontrol ettim.
Çay, kahve, şeker siparişi verdim biraz da stoga takviye.
Temizlik malzemeleri yaza kadar yeter.
Yarın da evde olursam buzluğa el atacağım.
Ocak ayında gıda için harcadığımiz para fahiş seviyede. Tekrar yönetimi ele alıyorum bu hafta itibari ile.

İndirimlerden kendime bir bot, bir stiletto, bir de çanta aldım.
Kaban da alacağım ama fiyatı çok yüksek biraz daha düşmesini bekliyorum.
Ofiste hep aynı kadro olduğumuz için bu sene kışlık kıyafet alışverişini birkaç parça ile gecistirdim ama önümüzdeki ay seneye kış için alışveriş yapmam lazım. Herşeyim bol oluyor malum.

Sevgililer günü için eşim hediye parası verdi kışlık alisverisine katkı olsun diye ama Cennetmeyvesii in dorikasi aklımı karistirdi.
Belki öyle birşey alırım. Bir yere çıkma imkanım olmadığı için netten baktım birkaç model
Bu arada güle güle kullan beybi ikisi de güzelmiş.

Evde de değişmesi gereken parçalar var ama bu ara evle hiç ilgilenemedigim için onlar biraz daha bekleyebilir.
Blender seti bozuldu, düdüklü yok, bıçak seti, tencereler ve günlük yemek takımı var listede.
Bir de mutfağa perde yaptıracağız, aslında buraya taşınırken almıştım ama günes yanığı olmuş birkaç yerinde. Bir daha makinaya atsam çıkmayabilir. Bütün gün güneş alıyor, bu sefer daha düzgün birşey yaptirmak gerek

Bu hafta kitap alışverişi de yapmam gerek ikinci ellere de bakacağım. Okumam gerekenlere öncelik vereceğim ama kitaplar çok pahalı.
Önceki işyerinde ex patronun kütüphanesi iyi oluyordu.
Tazminat ödemesi ile ilgili de hala ses çıkmadı ne zaman ne ödeyecekler belirsiz.
İşler yok biraz daha beklesin diye haber yollamışlar.
Yaza kadar bekleyeceğim sonra bakacağım duruma göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…